![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1.reme----->belea poza...no comment
2.sandrin--->scuze k nu ti am comentat lucrarea, dar iti multumesc pt jante... 3.Leul------>pe zxi ce trece devi mai ne*****t, ceea ce nu e bine... 4.Gabi------>dc trebuie sa te superi aiurea din cauza lui...l-ai avertyizat de mai julte ori ..gata urmeaza un ban de 1 zi sau cat se hotareaste dupa care care permanent...park au mai fost cazut pe forum.... 5.LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU NUMELE DE STEFAN!!!!! |
Reme ... mamaaa ... ce e rez asta :D ... vezi k prin jante se vede un alt background ...
|
OffTopic... cand a zis ''scuze de rezolutie''... si patriotu ''mamaaa ... ce e rez asta'' ma asteptam sa fie o poza foarte foarte mare ca dimensiuni... si cand a deschis-o asa mica... m-am speriat... :)))
SUCCES GABI LA BATTLE!!! |
stiu ca sunt offtopic.....dar gabi...da un ochi pe aici poate nu ai aflat....vezi postul 536...
ps: "lupul isi schimba blana , dar naravul ba" :lol: |
Ce caterinca de om. Merci Vlad ! :wink:
|
vai .. dar vreau si eu sa vad... k nu pot intra p topicul ala... sry de off-topic
|
Quote:
|
Quote:
|
Astepti mult si bine! Nu cred ca o sa puna masina vineri la 20:00 cum i-am zis... Oricum... a mea e gata :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si din partea mea cate cv....:arrow:
|
alta culoare care sa dea mai bn nu ai gasit ? jantele...misto ;), bara...pe langa roata se vad selectiile...
|
Ce te freaca pe tine culoarea? mai bine ziceai ca ii ireala........pfai de capu` meu ....in fine
|
Barum ... ai facut nite umbre tare ciudate in plasa din spoiler si pe stalpii din gura centrala ... pe emblema toyota inca se vad reflexii rosiatice ... ai latit numai roata spate (la care se vede janta) ... pe cealalta nu ai latit-o ... eleronu l-ai indreptat ... dar prin geamuri tot rotunjit e ... prin geamuri se vede ink rosu ...
|
Si a mea e gata . Gabi nu fi asa de sigur ca nu o voi pune ... Si nu sunt DjVictor ... cine e ala ?
|
2 Attachment(s)
Una rapida si de la mine ... coments plz ...
|
e putin km blurry la toba de pe stanga...in rest e misto....
|
opaaaaaaaaaaaa il comentam pe patriotu ;) la sange pe el :lol: - BMW Z4 - tobele e cam blurry ;), in rest oki. am o intrebare la jante, de ce sunt asa parca taiate cu fierastraul, sau nu vad yo bine
|
la mr barum ar fi de zis cateva chestii:
1. culoarea parca trebuia inca nitzel prelucrata, da o leaca ireal 2.capota ar fi mers mai bine taiat drept la faruri nu rotunjita 3. spoilerul fata acolo la grila...e o mare enigma pt mine ce e acolo 4. mai ingusta janta pe spate man ca nu e tanc cu senile ;) dar asa ca idee e misto si apreciez ca face cat de cat brush |
Quote:
Quote:
|
patriotu fa si tu o lucrare mai slaba:)))) sa bagam acolo comm:))))
|
2 Attachment(s)
si la mine :oops: ......si cu ocazia asta va doresc si sarbatori fericite,sanatate si tot ce va doriti in noul an ;)
|
vlad_4tuning ... janta spate mi se pare cam stramba si blurry ... janta fata blurry si cu prea multa umbra pe ea ...
ps ... Sarbatori Fericite !!! ... |
:-) Patriutu90* La Z4 mi se pare ca evacuarea din prag e cam ireala si parerea mea nu isi avea rostu , tobele sunt blury putin ... in rest clean design
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Scz ca ti-am gresit numele , eroare umana ... gura de aer e cam ireala sau asa mi se pare mie .... :) NU te supara pe mine
|
2 Attachment(s)
am facut si eu o masina....ce parere aveti?..plss comentarii la sange.. :D
|
pai eleronul sta in aer...nu se vede nimica prin luneta,in fata ai uitat de niste umbre la plasa din spoiler..si unde ai prelungit capota peste masca iara trebuia sa mai faci ceva umbre....in rest bine....
|
la umbre nu prea ma pricep...dar spoilerul nu sta in aer...doar ca BMW-ul asta e hatchback si spoilerul vine prins deasupra geamului..deci nu avea ce sa se vada prin luneta..ca ma gandisem sa fac prelungirea prin luneta dar mi-am dat seama :P
|
2 Attachment(s)
pls comment la "white cAt " - BMW z4 :D
|
Quote:
1. ai inceput a lucra pe 3 sedan lasa asta.... 2. din cate stiu eu 3 compact nu a aparut si dc ar aparea ar avea portbagajul un pic iesit in afara, vezi model pisika Bmw seria 3 compact E36 sau chiar model E46 au un pic de portbagaj...insesizabil, dar au si cred ca acolo zic yo ai putea pune un eleron, nu zic ca tu nu ai pus la luneta ;)....totul e ok....;)...ai uitat niste umbre din partea mea pe acolo pe la plasa ;) nu te supara...am zis-o ca un sfat prietenesc ;) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
be 'ride' back with another 1, new modell 8)
|
1 Attachment(s)
un ursulet,astept parerile voastre...inca nu e gata
Posteaza-l cand e gata - Gabi |
Reme o singurica greshelutza vad la Skoda...... man gaura aia din dreapta privitorului....din bara eee mai mica ca astalalta........stiu ca noah.....se vede dintr-o parte masina dar ee mai mica.....:rolleyes2
|
Quote:
ms REME....my bad.. :sadblinky :ashamed: am avut impresia ca e seria 1.. |
2 Attachment(s)
din fata cam seamana deaia am crezut asta...sry d greseala :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning