![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Samsung SGH-U700. ;)
Destul de multumit de el. ;) |
Quote:
|
daca zici de ala de la tano e HTC P4350
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Adevarat , frumos si asta :twisted: |
Intrebare adresata posesorilor de Nokia E51: Aveti probleme cu volumul/calitatea sunetului din casca? Am inteles ca este bug al acestui telefon.
|
bug... nu i-as zice asa. chestia se datoreaza panzei de pe speaker. in timp se depune praf pe ea si se aude din ce in ce mai prost. asta din ce-am citit. al meu e destul de recent si nu am <probleme> de genul :) se "remediaza" usor prin desfacerea carcasei si inlaturarea acelei panze ;)
ps: pt mai multe informatii intra pe softpedia forum. e un topic acolo de 200+ de pagini :) |
Milliondollar: si de ce e varianta ieftina? Ce are in plus cel din magazin?
Update: E71 Nokia, 6300 Nokia amandoua pt Orange, unul de firma, unul personal |
Sa ma bata tata,decat sa dau 20 de mil pe samsung,ma lipsesc si strang bani pt IPHONE;) nu merita sincer credeam si eu ca e un 10-14 mil pe acolo dar nu 24....:rolleyes2scump domne scump,dincolo era mai ieftin....am un 6300 si un 1100 NOU achizitionat :lol:
|
si dc crezi ca se merita iphone? :D
|
Acest topic se numeste : "Ce telefon mobil ai?" nu "de ce crezi ca tel x e mai tare decat tel y?" sau "de ce telefonul x e mai scump decat telefonul y?"
Va rog sa postati numai la subiect!!! Adica ce telefoane aveti, nimic mai mult. |
mi-am luat si eu iphone
e...ok sa zic asa |
Quote:
|
Quote:
Daca te-ai uita la toata conversatia in spate cu vre-o 2 pagini , ai observa ca , un anume membru m-a intrebat cat costa pretul lui original , si eu i-am spus pretul de magazin , este evident ca il gasesti si mai ieftin , dar omul m-a intrebat pretul de magazin , nu am zis ca are ceva in plus ala din magazin :) stai linistit ;) ca asa puteam sa-i zic ca e 4 ,5 , 20 , 40 , 100 de mil , dar omu a vrut sa shtie ceva concret ;) ! |
Quote:
TOPICUL ASTA ramana doar pt subiectul initial.... si anume : "Ce telefon mobil ai?" Multumesc de intelegere. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning