![]() |
Re: discutii Satu Mare
Mie mi-a placut cursa foarte mult:in primul rand, au fost vreo 500 de spectatori, maxim, din care 70% concurenti sau prieteni. Nu au fost copii cu scutere, băieţaşi de cartier cu sticle de 2 litri de bere, nu au fost mafioţi cu CLSuri şi CLKuri stock care se rupeau in figuri in spate, cum am mai văzut la noi, īn Romānia. Mi-a plăcut organizarea, amenajarea spaţiului, parcarea a fost super bine gāndit, şi ca atmosferă: toată lumea a fost foarte amabil, feeling de o mare familie. Ulterior, imi pare rău că nu m-am inscris cu Evo la o ultimă cursă cu ambreiajul actual, dar sunt ferm convins că n-ar fi rezistat. CRX-ul din Satu Mare a mers foarte bine, păcat că numai el era de la noi, şi ceilalţi au rămas la sensul giratoriu drift challenge :))
|
5 Attachment(s)
dupa indelungi asteptari am revenit din nou pe strazile satmarului......va palce?numa ii tare joasa,ii greu de circulat pe drumuri astea bune....
|
Quote:
|
Mersi,pozele is facute la mine unde lucrez,am adus-o din Timisoara,ii din '93,1800cm,distributie pe lant,am dat 1950E pe ea,merge struna motoru,o sa o inmatriculez dar mai incolo,sigur trebe sa ii fac cateva retusuri pe la usi,aripi,spoilere,trebe sa arate bine:)...si putina mecanica....
|
CASA DE PIATRA SZAMBI !!! :clap: :woowoo:
|
aham
Sa ne traiti fericiti impreuna si CASA DE PIATRA Szambi ! ;) |
CASA DE PIATRA!
Bucurie si fericire,nu in ultimul rand sanatate! |
Casa de piatra!! si multa sanatate!
|
Multumesc baieti !
|
Casa de piatra!!! Multa sanatate si numa' bine ;)
|
Mai e o vorba care tare-mi place : "casa de cac.t sa nu-si bage nimeni nasul!" :lol:
|
CORECTEZ:
CASA DE PEATRA, IAR VOI SA FACETI IN MIJLOC CACA IN FIECARE ZI PE PLAC SA NU-SI BAGE NASU NIMENI! DRACU SA LE IA DE FASCISTI!! :):):) |
Quote:
|
doresc sa le multumesc baietilor care mau sutinut ;) berea o dau numai daca ne strangem toti odata undeva...nu stiu propuneti voi unde si cand:P
|
Quote:
Pe mess am uitat sa te felicit :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning