Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

liviu tex 16-01-11 00:25

Re: E30 - taxiul meu

[QUOTE=bmw_motorsport;3989479]
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3987713)
tu de ce crezi ca am plecat singur intre straini sa moara fam mea,crezi ca mie usor?

:))::))))))).....zici ca esti din melodiile lu gutza:lol::lol::lol::lol:....zi sa-ti moara iguana de nu asculti denisa acum:lol::lol:

:lol::lol:avea guta o mel cand lucra'n en gros la fructe si i-au furat uni fasolea din frigider! da' marean valorosu nu'i in angro,iel e dezapizator si fredoneaza din nelu ploiesteanu!

bmw_motorsport 20-01-11 14:56

scoate si tu cazanu maine seara...ne mai 'dicstram' si noi putin:twisted:

jakal 20-01-11 15:07

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4004320)
scoate si tu cazanu maine seara...ne mai 'dicstram' si noi putin:twisted:

ce draq sa il scot nu vezi ca o da in ploaie, zapada....

ce sa fac cu pocnitoarele mele de gume care le am pe spate...pe ploaie zici ca e pe zapada....
plus ca i-am pus si turbina la motorasul de la stergatoare.......:))..rupe aderenta grav......:lol:

bmw_motorsport 20-01-11 15:11

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4004342)
ce draq sa il scot nu vezi ca o da in ploaie, zapada....

ce sa fac cu pocnitoarele mele de gume care le am pe spate...pe ploaie zici ca e pe zapada....

pai tocmai ala e farmecul ma:twisted::twisted:...faceam io naveta cu slick-uri....si tu te vaiti de cateva ore?:lol:

on: ai dreptate....sa vedem ce o fi pana maine....poate ne trezim ca marrrreeean prin nametzi:lol::lol:

jakal 20-01-11 17:20

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4004355)
pai tocmai ala e farmecul ma:twisted::twisted:...faceam io naveta cu slick-uri....si tu te vaiti de cateva ore?:lol:

on: ai dreptate....sa vedem ce o fi pana maine....poate ne trezim ca marrrreeean prin nametzi:lol::lol:

gata lui martrrean ii place zapada....s-a invatat acolo...

dar ce draq face el...ca nu mai doarme cu cerbi la geam...:lol:

ii cumparam un magar.......:lol::lol:

amadeus_and 24-01-11 09:25

1 Attachment(s)
Se pare ca ai primit o scrisoare de la Marean...

bmw_motorsport 24-01-11 09:28

Quote:

Originally Posted by amadeus_and (Post 4015186)

=))))))))))))))))))))))))) super tare:lol::lol:

Snoopz 24-01-11 09:35

Quote:

Originally Posted by amadeus_and (Post 4015186)

nu te cunosc personal,nu stiu cine esti insa iti spun un lucru

:lol: :lol: :lol: ESTI TOP ,TEMERAU :lol: :lol:

SA MOARA FAMILIA MEA MA DOARE BURTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CAND VIN LA PLOIESTI INTREB DE TINE =))) TRE SA TE CUNOSC NEAPARAT =)))))))))))))))

:lol: :lol: :lol:

(AICI MAREAN NEBUNU PA PERSOANA FIZICA ) EU AM BAN :( PANA PE 27

D_a_N_i 24-01-11 14:25

sa terminat cu asta.hai sa vedem ce primeste si liviu.

DaNn.ZyX 24-01-11 17:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 4015991)
sa terminat cu asta.hai sa vedem ce primeste si liviu.

Liviu nu cred ca o sa primeasca nimic :lol: . Marean tocmai a redactat o scrisoare pentru presedintele base care suna cam asa(nu si-a dat numele real e undercover pe numele de scena:lol:):lol::lol::lol: acum sper sa nu se supere
Attachment 1837624

liviu tex 24-01-11 22:48

2 Attachment(s)
pai nu mai e ma in danemarca? jakale tu sti ceva si nu-mi spui!

ieri am vb cu el pe mess si era in danemarca,era fericit ca si-a gasit o pi@da,

ca si-a gasit o masinuta buna sa-si faca treaba si acum aflu ca-i la washington..

mi-a spus sa nu va arat pozele dar...enjoy!! iarta-ma Mareene!!

jakal 24-01-11 22:55

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4017901)

ca si-a gasit o masinuta buna sa-si faca treaba si acum aflu ca-i la washington..

sa moara fam mea......ce diliu esti....
iti dai seama ...marean si grasutza.....:lol:

liviu tex 24-01-11 23:02

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4017919)
sa moara fam mea......ce diliu esti....
iti dai seama ...marean si grasutza.....:lol:

l-o scapa aia'n...pestera cu politia il cauta!!:lol:

bmw_motorsport 25-01-11 07:51

o duce bine marrrean vad....tractiune spate....tigari cu cartushul....poooola lui...viatza de folbalist:lol::lol:....'sare' fetilli pe el....ce sa mai...

p.s.......ce-am mai cautat contactul la o lada d'aia sa moara gibilan.....prima mea masina de drift....care nu era a mea:lol::lol:....ce paraiau sipcile din gard cand ne-am intalnit cu piatra cubica:lol::lol:

Snoopz 25-01-11 09:39

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4016649)
Liviu nu cred ca o sa primeasca nimic :lol: . Marean tocmai a redactat o scrisoare pentru presedintele base care suna cam asa(nu si-a dat numele real e undercover pe numele de scena:lol:):lol::lol::lol: acum sper sa nu se supere
Attachment 1837624

sincer.......fara suparare NU A AVUT NICI UN FEL DE HAZ !!! PRIMA A AVUT DAR ASTA NU PREA !!!! CHIAR NU AM CITIT NIMIC AMUZANT !!!

SI NU M-AM SUPARAT DOAR CA NU A FOST O GLUMA REUSITA !

GLUMA LUI AMADEU ZIS SI (MAD MAX DE PLOIESTI) A FOST MAXIMA PA SISTEM:lol::lol:
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4017901)

TE IERT :D LUCREAZA LA PETROM FATA ;) AICI IN NORVEGIA :D:D:D :lol: SE SPALA FOARTE RAR (CICA O AJUTA LA TEN) :)))))))))))))

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4018394)
o duce bine marrrean vad....tractiune spate....tigari cu cartushul....poooola lui...viatza de folbalist:lol::lol:....'sare' fetilli pe el....ce sa mai...

p.s.......ce-am mai cautat contactul la o lada d'aia sa moara gibilan.....prima mea masina de drift....care nu era a mea:lol::lol:....ce paraiau sipcile din gard cand ne-am intalnit cu piatra cubica:lol::lol:

MI-AM ADUS AMINTE CAND MI-AM PUS TOBA REMUS PE PISICA PLEC DIN 13 SEPTEMBRIE LA PIATA LA FERENTARI ZAPADA CE JOS CE FACE MAREAN (SA VEZI CE O PUN INVERS CU A2 ACUM) SI DA MAREAN A 2 SI O IA MASINA DREPT (NU AVEAM BLOCANT) SI PUNE FRANA (TOV MEU DORU DIN DREAPTA LA UN MOMENT DAT ZICE FRANE PU........) DIRECT BANG,BANG =)))) AM BAGAT PISICA PE UN MARE TROTUAR :))) CU BOTU LA INTRAREA UNUI AMANET =))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :))))
am starmbat janta,tija la amorzitor,am rupt o bieleta antiruliu :)) am indoit aripa,am rupt prinderea la bara (A DREACU TOBA NUMAI DIN CAUZA EI,CA SE AUZEA PREA GRAV ) :)))) CE A TROSNIT MASINA CAND AM SUIT BORDURA :)):twisted::twisted::twisted::twisted::rolleyes2

DECI STIU SI EU CUM E CU MASINILE ASTEA "CARE ARE TRACTIUNE PA SPATE PA SISTEM E TARE GREU IARNA :lol: TRONESTE SIPCI,BORDURI,POMI =)) AJUNGI SA TE TREZESTI LA 3 ZILE DUPA ACCIDENT (ASTA A FOST IARNA TRECUTA CU FIATU LU TATA) M-AM TREZIT LA SPITAL DUPA 3 ZILE CA AM DAT CU CAPU USA SI AM TOT DORMIT 3 ZILE (O MICA COMA) :lol: :lol: DECI AVETI GRIJA CU ZAPADA NU VA AVENTURATI EU SUNT PATIT ...IARNA TRECUTA AM AVUT 3 ACCIDENTE IN 2 SAPTAMANI :) 1 USOR ,AL2LEA AM LASAT PISICA AMANET :lol: AL 3 AM STAT IN COMA 3 ZILE :lol: DECI CONDUCETI PREVENTIV :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:02.

- Copyright 2026 4Tuning