Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Manson 27-12-06 14:40

Re: Comentarii lucrari!

1.reme----->belea poza...no comment
2.sandrin--->scuze k nu ti am comentat lucrarea, dar iti multumesc pt jante...
3.Leul------>pe zxi ce trece devi mai ne*****t, ceea ce nu e bine...
4.Gabi------>dc trebuie sa te superi aiurea din cauza lui...l-ai avertyizat de mai julte ori ..gata urmeaza un ban de 1 zi sau cat se hotareaste dupa care care permanent...park au mai fost cazut pe forum....
5.LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU NUMELE DE STEFAN!!!!!

patriotu90 27-12-06 14:41

Reme ... mamaaa ... ce e rez asta :D ... vezi k prin jante se vede un alt background ...

andrey2003 27-12-06 15:24

OffTopic... cand a zis ''scuze de rezolutie''... si patriotu ''mamaaa ... ce e rez asta'' ma asteptam sa fie o poza foarte foarte mare ca dimensiuni... si cand a deschis-o asa mica... m-am speriat... :)))

SUCCES GABI LA BATTLE!!!

vlad_VSV 27-12-06 15:55

stiu ca sunt offtopic.....dar gabi...da un ochi pe aici poate nu ai aflat....vezi postul 536...

ps: "lupul isi schimba blana , dar naravul ba" :lol:

Gabi 27-12-06 17:04

Ce caterinca de om. Merci Vlad ! :wink:

Ace Axel 27-12-06 17:45

vai .. dar vreau si eu sa vad... k nu pot intra p topicul ala... sry de off-topic

Gabi 27-12-06 17:47

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 676806)
vai .. dar vreau si eu sa vad... k nu pot intra p topicul ala... sry de off-topic

Leul = DjVictor. You know... tipu' care si-a luat ban pentru exces de... zel :lol:

Barum 27-12-06 21:20

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 676634)
1.reme----->belea poza...no comment
2.sandrin--->scuze k nu ti am comentat lucrarea, dar iti multumesc pt jante...
3.Leul------>pe zxi ce trece devi mai ne*****t, ceea ce nu e bine...
4.Gabi------>dc trebuie sa te superi aiurea din cauza lui...l-ai avertyizat de mai julte ori ..gata urmeaza un ban de 1 zi sau cat se hotareaste dupa care care permanent...park au mai fost cazut pe forum....
5.LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU NUMELE DE STEFAN!!!!!

Ms de La multzi ani :D Si eu le doresc la totzi La multzi ani celor care se numesc Stefan....si Gabi......nuhst de unde incape atata prostie in capu` unui om :D Asteptam Poll-u :D:twisted: :twisted:

Gabi 27-12-06 21:26

Astepti mult si bine! Nu cred ca o sa puna masina vineri la 20:00 cum i-am zis... Oricum... a mea e gata :lol:

Ace Axel 27-12-06 22:35

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 676810)
Leul = DjVictor. You know... tipu' care si-a luat ban pentru exces de... zel :lol:

vaiiii ... ms ... scuze de off-topic... dar e tare n-ai c zice :lol:

69WRX 28-12-06 03:14

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 676625)
un S din partea mea; ) scuze de rezolutie...

wow...f frumos :O

Barum 28-12-06 13:26

2 Attachment(s)
Si din partea mea cate cv....:arrow:

69WRX 28-12-06 13:29

alta culoare care sa dea mai bn nu ai gasit ? jantele...misto ;), bara...pe langa roata se vad selectiile...

Barum 28-12-06 13:40

Ce te freaca pe tine culoarea? mai bine ziceai ca ii ireala........pfai de capu` meu ....in fine

patriotu90 28-12-06 13:42

Barum ... ai facut nite umbre tare ciudate in plasa din spoiler si pe stalpii din gura centrala ... pe emblema toyota inca se vad reflexii rosiatice ... ai latit numai roata spate (la care se vede janta) ... pe cealalta nu ai latit-o ... eleronu l-ai indreptat ... dar prin geamuri tot rotunjit e ... prin geamuri se vede ink rosu ...

Leul 28-12-06 13:53

Si a mea e gata . Gabi nu fi asa de sigur ca nu o voi pune ... Si nu sunt DjVictor ... cine e ala ?

patriotu90 28-12-06 16:31

2 Attachment(s)
Una rapida si de la mine ... coments plz ...

Manson 28-12-06 16:44

e putin km blurry la toba de pe stanga...in rest e misto....

Reme 28-12-06 16:56

opaaaaaaaaaaaa il comentam pe patriotu ;) la sange pe el :lol: - BMW Z4 - tobele e cam blurry ;), in rest oki. am o intrebare la jante, de ce sunt asa parca taiate cu fierastraul, sau nu vad yo bine

Reme 28-12-06 17:00

la mr barum ar fi de zis cateva chestii:
1. culoarea parca trebuia inca nitzel prelucrata, da o leaca ireal
2.capota ar fi mers mai bine taiat drept la faruri nu rotunjita
3. spoilerul fata acolo la grila...e o mare enigma pt mine ce e acolo
4. mai ingusta janta pe spate man ca nu e tanc cu senile ;)
dar asa ca idee e misto si apreciez ca face cat de cat brush

patriotu90 28-12-06 17:06

Quote:

Originally Posted by Manson
e putin km blurry la toba de pe stanga...in rest e misto....

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 677837)
opaaaaaaaaaaaa il comentam pe patriotu ;) la sange pe el :lol: - BMW Z4 - tobele e cam blurry ;), in rest oki. am o intrebare la jante, de ce sunt asa parca taiate cu fierastraul, sau nu vad yo bine

multam de comentariii ... pai am incercat la tobe sa fac exact ca in poza originala ... bluru ala se vede de la gazele scoase de tobe ... iar la jante, Reme, eu zik k ti se pare :D ca sunt luate cu tot cu cauciuc ...

Manson 28-12-06 17:11

patriotu fa si tu o lucrare mai slaba:)))) sa bagam acolo comm:))))

vlad_VSV 28-12-06 17:16

2 Attachment(s)
si la mine :oops: ......si cu ocazia asta va doresc si sarbatori fericite,sanatate si tot ce va doriti in noul an ;)

patriotu90 28-12-06 17:22

vlad_4tuning ... janta spate mi se pare cam stramba si blurry ... janta fata blurry si cu prea multa umbra pe ea ...

ps ... Sarbatori Fericite !!! ...

Leul 28-12-06 17:48

:-) Patriutu90* La Z4 mi se pare ca evacuarea din prag e cam ireala si parerea mea nu isi avea rostu , tobele sunt blury putin ... in rest clean design

patriotu90 28-12-06 17:56

Quote:

Originally Posted by Leul
:-) Patriutu90*

e patriotu90 :x :x :x

Quote:

La Z4 mi se pare ca evacuarea din prag e cam ireala si parerea mea nu isi avea rostu

care evacuare ... aia e o gura de aer ...

Quote:

tobele sunt blury putin ... in rest clean design

am explicat dc sunt tobele blurry ...

Reme 28-12-06 18:11

Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 677856)
si la mine :oops: ......si cu ocazia asta va doresc si sarbatori fericite,sanatate si tot ce va doriti in noul an ;)

rotile sunt strambe si aia spate e un pic blurry in rest oki

Leul 28-12-06 18:12

Scz ca ti-am gresit numele , eroare umana ... gura de aer e cam ireala sau asa mi se pare mie .... :) NU te supara pe mine

nytrous_oxide05 28-12-06 19:19

2 Attachment(s)
am facut si eu o masina....ce parere aveti?..plss comentarii la sange.. :D

vlad_VSV 28-12-06 19:31

pai eleronul sta in aer...nu se vede nimica prin luneta,in fata ai uitat de niste umbre la plasa din spoiler..si unde ai prelungit capota peste masca iara trebuia sa mai faci ceva umbre....in rest bine....

nytrous_oxide05 28-12-06 20:32

la umbre nu prea ma pricep...dar spoilerul nu sta in aer...doar ca BMW-ul asta e hatchback si spoilerul vine prins deasupra geamului..deci nu avea ce sa se vada prin luneta..ca ma gandisem sa fac prelungirea prin luneta dar mi-am dat seama :P

L33L00 28-12-06 20:35

2 Attachment(s)
pls comment la "white cAt " - BMW z4 :D

Reme 28-12-06 21:17

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 678077)
la umbre nu prea ma pricep...dar spoilerul nu sta in aer...doar ca BMW-ul asta e hatchback si spoilerul vine prins deasupra geamului..deci nu avea ce sa se vada prin luneta..ca ma gandisem sa fac prelungirea prin luneta dar mi-am dat seama :P

man ai uitat ceva ;)
1. ai inceput a lucra pe 3 sedan
lasa asta....
2. din cate stiu eu 3 compact nu a aparut si dc ar aparea ar avea portbagajul un pic iesit in afara, vezi model pisika Bmw seria 3 compact E36 sau chiar model E46 au un pic de portbagaj...insesizabil, dar au si cred ca acolo zic yo ai putea pune un eleron, nu zic ca tu nu ai pus la luneta ;)....totul e ok....;)...ai uitat niste umbre din partea mea pe acolo pe la plasa ;) nu te supara...am zis-o ca un sfat prietenesc ;)

Reme 28-12-06 21:20

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 678083)

l33loo - z4 e zuper misto....stoapele is cam nu stiu mie unu nu imi plac, si apoi colo la aripa aerisiera de jos parca nu trebuia sa o mai pui, in rest foarte misto nu am ce zice

patriotu90 28-12-06 21:30

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 678083)

super marfa ... jantele au niste umbre care mi se par cam ciudate ... in rest e foarte tare ... bravo ...

Reme 28-12-06 21:41

2 Attachment(s)
be 'ride' back with another 1, new modell 8)

Under VT 28-12-06 23:41

1 Attachment(s)
un ursulet,astept parerile voastre...inca nu e gata

Posteaza-l cand e gata - Gabi

Barum 29-12-06 00:20

Reme o singurica greshelutza vad la Skoda...... man gaura aia din dreapta privitorului....din bara eee mai mica ca astalalta........stiu ca noah.....se vede dintr-o parte masina dar ee mai mica.....:rolleyes2

nytrous_oxide05 29-12-06 00:21

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 678120)
man ai uitat ceva ;)
1. ai inceput a lucra pe 3 sedan
lasa asta....
2. din cate stiu eu 3 compact nu a aparut si dc ar aparea ar avea portbagajul un pic iesit in afara, vezi model pisika Bmw seria 3 compact E36 sau chiar model E46 au un pic de portbagaj...insesizabil, dar au si cred ca acolo zic yo ai putea pune un eleron, nu zic ca tu nu ai pus la luneta ;)....totul e ok....;)...ai uitat niste umbre din partea mea pe acolo pe la plasa ;) nu te supara...am zis-o ca un sfat prietenesc ;)

ms REME....my bad.. :sadblinky :ashamed: am avut impresia ca e seria 1..

nytrous_oxide05 29-12-06 00:28

2 Attachment(s)
din fata cam seamana deaia am crezut asta...sry d greseala :P

All times are GMT +2. The time now is 14:21.

- Copyright 2026 4Tuning