![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
aha. deci te asteapta baietii la birou. cand se mai incalzeste afara am sa vin si eu. ca nu am caldura la masina si de asta nu vin :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acum te inteleg de ce "te plangi ca iti papa masina 5.5l in loc de 5.4l/100km";ca vrei sa amortizezi banii bagati in taxa guvernului. PS-Fara suparare!!!:D |
Quote:
|
stai asa domn Andi, am mai dat 15lei sa-mi faca cererea, 30 lei taxa de certificat iar la nr am dat 80 nu 85:lol::lol:facand un calcul, tre sa mai adaug inca 40 de lei pe langa cei 6500lei, deci 100km pierduti:lol::lol:dar repet am CRS la nr, chiar si 87:lol::lol::lol:
|
iese cineva diseara afara ?:D ca sunt si eu prin zona ... :D aleks ? :P
0743.78.36.74 ... |
Eu zic ca ar fi bine sa ne intalnim toti duminica seara la 8.00 sa stabilim plecarea de sambata viitoare,nu cred ca in alta zi vom mai avea ocazia sa ne intalnim si sa stabilim pana sambata,pt ca multi dintre noi lucreaza,asa ca faceti bine si veniti maine seara sa vb,altfel o sa iasa o harababura si o sa plecam care cum putem.
Macar la editia asta,daca s-au anuntat atatia ca mergem sa iasa ceva frumos si sa ajungem toti odata la 4tuning days.Drumuri bune colegii |
Quote:
je este la galati azi, maine la focsani, si luni la prima ora la bacau :) |
@aleks ... bine, te iert si de data asta :D:D:D :P next time :P eu maine plec :)
@Cristy_mat ... sal...ne`am vazut aseara :D ne uitam unu la altu :)) eram intr`un polo visiniu :P |
:shock::shock:pe bune??nu tin minte, pe unde mai exact??:oops:
|
Quote:
|
ne vedem la 8.00?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning