![]() |
Re: Club CIELO
1 Attachment(s)
siguranta pentru pozitie este pe randul de sus a doua din stanga
|
PT ROBERTMNW
siguranta pt pozitii la cielo e pe primul rand a 2 din stanga |
1 Attachment(s)
PT ROBERT MNW
uite si schema |
Parca ar fii dedicatii:)))) pentru RobertMNW, pentru RobertMNW.... etc!
|
O antena electrica de Cielo are idee cineva cat costa?Second, noua nu conteaza functionabila sa fie.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
cum ma sa dai frumusete de grila COSTOM MADE ... pe banalitatea aia de grila din plastic... ! (arata de 100de ori mai nasol)
|
imi puteti da si mie un sfat care e cea mai usoara metoda de a pune pozitia in semnalizari sau ceva de genu..ast rasp..ms.
|
Quote:
Alta idee dar nu stiu daca se potriveste, becul cu dublu filament din tripla ar merge facut pentru asa ceva, o pozitie a becului constant si una pentru semnalizare fara sa mai ai nevoie de diode. |
Vreau sa imi cumpar un Audi A4 sau un BMW 318 si am 6000 de Euro. Nu stiu ce anume sa imi iau si unde s apun intrebarea astfel incat sa-mi raspunda mai multi utilizatori.
Am cautat si tot nu am aflat. Ma adresez aici ca mandru posesor de Cielo ce ii va ramane sotiei :D, ca de trebuie sa isi faca ucenicia pe o masina buna, deh (poate raman eu cu Cielo, mai stii)?! Multumesc, vreun admin ceva poate o raspunde ca s ama luminez si eu ... |
318 in ce an?audi din ce an?daca ambele pana in 96,97...eu zic sa alegi audi...are tractiune fata,e mai usor de condus,plus ca are si confort mai bun ...mai usor...bmw e mai sportiv,si orice ai face are suspensia mai tare...mai dintr-o bucata...acum depinde ce vrei tu...piesele nu sunt asa scumpe la bmw...de exemplu cureaua de alternator si rolele intinzatoare m`au dus 2 milioane..distributia are pe lant...bcusile de confort pe fata sunt 80 lei setul...deci preturi nu are asa mari...placute de frana de la 70 lei in sus...insa audi are ceva scoruri mai mari
|
Ia ziceti-mi si mie, daca scot din far gamalia aia de acopera becul sau ma rog e pusa in fata lui fac rau sau bine?! Este mai bine cu sau fara ea? La Cielo...binenteles!;)
|
Cu. La xenon ai asa ceva in capul becului, dar la halogen... las-o acolo, fara ea nu va fi mai bine.
|
Are rolul de a dispersa lumina becului cu ajutorul striatiilor sticlei farului..
la bi-xenon acest rol este preluat de "ciuperca" din fata becului?? |
Era o intrebare? Da... la xenon.
|
Quote:
la montarea unei instalatii bi-xenon este recomandata scoaterea acesteia din far sau din fata becului ce urmeaza a fi montat?? |
Recomandata... nu stiu. Practic, eu le-am scos si la mine, si la Webcathos, cand i le-am montat. El, din cate tin minte, zicea ca s-ar fi vazut mai bine cu ele lasate in far. Acum nu stiu ce sa zic... eu sunt multumit cum se vede cu ele scoase... desi s-ar putea si mai bine, nu focalizeaza perfect, dar dau vina pe calitatea farurilor si a reglajelor.
|
Pai...si la becul halogen negreala aia din cap are acelasi rol, sa imprastie lumina de aceea ma gandeam sa scot dulia aia de la far.:???:
|
fiindca e vorba de becuri si sa nu postez aiurea la espero,2 consecutiv,de ce nu se vede ok faza scurta la mine?stiti am mai zis ca am farurile un pic matuite dar pe faza lunga rupe,si proiectoarele la fel,in schimb scurta cam...subtire,adica nu face lumina asa ok,am becuri la fel si pe scurta si pe lunga sincer numai stiu bine firma cred ca philips am luat
|
Robert, am facut eu asta la halogene. Si reglate bine si tot deranjeaza extraordinar! La xenon merge pt ca lumina e trimisa in sus. Dar la halogen unde lumina e imprastiata nu prea merge...
|
vreau sa mi-o fac si eu clean in vara asta si am nevoie de un sfat.....scobiturile alea din usi sa le astup direct cu chit de fibra sau sa le astup cu niste tabla si p urma chit....a mai facut careva asta???
|
cu chit...ca nu prea ai ce sa sudezi acolo...mult de unca cu sudura si nici nu mai iese...
|
Sau umplut cu fibra batuta direct in santurile alea, cat sa scoti la nivel, si dupa aceea chituit subtire.
|
ms...pt sfat....la faza cu sudatul m-am gandit si eu cu nu prea merge k nu sunt chiar asa de late santurile...eu vazusem pe o solenza.
|
Nu...sudat! clar sudat ca altfel chitul ala crapa imediat (sau nu, depinde si cat de bine e facuta treaba)... tai partea din jurul manerelor si sudezi tabla acolo. sudezi in puncte, polizezi, si dupa o sa fie la nivel. si dupa in cel mai rau caz mai dai cu chit, dar nu cred ca mai e nevoie...
|
la manerele de la usi nush dak o sa umblu....ma refeream doar la bandourile aceea si la bari plus cele de pe porbagaj....atat cred
|
am si eu o intrebare...cand am fost la tester raportul de injectie al masinii era undeva la 3.9,el trebuia normal sa fie intre 3.0 si 3.5 iar baiatul mi l-a reglat din tester la 3.3..ori mi se pare mie ori nu mai trage masina ca inainte...voi ce ziceti??? app daca e din asta pana la ce parametru merge marit ca sa fie oki...sa nu mearga masina balbait sau inecat....si sa traga si bine.ms.
|
alex ce simptome avea masina ta?poate si eu am aceeasi problema cu tremuratul,ca nici acum n am ajuns la tester cu frigul asta...
|
la mine mergea bine si inainte cand avea raportul de injectie mai ridicat decat normal..apoi mi l-a reglat la normal si parca nu mai trage masina ca ianainte..merge bine nu bate nu intrerupe dar e mai puturoasa..am intrebat daca dai raportul ala mai mare pana la ce nivel poti sa il ridici fara probleme.......si eram curios daca a facut cineva asa ceva..de ex in loc de 3.3 sa il duca la 4.5...am dat un exemplu.
|
s-a mai ivit o problema la masinuta pe care o conduc...nu-mi mai merge motorasul de la stropitoarele acelea de parbriz....stie cineva daca are vreo siguranta ceva sau el se arde?..
|
crede=ma....e inghetat...pot paria asta
|
si zici sa mai stau o perioada pana se mai duce frigul asta?...dar nu se aude nici cand "bazaie"...posibil sa fie inghetat....ms
|
cand ingheata apa in el...e ca si cum nu ar mai fi....deci stai linistit..e destul de complicat sa dai jos motorasul..trebe sa dai aripa jos,pe stanga deci si spoiler fata,,,nu face motorasul nou cat face manopera...si apropo...daca stii ca e gol..sau macar jumate...pune apa clocotita acolo....si asteapta cateva minute apoi incearca
|
dap..daca ai avut umpic de apa in instalatie s-a blocat.
|
Sigur e inghetat! Mai ales daca ai avut doar apa sau solutie de vara :) Eu ma mir totusi cum solutia asta de rezista pana la -30, nu a inghetat, ca de obicei sunt tampenii astea de sunt scrise pe ambalaje. Dar inainte sa pun lichidul asta, inghetase si la mine la fel. Nu mai scotea nici un bazaiat nimic. Liniste... si-a revenit cu prima raza de soare :)
Ca fapt divers, pt cultura mea generala, ce compresie trebuie sa aiba un cielo 1.5 dohc? PS: Incearca cu apa calda nu clocotita, ca plasticele alea imediat crapa. Inghetate cum sunt, cu diferenta de temperatura, unde mai pui ca sunt si subtiri tuburile imediat se indoaie sau se crapa :) |
o sa incerc maine sa vad ce reusesc...ms oricum
|
Quote:
La Cielo bidonasul cu lichid pentru parbriz e in bara fata???? ma mir... toturi e Cielo nu "bemveu"! |
mike, nu este in bara este in aripa stanga bidonasul cu lichid pentru parbriz...
|
Ca fapt divers, pt cultura mea generala, ce compresie trebuie sa aiba un cielo 1.5 dohc?
La cel de 8v este intre 3.0 si 3.5 si la fel este si la cel de 16v ce am auzit si eu de colo si colo. |
mike,lasand la o parte ironia.cum dai jos aripa fata?are suruburi sub capota,prag,si spre surprinderea ta.sub partea laterala a spoilerului...;)
daca nu as fid esfactu cap coada cielo..ziceam...ca vorbesc din povesti.. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning