![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
|
asta e un topic prea tare :)).... cum sa agati o fata.... depinde de atmosfera si de inprejurari... dar depinde de amandoua persoanele nu numai de baiat sau de fata...
|
Pentru cel care a scris topicul...hai sa fim seriosi...in ziua de azi nu poti sa agati o fata ducand-o la film...o duci la un suc,la o pizza,la vreun club ceva....unde inviti mai multe perechi...daca inviti mai multe perechi si ei ii esti simpatic atunci se ataseaza singura de tine...desigur trebuie sa mai faci si tuh putin efort:P Exista multe moduri de a agata fete,conteaza doar sa ii cunosti putin personalitatea si sa ii sti ce ii place...apoi e simplu ca bunaziua
|
cate tehnici , cat romantism :))
cel mai simplu i-ai pus pistolu la cap sau cutitu la gat, :"treci fah acasa ca te omor" ..si vine acasa ti-ai facut treaba, si ramai si cu telefon si bani extra :)))) nu mai cheltui nimica..te mai complici cu filme , cluburi etc =)) |
Doar cu ceva pârnaie binemeritată ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bine ca am scaune de coupe la dacie si se pot rabada in fata, ca altfel nu stiu ce faceam :)))))))))) am investit in ea vro 10 mil cu tot cu benzina :lol: |
mie mi-a iesit intodeauna cu intrebarea: Cand iesim si noi la o tuica fiarta? aaa... si inca ceva si asta cred ca-i regula generala, dc nu dai dovada de civilizatie si cultura sigur nu mai prinzi a doua iesire la tuica fiarta :)
|
Quote:
|
nu masina-i devina :lol:
|
Quote:
|
asta e acuma..ce sa fac...sa ma duc la femei :lol:..asa investesc in a mea si pot sa profit de ea 24/7..daca faci un calcul iesi mai ieftin :lol:
bafta to all la fete ! |
cel mai simplu e sa o agati cand de abia ai cunoscut`o la vreun eveniment (zi de nastere, petrecere etc). faceti cunostinta, o iei la un dans, vorbesti un pic, si daca esti capabil a 2a zi de dimineata pleci cu ea de mana
|
cata teorie pe aici...rog un user mai destept decat mine sa scrie o carte despre asta ca e fantastic threadul. toata lumea ia cuvantul lui don juan si explica "tehnici de a agata o femeie". Oameni buni, o femeie nu e o masina sa lucrezi cu ea dupa proceduri...e un om exact ca si tine, care incerci sa o impresionezi...asa ca, putina imaginatie si comportament gandit si totul e ok...minciuna are picioare scurte, oricat de minunat ai vrea sa te dai tot nu poti ascunde ce fel de om esti asa ca...spor la treaba. SA FITI IUBITI
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning