![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
2 Attachment(s)
Aserara am vazut un Golf MK4 V6... 2 locuri... numai jentiile le avea schimbate, si nici alea nu erau extravagante... dar... 320 in bord. :| si totu cat se poate de original.m-am uitat si pe sub el, si nu parea sa aibe evacuarea aia degeaba(era fain lucrata),..
Locatie- Brasov P.S. Nu ma pricep chiar atat de bine... cei care stiu cat poate dezvolta motoru ala.. sa dea cu parerea.. eu zic ca in jur de 450 calutzi. P.S. poze cu toata masina nu mai am, ca s-a jucat finu'miu pe tel si a sters toate filmariile si cateva poze. |
Quote:
|
nu,numerele erau de Germania.
Cu exactitate nu iti poti da seama cat dezvolta un motor, asta e clar. Dar te uiti putin la piese, si la marimea lor, ce fel de piese sunt... Din moment de avea 320 pe bord... uita-te la marimea turbinei, la furtunele alea... |
1 Attachment(s)
Quote:
Uite aici si o poza cu viteza maxima : |
e kit-ul de la hgp biturbo pt R32 deci vreo 450 cai :). Pozele puse de tine .. nu sunt facute de tine nu ? http://mobile.de/SIDQ3BSNM7lNUwOLIjB...1111270356623&
V12 Biturbo pe bentley.. pare sigla luata de la merc.. f ciudat si taranesc in acelasi timp.. LE : se pare ca 492 cai are.. daca chiar e in romania masina.. |
Quote:
Chiar ca , chestia cu biturbo mi se pare c-am kitch, totusi , sunt masini de sute de mi de euro.. |
Quote:
|
nu am zis ca nu te cred.. DE r32 am dubii pt ca aceleasi poze sunt pe mobile. Bentley-ul mi se pare doar taranesc cu sigla aia..
|
ce taran a pus sigla de merc "V12 Bitrubo" pe bentley
|
Quote:
Uite ca scrie si pe ele : R32 bi-turbo : http://www.hgp-turbo.de/vw/images/r32_bi4.jpg V6 4m bi-turbo : http://www.hgp-turbo.de/images/v6_1.jpg Imi cer scuze offtopic. |
Quote:
|
Quote:
v12 biturbo.....:-P |
mai exista oare masini din lumea asta sa nu fi fost vazute in romania..??? oare...cred ca ar fi o exeptie..Monster truck asta cred ca ar lipsi:)
Bafta |
A fost demult ceva de genu.. Un monstru verde. Uite-te in spate..
|
Quote:
Numai bine |
dar ce mansory e? ca eu vad doar un GTC cu jante mansory :rolleyes2 si oricum e aproape cu inscriptia aia, GTC avand motor W12 biturbo :lol:
PS: a vazut careva McLaren F1 de ziceti ca nu e masina care sa nu fi fost vazuta in RO? |
Quote:
:rolleyes2 |
nu e photoshop e poza facuta dintr-un film...vezi ca primul R32 MK4 HGP de 550cp cand a aparut acum cativa ani am citit ca singura masina care l-a ars intre 200-300km/h la vremea aia a fost McLaren F1...a fost si la top gear parca
avea 0-100 3.6 ceva la genul... |
LINK pe mobile cu Golfu albastru de mai sus...
|
4 Attachment(s)
Inca una de la Piatra Neamt ...zicea cineva mai sus de micul Paris :)
|
daca nu prea cred unii ,ca dor na ce zic unii ,piatra e mic ,alea alea :D:)) :))
|
cea mai tare masina la noi tot dacia ramane cum au toti lautarii cu un kit cica tuning dala cumparat din targ si ala mana a 14 a dar sa nu uitam si de semnu de la nike pe luneta de spate sau cu un sticker cu fanatic si cu manele la maxim
|
cam penibila faza cu V12 Biturbo... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
jos palaria...super faina..... |
2 Attachment(s)
brabus G class ...omu e maniac rau ...conduce :twisted:
|
Quote:
sil poze din fata nu ai..:rolleyes2 |
mai fa poze cu BRABUS-ul...nice find! :D
cred ca e pe benzina...am eu o presimtire...BRABUS B5 sau ceva de genu... |
OT: B6, pardon...nu B5 !
|
benzina e....se auzea ca un elicopter....sincer :) poze din fata nu am ca tot am incercat sa il prind da nu am putut sa ma tin dupa el .....puteam saintru in benzinarie dupa el dar ....era culmea nesimitirii :P invadam viata omului ....in 5 min ceva tare :D
|
14 Attachment(s)
va vine sa credeti unde era parcata....cocatata acolo sus pe ditamai bordura ....plus ca parea c-am parasita, fara nici un magazin firma hotel sau restaurant prin apropiere....chiar pe pod ....decapotata si nu era nimeni langa ea ....ciudat....?:rolleyes2
|
poate s-a stricat :))
|
A ramas fara benzina :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cik e a unuia de 21 de ani:|:|:| unu Goanga din Costinesti
|
Quote:
|
Quote:
|
nu isi ia jiji rolls decapotabil ca nu stie sa-i deschida usa.. zice ca au gresit aia si au pus-o invers..
|
cred ca omu' cu rollsu' s-a dus sa vada terenul ala cu "100 profitability"...
|
ori sa faca "shushu" sub pod :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning