![]() |
Re: E36 - brown is the new black
Quote:
PS:Cu bani putini ..nu se face treaba buna.Altii vor pak M pe 100e,altii dau 1000e+ doar pe jante (nu stiu cat ai dat pe ele,dar valoarea lor e peste estimarea mea:)) Felicitari pentru efortul material! |
Quote:
putin mai mult de 1000 am dat :D saptamana ce vine sper sa fie pe masina. |
Te astept motzule sa dai un semn ;)
|
Quote:
|
nu stiu cum ar fi mai corect sa zic: jantele sunt pe masura masinii sau masina este pe masura jantelor :) felicitari pentru achizitie! ai luat si buzele extra sau numai jantele asa cum sunt? il intrebasem si eu pe narcis daca are vreun set de buze de 2,5 sau 3 ca eu am toate buzele de 2 si as fi vrut sa le mai latesc pe cele de pe spate.
|
Quote:
Quote:
Quote:
am luat tot ce o avut el....dar nu o avut buze mai mari doar bareluri care se pot face 11 sau 11.5 numai stiu exact....eu o sa le las 8.5 cu 10. |
3 Attachment(s)
:D:D:D:D
|
Sper ca pui sigla cu BBS pe ele (Fundal rosu si scris auriu)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
pisy a mai primit ceva frumos :D:D:D:D:D
multumesc la fratele liviu tex de la capitala pt ele :))))))))))))))) |
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
din ce cauza imi oscileaza relantiul scade foarte mult aproape sa moara motorul.....si in ture mai mari se pune in cap? motor 1.8 is m42
tot umblu la mecanici de o saptamana si nu-i dau de capat..... am reusit sa pun si jantele pe masina....mai e nevoie de mici reglaje la suspensie. |
Arata frumos cu noile jante. Sunt ceea ce trebuie.
Avand in vedere setup-ul actual, nu-ti freaca pe spate in aripa la denivelari? Privind fluctuatiile de ralanti, mai mult ca sigur ca este vorba de un senzor. S-a pus masina pe tester ca sa se verifice debitmetru, senzorul de la axa si de la vibrochen? Ai verificat daca n-ai probleme la aprindere? Bobine, bujii. Mai exista si posibilitatea motorasului de ralanti (pas cu pas) sa fie imbacsit. |
4 Attachment(s)
Quote:
am prins putina vreme buna si am facut cateva poze |
pe fb deja ti-am zis ca e ce trebuie... aici ce sa-ti mai zic?! cam e ce trebuie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning