Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Bmw_Rulllzzz 05-03-08 20:10

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

aha. deci te asteapta baietii la birou. cand se mai incalzeste afara am sa vin si eu. ca nu am caldura la masina si de asta nu vin :lol:

sageata 05-03-08 21:54

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1402847)
aha. deci te asteapta baietii la birou. cand se mai incalzeste afara am sa vin si eu. ca nu am caldura la masina si de asta nu vin :lol:

fa focul in masina si hai. tot eu trebuie sa te invat?:lol::lol::lol:

katanyo 06-03-08 22:09

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1401391)
:shock::shock:practica si examene duminica la 8 seara:?::?::?:si acu na, pe unii dintre noi ne gasesti cam in fiecare seara in parcare la moldova, vino acolo sa te vedem si noi la ochi, macar.....

Asa CRS.....:) lasa ma ca poate pana acu nu a avut curaj dar de acu....o sa prinda ca asa au facut totii...prima data e mai greu ,....:P apropo...cat te'a ajus inmatricularea la SEAT??? ca daca imi aduc bine aminte ai adus'o de afara ..nu??..

katanyo 06-03-08 22:10

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1400823)
lasa cata ca nu a zis nimeni ceva de masina ta. gabuzu, ar fi bine sa fii mai activ la intalniri, mai ales la prezenta, la cat de entuziasmat esti. da-le somnifere la parinti si hai si tu.:lol::lol::lol:poate din tineretul cel nou s-ar putea infiripa ceva, ca cei vechi au intrat in alt "stage", nedemn de noi. cand vom ajunge si noi la nivelul lor ne putem impune si noi punctul de vedere. din pasiune vorbesc. dupa posibilitati, asta e. RESPECT!

Merci CRISTY...:D..dar nu e vb de asta ..dar nici sa ma fac de RAS...:D:))))las ca de acu am sa mai trec si io pe acolo...poate renastem ce a fost odata ...;)

Cristy_mat 07-03-08 09:15

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1405624)
Asa CRS.....:) lasa ma ca poate pana acu nu a avut curaj dar de acu....o sa prinda ca asa au facut totii...prima data e mai greu ,....:P apropo...cat te'a ajus inmatricularea la SEAT??? ca daca imi aduc bine aminte ai adus'o de afara ..nu??..

cam 65 mil:sad::sad:dar am CRS la nr:lol::lol:

Shorty 07-03-08 09:29

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1406385)
cam 65 mil:sad::sad:dar am CRS la nr:lol::lol:

65 de mil cu tot cu aia 85 lei pt numar preferential?
Acum te inteleg de ce "te plangi ca iti papa masina 5.5l in loc de 5.4l/100km";ca vrei sa amortizezi banii bagati in taxa guvernului.

PS-Fara suparare!!!:D

Al3xxx 07-03-08 10:31

Quote:

Originally Posted by Shorty (Post 1406423)
65 de mil cu tot cu aia 85 lei pt numar preferential?
Acum te inteleg de ce "te plangi ca iti papa masina 5.5l in loc de 5.4l/100km";ca vrei sa amortizezi banii bagati in taxa guvernului.

PS-Fara suparare!!!:D

:)))) ma da ce carcotas esti :)))

Cristy_mat 07-03-08 11:59

stai asa domn Andi, am mai dat 15lei sa-mi faca cererea, 30 lei taxa de certificat iar la nr am dat 80 nu 85:lol::lol:facand un calcul, tre sa mai adaug inca 40 de lei pe langa cei 6500lei, deci 100km pierduti:lol::lol:dar repet am CRS la nr, chiar si 87:lol::lol::lol:

blowwind 08-03-08 12:55

iese cineva diseara afara ?:D ca sunt si eu prin zona ... :D aleks ? :P

0743.78.36.74 ...

AdySN 08-03-08 14:59

Eu zic ca ar fi bine sa ne intalnim toti duminica seara la 8.00 sa stabilim plecarea de sambata viitoare,nu cred ca in alta zi vom mai avea ocazia sa ne intalnim si sa stabilim pana sambata,pt ca multi dintre noi lucreaza,asa ca faceti bine si veniti maine seara sa vb,altfel o sa iasa o harababura si o sa plecam care cum putem.
Macar la editia asta,daca s-au anuntat atatia ca mergem sa iasa ceva frumos si sa ajungem toti odata la 4tuning days.Drumuri bune colegii

aleks 08-03-08 18:42

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 1409244)
iese cineva diseara afara ?:D ca sunt si eu prin zona ... :D aleks ? :P

0743.78.36.74 ...

saluty :)
je este la galati azi, maine la focsani, si luni la prima ora la bacau :)

blowwind 09-03-08 08:33

@aleks ... bine, te iert si de data asta :D:D:D :P next time :P eu maine plec :)

@Cristy_mat ... sal...ne`am vazut aseara :D ne uitam unu la altu :)) eram intr`un polo visiniu :P

Cristy_mat 09-03-08 15:40

:shock::shock:pe bune??nu tin minte, pe unde mai exact??:oops:

Gabuzu 09-03-08 18:24

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1411734)
:shock::shock:pe bune??nu tin minte, pe unde mai exact??:oops:

tu vezi doar ce iti convine :)))))))) :-P:-P :lol:

sageata 09-03-08 18:26

ne vedem la 8.00?

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning