![]() |
Re: Discutii despre orice!
Uk! Masinile noilor proprietari Harodds parcate in fata magazinului lor! (cica neregulamentar)
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...m-CLAMPED.html |
Quote:
|
Quote:
|
se poate face depreciere si pt autoutilitare?
|
Quote:
|
nu stie careva daca mai este pista de karting in oras sau prin apropiere???
mersi mihai o sa vorbim noi miercuri de inmatriculare:) |
Numai este in oras.Cred ca cea mai apropiata ii aia din Ardusat care e destul de mare
|
si totusi se face ceva de 15 august? masini, motoare, concurs de mancat mici sau stiu eu
sau ramanem la ideea ca chestiile importante se anunta pe ultima suta de metrii, deci vom afla vineri ca duminica este eveniment... |
nu stiu daca are rost sa se organizeze in 15 August, dat fiind faptul ca la Cluj ii concertul Iron Maiden, si multa lume merge acolo. (parerea mea)
|
Stiti un baiat din oras pe nume Felix care se ocupa cu resoftare/chiptuning ??
|
Quote:
|
un vopsitor bun stiti careva? bineinteles cu preturi de criza :)
|
Quote:
|
care stiti cit costa un omologat de foli pe o duba ?
|
care vrea am 3 stickere 4tuning?
|
Se mai aude ceva despre evenimentul mult asteptat:-??
|
O sa afli cu o zi inainte de show .... :-j
|
deocamdata nu se stie nimic, aveti un pic de rabdare si o sa vi se comunice, iar daca ii oficiala treaba o sa se deschida un thread dedicat show-ului.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care imi zice si mie unde se pun folii in Baia Mare?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic sa va grabiti putin cu organizarea si sa fiti siguri pe voi ce faceti si cum va fi, nu ca si la celelalte eventuri, pentru ca la ele erau foarte multi nemultumiti... Ca de ex: in ultima zi (sambata) pretul era 15 lei, duminica cand ai ajuns acolo deja era 20lei... Etc etc... Faceti putina reclama, cu tot ca multi nu vor venii din nemultumirile din anii trecuti. Aveti grija !! (sfat prietenesc)
Si la opel drag racing satu mare au fost unguri nemultumiti si au spus ca de nu se face pista cat de cat mai calumea ei nu vor mai venii, ganditi-va ce reclama buna are baia mare daca satu mare cu asa eventuri mari au "reclamatii/nemultumiri". REPET, MARE GRIJA CE FACETI SI CUM FACETI !!! |
sper sa tine cont organizatori de niste sfaturi ca ale tale!
|
ii doare`n fund pe organizatori de unele sfaturi...daca era ceva treaba serioasa, ca de obicei , se anunta ceva serios nu in ultima 100 de metri.....pe mine personal nu ma prea incanta......
|
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-pe-pista.html
azi, in timpul campionatului national de viteza care s-a tinut pe aeroportul de la caransabes, un tip cu o alfa a intrat pe circuit accidentand un pilot. el a incercat sa fuga si a mai accidentat 2 organizatori... ce de cacat suntem... asa ceva nu o sa vezi niciodata la unguri sau in alta parte, doar la noi. te gandesti sa te dai pe circuit ca acolo sansele sa patesti ceva sunt mici, si nici acolo nu scapi de prostii de astea. |
Dar totusi, cine organizeaza ? (ca din post-uri am inteles ca Ionutz nu este implicat.)
|
Parca vad ca nu o sa mai fie nimic.
|
De la voi vine cineva la suceava ...14 - 15 ..liniute si expo..... ? https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...15-august.html
|
Articol in ziarul Adevarul.ro nu stiu daca l-a mai postat cineva ....
http://www.adevarul.ro/locale/baia_m...313768664.html Baga mare Ciuli !!!! :2gun: :workout: Sa te vedem nr 1 in King of europe !!!! :D |
sal :D cine stie ceva despre un clei sau ceva material pt matrite are o culoare albastra atata este tot ce stiu despre ea :?: daca stie cineva si ma poate contacta la Yahoo: victor_as_00 ...........va rog foarte frumos:help:
|
care aveti 4 roti pe 15 sau 16 4x100 sa-mi imprumutati cateva zile?
nimeni nimic? m-as mira sa avem ceva pe aeroport anul acesta.....no acces pe aeroport :D |
are cineva sau stiti pe cineva cine are Jack Daniel`s de vanzare???
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning