Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Originally Posted by Fear
(Post 5138175)
Cubteen, cu toate ca risc sa imi iau ban cateva saptamani datorita limbajului, dar dai dovada de nesimptire si de sfidare, nu esti tu omul care sa ii poata comenta lui Ca$$ si poate ca sunt prea direct acum, dar nu ai nici o treaba cu tuningul virtual.
Demonstreaza-ne ca ne-am facut o parere gresita despre tine!
|
Bine,dar nu am comentat absolut nimik lui Ca$$,daca asi faceo se va vedea.am zis doar ca am citit regulamentul,dar cred ca nu am citit reculamentul corespunzator,si habar nu am prin ce sectiune este.Acum ai inteles,de data aceasta iti inghit cuvintele pentru ca ai avut dreptate,ok recunosc greseala mea.
Quote:
Originally Posted by Ca$$
(Post 5138132)
pustiule...o masina pe zi...una si buna...nu 10 si praf toate...in plus...regulamentul ala de care vad ca tie nu iti pasa absoult deloc si zice chestia asta: "o masina pe zi". Iti promit ca la urmatoarea incalcare a acestuia o sa iti iei ban 2 saptamani.
|
Frate dami si mie regulamentul corespunzator,ca eu am citit alt ceva daca nu ma insel,si cum a zis fear ma las de virtual,dar vreau doar sa imi pastrez contul,ca am niste mici amintiri prin el.thank you very much!!
|