Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

stefanalecu1 23-08-12 22:34

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5149327)
-repara roata sate ca e plata.
-un + pt greselile reparate

cam asa?

cubteen 23-08-12 22:34

Quote:

Originally Posted by stefanalecu1 (Post 5149266)
cam incercat sa corectez mai toate sau aproape toate greselile

iti va fierbe apa cu siguranta daca ai avea acea grila..mai bine punei una un fara sigla..O propunere sa nu o ei in nume de rau:D

kent' 24-08-12 03:25

4 Attachment(s)
Daca se poate sa postez si eu. :-)

cubteen 24-08-12 14:24

2 Attachment(s)
Si cum vam spus..Voi face una simpla dar de bun gust..Acum chestia este sa va placa si voua:D.Astept pareri,si greseli..pentru a nu le mai face la urmatoarea masina:D.

kent' 24-08-12 15:51

1 Attachment(s)
O parere va rog si la cele de mai sus.:-)

Manson 24-08-12 16:14

daca te uitai 2 pagini in urma vedeai ca ai voie doar o masina pe zi iar la asta facuta de tine ce e de comentat? lateral bara si plafon cu interiro c/p de pe alta masina. nici macar nu ai pus calumea alea pe ea.

PS: arata si mie donnoru de unde ai luat alea

kent' 24-08-12 17:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5150108)
daca te uitai 2 pagini in urma vedeai ca ai voie doar o masina pe zi iar la asta facuta de tine ce e de comentat? lateral bara si plafon cu interiro c/p de pe alta masina. nici macar nu ai pus calumea alea pe ea.

Scuze nu am stiut ca am voie sa postez doar o masina pe zi.

Uite aici donnoru:

cubteen 24-08-12 20:34

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 5150108)

Manson..frate am vazut ca te pricepi la vt..am o rugaminte de la tine..imi poti spune te rog greselile care le-am facut la acev vw touran ,ca sa nu le mai repet..te rog eu tare mult.Nu doresc comentari..doar sa imi zici greselile..Multumesc!!

Ca$$ 24-08-12 21:39

1 Attachment(s)
mi'am permis sa iti zic eu greselile

cubteen 24-08-12 21:53

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5150451)
mi'am permis sa iti zic eu greselile

Am inteles...sper ca la urmatoarea sa nu mai repet greselile..Iti multumesc tare mult.Respect!!

Mike220w 25-08-12 01:08

2 Attachment(s)
Hey, in ultima vreme am inceput din nou sa desenez masini si cu aceasta ocazie am zis sa fac si ceva in PS, este doar a treia masina pe care am incercat vreodata sa o modific, primele doua fiind cam pe la inceputul verii. Nu prea ma pricep asa ca as aprecia parerile/criticile voastre. Am incercat sa fac un tuning simplu, clean. Aici este un clip cu tot procesul (fast forward) Click pt video! :D

dany2good4u 25-08-12 02:26

3 Attachment(s)
am si eu nevoie de putin ajutor...cum reusesc si eu sa potrivesc culorile mai bine?am problema asta la 2 "lucrari",la transporter nu e foarte mare diferenta insa la fiat... Ca$$ sau mason,se poate putin ajutor va rog?

@mike,as vrea si eu jantele alea daca se poate.

cubteen 25-08-12 10:44

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5150641)
am si eu nevoie de putin ajutor...cum reusesc si eu sa potrivesc culorile mai bine?am problema asta la 2 "lucrari",la transporter nu e foarte mare diferenta insa la fiat... Ca$$ sau mason,se poate putin ajutor va rog?

@mike,as vrea si eu jantele alea daca se poate.

Frate la fiat stilo ai folosit donori mai mici si se vede un picut nasool.iar la touran arata bestial tare cu bragurile alea si bara spate..Nu mi-o lua in nume de rau..Ps Incearca la touran un set de jante cu buza de 9j va da mai bine..o parere:D

stefanalecu1 25-08-12 14:47

1 Attachment(s)
pentru challenge... cum e?

Ca$$ 25-08-12 14:51

brush execrabil...urme infecte de smudge...selectii jalnice...refa-o...de la ZERO!!!

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning