![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
|
Da ai dreptate! :)
|
se stia un ca*at ... strazile din cartiere... cand au fost facute ultima oara??? ca mi-am rupt masinile prin toate hartoapele... in afara de e85 shi cateva strazi principale in care se bagau toti banii nu se facea nimic...
|
Las ca le face Stavarache!...
|
Quote:
le face de tin pana la iarna si apoi in vara tre iara asfaltate. |
am inteles k asta e un strat pregatitor, asfaltul al' bun vine abia de acum...
|
lasa aleks... de al tine de la vama... pana la politie... tzeava. numai sa faca si canalul ala din fatza garii.
|
Quote:
POFTIM??????????????????? E BUN DRUMUL ALA?????? tu vorbesti serios .... ? Poate sunt eu nebun ... da e atat de valurit drumul de mi se zdruncina creierii in cap..... Poate am eu suspensiile prea tare .... cristi ... ia verifica tu cu rotile pe 18 :twisted: :twisted: :twisted: Ar fi bine aleks sa fie asa ... sper ... ca nu mi-e de strada aia neaparat ... da ... Oricum ... imi place ca peticesc cu asfalt strazile care sunt facute din placi:lol: :lol: :lol: |
Da am vazut ca e pus asa un strat superficial ...sper sa aiba dreptate aleks! :D
|
au pus pe deasupra... am mers eu pe ea in tzeava. dar mai vine un strat. toata chestia intr-un final va arata cum e acuma la fostul shell... de la economic pana la bancorez. asha o sa arate...
|
Deci drumul ala e penal... E exact lafel numai ca acum nu se mai vad diferite culori (cum era peticit) si este una singura... in rest e mm cu mm lafel.
|
ma fratilor eu nu stiu ce va agitati atata nu stiti cat costa intretinerea la un A4 ca a lui mishu .deci ce sa mai tst aiurea va trebui sa taiem multe cauciucuri shi sa indoim multe jante pana o sa se schimbe ceva
|
Quote:
|
Iar se lauda Misu asta cu Audi-le lui :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
hmmmmm .... exact asta faceam ..... :rolleyes2 :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning