![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
|
Se referea ca sa nu mai punem masini din alte tari,masinile din Spania sunt kitschoase,da' noi trebuie sa le punem pe alea din Romania ! La asta s-a referit...
|
my bad :lol: abia dupa ce am citit acum a 2-a oara am inteles corect. :D
|
Vazut ieri in Oradea Cielo cu faruri de seria 5. Si aripile fata "finisate" cu ciocanul.
Imi cer scuze ca n-am poze, dar era seara si din poza facuta cu telefonul nu se intelege nimic. |
Quote:
Crezi ca ma apuc sa purec peste 100 si ceva de subpagini? :D Si de ce sa nu mai spun asta īnca o data? Pt. ca Spania este plina de Romāni care īn loc sa-si investeasca banii care-i cīstiga cu cap, investesc īn niste gioase + kitsch tuning? :D Treaba lor. Unde nu-i cap................. |
csx, cateva paginin in spate, saptamana trecuta cred, a fost o disputa intensa si lunga referitoare la kitsch-urile facute de spaniolii de la mama lor, pe o multime de bani, au fost multe posturi si multe fotografii, doar putina bunavointa mai trebuie....
|
Quote:
A fost circ fara bani :D :D :D :D Īn fine...... Revenind la tema, am gasit un virtual tuning cu o dacie. voi ce ziceti ? e chici sau e OK ? Poza: |
Sincer...nu vad ce e kitsh la masina aia! Este super ok!:)
|
Macar d-ar fi reala! Chiar m-as mandri cu o asa Dacie!
|
Quote:
|
Asa inteleg unii tuning-ul.
|
Asta e tuNNing! :lol: "Imi scot masina in ploaie, sa se tuneze cand tuNNa! :lol:
|
cielo ala galben are thread aici pe forum ;)
|
Quote:
|
Quote:
cielo :)))) sunt prea adormit :)) de abia m-am trezit.... |
si cielo alb, doar ca omul e momentan banat de catre un moderator pentru nesimtire.
scx, daca ti-e lene sa cauti, nu mai rascoli problema, sa nu intindem posturile aiurea, n-ai chef, nu scrii, sa stii ca nu-i concurs de scriere. o zi buna. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un Opel astra...Made by Claudyu cu ajutorul celor de la honda care au facut un motor special Type R...*****is mare(si stramb) TUNING ,Un Rechin mic ca sa arate ca el e bossu....si cred ca scrie Espania? Deci ne dam seama cum au fost munciti bani de masina:lol:
|
Quote:
Mai tare C4-ul din Brasov :rolleyes2 |
In Spania dca ai masina si nu scri cu litere cromate numele tau pe masina nu esti la moda!!
|
Quote:
|
Quote:
Eu sunt autorul imaginii cu Dacia ( https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/71576-lucrarile-mele-cipriany/page-4.html) imaginea se afla deja pe site si cred ca era mai usor un link oricum chici sau nu eu am facut-o din placere. Ma bucur ca va place :) |
Quote:
|
Quote:
Pt. design-ul ce l-ai facut, ma īnchin īn fata ta. ! |
1 Attachment(s)
da de corrado asta ce spuneti
|
4 Attachment(s)
dar ia sa vedem daca asta stiti ce e si o poza cu corrado din spate
|
Quote:
|
:-)da ala e
|
3 Attachment(s)
Nu stiu daca a mai fost http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...00-252793.html
dar nu se poate asa ceva..!Orice cocalar are acum un SERIA 5 ,ca deh,,!De observat semnul acela " ADEVARAT" de pe capota!:cry: |
īn afară de astea, nu mai ştiu nicio poză cu ea..
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=16 |
Quote:
|
Link-ul lu' aleks nu merge :|
invalid link bla bla bla ! BMW-ul in afara de dungi,semnul adidas,si chestiile de pe laterale ( ? litere arabe ? ) nu mi se pare chiar asa de aiurea...Poate eleronul ala nu e cel mai potrivit,da' oricum,nu e kitsch. Cred ca masina ar fi fost mai potrivita la kitsch sticking ! |
Quote:
|
pai ce zici tu de adidas litere bla bla fac toata masina in rest e stock doar + eleron deci ... e kitsch ....
|
1 Attachment(s)
Quote:
tot ce pot pune e un print screen dupa ea, imi pare rau ca nu am mai mult... va formati singuri parerea daca e incadrata corect sau nu, eu am spus ca da pentru ca nu are ce cauta admisia de aer pe capota, farurile de golf 4 sunt din alt film, iar botul rotunjit n-are nicio legatura cu restul liniilor clasice, drepte si frumoase ale masinii... |
parca s`a mai discutat tot aici ... nu mai stiu pe unde ... si parca tot tu ai zis ca la un club destul de cunoscut de la noi din tara ... pacat de masina si mai ales pacat de banii bagati ... degeaba ...
|
Quote:
Vad eu aiurea ?? 26wrc...ce ti se pare tie kitsch TUNING la asta ?? Masina aia ar fi trebuit incadrata la kitsch sticking... Asta al lu' aleks s-a mai discutat... |
Quote:
1-este bmw ce leg au literele arabe pe el? 2-ADIDAS pe capota ti se pare in regula? 3-nas cromat ,ce ti-or place acele praguri exagerate de prost gust nu stiu!Sa iti mai insir insusirile ei "alea neKITSCHOASE" ?Cum a mai spus cnva nu prea e kitsch nimic la tine! 4-L-as lasa cat mai stock seria e34 este foarte frumoasa stock ;) fara bari exagerate ...patratoase!Deeh...! |
Citeste primul post al meu...
Am zis ca "actipildele" nu au ce cauta acolo,in rest masina mi se pare ok ! |
haideti va rog eu, depasiti subiectul, nu mai conteaza, masina e postata aici, fiecare are partea lui de dreptate, hai sa mai gasim altele, ca e plina ţara din pacate
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning