![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Daca se poate sa postez si eu. :-)
|
2 Attachment(s)
Si cum vam spus..Voi face una simpla dar de bun gust..Acum chestia este sa va placa si voua:D.Astept pareri,si greseli..pentru a nu le mai face la urmatoarea masina:D.
|
1 Attachment(s)
O parere va rog si la cele de mai sus.:-)
|
daca te uitai 2 pagini in urma vedeai ca ai voie doar o masina pe zi iar la asta facuta de tine ce e de comentat? lateral bara si plafon cu interiro c/p de pe alta masina. nici macar nu ai pus calumea alea pe ea.
PS: arata si mie donnoru de unde ai luat alea |
1 Attachment(s)
Quote:
Uite aici donnoru: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi'am permis sa iti zic eu greselile
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hey, in ultima vreme am inceput din nou sa desenez masini si cu aceasta ocazie am zis sa fac si ceva in PS, este doar a treia masina pe care am incercat vreodata sa o modific, primele doua fiind cam pe la inceputul verii. Nu prea ma pricep asa ca as aprecia parerile/criticile voastre. Am incercat sa fac un tuning simplu, clean. Aici este un clip cu tot procesul (fast forward) Click pt video! :D
|
3 Attachment(s)
am si eu nevoie de putin ajutor...cum reusesc si eu sa potrivesc culorile mai bine?am problema asta la 2 "lucrari",la transporter nu e foarte mare diferenta insa la fiat... Ca$$ sau mason,se poate putin ajutor va rog?
@mike,as vrea si eu jantele alea daca se poate. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
pentru challenge... cum e?
|
brush execrabil...urme infecte de smudge...selectii jalnice...refa-o...de la ZERO!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning