![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Culoare 10 din 10.
Estetica 9.99 din 10. Pasiune: fara limita. Foarte frumoasa sportiva, cat nu prea inghit eu mai toate "babele" de pe site, asta e bestiala.sa ai grija de ea |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
Quote:
|
Quote:
Masina a fost facuta ca la carte si asta se vede de departe8)..felicitari inca odata:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Superba!
|
Quote:
Masina mi se pare bestiala. Combinatia gri + rosu este foarte reusita. Altceva , ce sa zic. Pastreaz-o-n puf ca merita! :D |
Degeaba ca politia vrea ca masina sa circule pe macadam si nu prin oras:lol:
|
pai de dimensiunea cauciucurilor este singurul lucru de care se pot lega altceva nu vad de ce ar putea se lega???
|
Exact:lol:
-Pe cat is jantele astea? -Pe 13 -Da cauciucurile? -185 -Talonu' -Cu masina asta sa circuli pe macadam, nu prin oras:???:.... in fine, ieri am avut prima intalnire cu oamenii legii, dar am scapat curat:lol: |
nu ai talon model nou? acolo nu mai scrie dimensiunea care trebuie sa fie pe masina deci ei in trafic nici nu pot demonstra ce dimensiune trebuie sa ai tu pe masina sau ce ai trecut tu in carte si cu putin tupeu i-ti sufla un kg de pene
|
Am, dar greseala mea am avut si cartea masinii printre acte, pe care cum am ajuns acasa am pus-o in dulap:suspiciou
|
Quote:
Nici eu nu o tin cu mine ... Si in cazul meu am o anomalie cu cauciucurile pe masina ... difera certificatul de cauciucurile prezente pe masina in momentul asta , de cauciucurile cu care a venit ea si de cartea ei :)) |
Superbe jentile :X:X:X::X:X:X, o masina frumoasa foc, si unde participi cu ea la VTM anu asta ?
|
Quote:
Quote:
doar atat mai am de zis....ca dupaia imi sariti in cap sa sunt "invidios" :lol: ps: caline....daca tu intelegi ca intre noi e vreun fel de rivalitate...si zici vorbe de genu (cum te-ai exprimat mai sus) gresesti... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning