Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

andrey2003 23-11-07 21:59

Re: Best Score Need For Speed Pro Street

~9,500 la drift cu Ford Mustang.. nu am poza..

boy_wonder 23-11-07 23:40

Re: Need for Speed: Pro Street

am reusit si eu sa ma ridic pe doua roti cu o 'cuda pe la 650-700 de cai nu mai stiu sigur..

Spookie 24-11-07 14:36

Re: Best Score Need For Speed Pro Street

1 Attachment(s)
Ce spuneti .. ? 8) :twisted:

Spookie 24-11-07 14:38

Imi spune si mie cineva ce trebuie sa setez la grafici sa vad oamenii ? .. :-|

jipy_4u 24-11-07 15:04

care ma ajuta si pe mn cu niste salvari :| ca s-a bagat fratimiu in joc si mi-a sters cariera X( si aveam 80% .......

nytrous_oxide05 24-11-07 16:23

Quote:

Originally Posted by Spookie (Post 1213785)
Imi spune si mie cineva ce trebuie sa setez la grafici sa vad oamenii ? .. :-|

la world da-le mai sus...

dbigshow 25-11-07 20:48

Salutari tuturor!
Am facut si eu cont aici si sper sa gasesc o solutie pentru problema mea.

Acum vreo saptamana am luat nfs-ul, evident de pe dc++, varianta reloaded (rld-nfps.iso). Cand am vrut sa il instalez, imi dadea eroare la un group.cab. Pentru ca mai aveam si alte probleme cu calculatorul, am decis sa il formatez. Dupa asta, am luat jocul din nou si in timpul install-ului, aceeasi problema, mi-a dat eroare ca e corupta o arhiva group.cab, dar la alta.
Am mai luat jocul inca o data, iar eroare la un group.cab; dar din cele 2 iso-uri am reusit sa fac unul bun, ba chiar am si comprimat unele arhive si am bagat jocul pe un dvd de 4.7.

Eram foarte bucuros, credeam ca am rezolvat problema, insa dupa ce am jucat cateva minute de joc... hop...eroare... prostie d-aia cu „don’t send”. Dupa multe alte incercari, am observat ca dupa ce intru in joc, la cateva secunde, zeci de secunde, uneori chiar minute, imi da eroare „don’t send”.In meniu, in timpul loading-ului, in filmulete, in cursa, deci aparent random.
Specific ca am un P4 3.2, 2gb ram, Gainward 7600GT (AGP), Windows XP SP2, deci jocul ar trebui sa nu faca figuri (ba chiar imi merge la full mai putin AA, in 20—30 framuri, asta cat am reusit sa joc, vreo 5 minute :) )

Acum 1h am fost la un vecin si l-am instalat si la el...si...surpriza... MERGE! Am ramas socat... aceeasi imagine , la un calculator merge, la celalalt nu!
El are un P4 3.0, 2 gb ram si ASUS X1650 pro(si evident XP SP2, chiar instalat de pe cd-ul meu)

In principiu ambele calculatoare sunt la fel de performante, el are avantaj ca are pe ‚DDR 2’ OCZ-uri si are PCI-e, dar nu cred ca e mai buna X1650, chiar si pe pci-e, decat GT-ul meu.

Chiar nu reusesc sa inteleg care ar putea fi problema.
Aveti ceva idei? A mai dai la cineva erori la instalare (ceva group.cab)? Mai ii da cuiva eroare ca la mine?

boy_wonder 25-11-07 20:51

incearca sa instalezi ultima versiune de Direct X si ultima versiune de daemon tools.. altceva nu stiu ce sa zic :???:

dbigshow 25-11-07 20:52

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1215772)
incearca sa instalezi ultima versiune de Direct X si ultima versiune de daemon tools.. altceva nu stiu ce sa zic :???:

Am uitat sa specific, am ultimul daemon tools, direct X 9.0c si ultimul driver pentru placa video.

Hai ca fac si un screen la eroare si va arat ce imi da.

L.E.: am incercat si cu crack-ul de la Vitality si la fel face :|

AdiNX 25-11-07 20:53

daca ai pus imaginea pe dvd, apoi ai instalat de pe dvd, de acolo cred ca e problema.. pentru ca e posibil sa ai dvd-ul defect, la citire.. acum ai grija sa ai diverele updatate la zi.. asta e important.. iar daca ai folosit vreun crack, se poate sa aiba erori, si de acolo sa-ti fie problema.. cauzele sunt multe, solutia e una singura: cumpara jocul ;)

dbigshow 25-11-07 20:56

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1215778)
daca ai pus imaginea pe dvd, apoi ai instalat de pe dvd, de acolo cred ca e problema.. pentru ca e posibil sa ai dvd-ul defect, la citire.. acum ai grija sa ai diverele updatate la zi.. asta e important.. iar daca ai folosit vreun crack, se poate sa aiba erori, si de acolo sa-ti fie problema.. cauzele sunt multe, solutia e una singura: cumpara jocul ;)

Am instalat si de pe calculator.... si de pe cd si din daemon tools...ba chiar am dezarhivat iso-ul si am instalat direct din folder.

Am specificat ca acelasi DVD l-am folosit si acum 1h la un vecin si la el functioneaza!

L.E.: Tocmai mi-am amintit.... si cand am vrut sa joc demo-ul , inainte sa formatez, imi facea la fel :|

Cobra2007 25-11-07 21:03

posibil o eroare de sistem :???: daca spui ca la vecinu tau a mers si la tine nu....dvd'u n-are ce sa aiba..

dbigshow 25-11-07 21:04

2 Attachment(s)
Gata, am facut screen la eroare:

dbigshow 25-11-07 21:08

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 1215793)
posibil o eroare de sistem :???: daca spui ca la vecinu tau a mers si la tine nu....dvd'u n-are ce sa aiba..

Eu am windows-ul clean, de abia l-am instalat. :cry:
El are acelasi windows ca si mine, chiar eu i l-am instalat, de pe acelasi cd de pe care am instalat si eu zile trecute.
In plus, il are instalat de peste jumatate de an si are o groaza de erori,ii merge foarte greu, ba chiar are si virusi :rolleyes2

B3ST 25-11-07 21:09

reinstaleaza-ti windowsu. Nu cred k e de la joc.

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning