![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1142654 |
Quote:
|
Quote:
P.s: Hai mai cauta si alte modele sau alte modificari ca nu am somn si ti le fac repede :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
4 Variante cu jantele in diverse culori Sper sa-ti placa :D Attachment 1142854 Attachment 1142855 Attachment 1142856 Attachment 1142857 |
Super tare !!! Deci am sa fac bandourile in culoarea masinii....iar jantele in culoarea care mi-ai facut-o prima oara in celalalt post , mi se pare ca ar da cel mai bine.....e culoarea bronzului , nu ? ;) Man mersi mult de tot , esti super !!! Si ideea cu folia tip carbon pe stalpi si triunghi geam spate e beton. Sa-mi treaca mana sa pot sa ma apuc de lucru mai repede :D :)
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu cate ceva la skoda ... in schimb am stricat'o in ultima parte cu capota :sad:
|
puteti sa va uitati si la a mea?:-)
|
Quote:
:D |
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Sper ca asta e masina ta si am nimerit bine :D Attachment 1143639 |
asta e masina. ms frumos
|
1 Attachment(s)
Gata:lol:
Mai incet si eu.Sper sa iti placa |
4 Attachment(s)
sal vreau si io sa imi iau niste jante si nustiu de care imi puteti pune si mie jantele pe golf sa vad cu care da mai bine?mersi
|
8 Attachment(s)
Imi place ce faceti din oltcit... :shock:
Va "provoc" sa va jucati si cu buburuza mea, lasati frau liber inspiratiei. :D |
1 Attachment(s)
imi poate scoate si mie cineva bandourile laterale? ms!!!
|
aaa...si am uitat daca mai are cineva chef sa se "joace" cu ea..as mai prefera o folie si niste jante...
|
Nu vreau sa par nesimtit da unii chiar depasiti limita acum 2 saptamani ati mai postat odata masinile.Si asa sa ne jucam de dragu vostru nu prea vad rostu.Destul de putine persoane pun in practica ce ne muncim noi sa facem.Asa ca sa aveti si voi la avatar o masina "tiunata",mai bine invatati singuri tainele photoshopului:rolleyes2.Bine cand e ceva care urmeaza rapid sa se concretizeze sunt de acord.Dar numa eu stiu cate posturi a postat vw golf 3(rosu) cate modificari a vrut si n-a pus in practica nici una.La fel si pentru baiatu cu olticitu gri si multi altii.Nu mi-o luati in nume de rau dar abuzati de bunavointa baetilor.:-)
|
6 Attachment(s)
poate cineva sa se joace cu masina mea un pic
|
Quote:
eu unu am decis ma uit la maisina sa vad daca merita efortul daca nu , nu postez nici o poza ( nu ma luati ca sunt rasist da asa si e ) nu cereti modificari care sa le aveti la avatar nusi au rostul |
Quote:
|
3 Attachment(s)
La mine CMDbass nu a muncit degeaba ,chiar am facut la masina ce am rugat sa mi se fac in photoshop.
Quote:
ultima poza e stadiu actual , fara evacuarea dubla si coborata 50/60 Pt unii dintre noi chiar conteaza munca voastra ! |
Quote:
Sory ca intervin si eu .Da ca sa se concretizeze ce ai zis u ,trebuie sa fie o masina tunata , cat de cat apropiata realitati, nu sa punem jante de 19 20 pe ea ,sa o lasam pana atinge tabla-n roti sau sa-i facem eu stiu ce la ea care ar costa enorm . Acum nu zic da multi o vrea modificata cat mai modest si nu prea vad cea ce tunam noi sa se faca in fine, ei cer noi facem Eu unu am decis : ma uit la masina sa vad daca merita efortul ,daca nu ..... nu postez nici o poza ( nu ma luati ca sunt rasist da asa si e ) PS: va-s ruga sa puneti poze cat de cat mai bune, nu in poziti in care sa ne chinuim noi sa scoatem cea ce doriti voi . gen poze prefelabile: fata masina unghi - la nivelul unde se termina bara sus .... masina lateral total sau lateral fata stanga-dreapta ....spate stanga -dreapta.... va rog nu cu rotile virate sau de preferabil virate contra sensului in care faceti poza lateral(ex o poza facuta fata stanga lateral roata virata in dreapta ) la pozele laterale sa fie facute la nivelul manerelor sau a plafonului , nu de alta da pozele reusite ,ies din aceste unghiuri ,nu ar strica si poze la nivelul pamantului. ps 2:nu cereti modificari ,care sa le aveti la avatar ,nusi au rostul |
2 Attachment(s)
Quote:
poza pt opel |
am pus niste jante din care chiar vreau sa imi iau un set,da nush care da oricum mersi mult ,io totusi am mai facut cate ceva la masina da uni nu au facut nimica!bafta in continuare cu tuningu vostru
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu are rost sa incepem acum o cearta mai ales ca avem domenii de interes comune.Sustin opinia ta de a pune poze mai de calitate.
Si inca ceva. Mai bine faceti o poza sau doua dintr-un unghi bun,de o calitate excelenta,decat 20 jdemii de poze si facute cu un aparat foto din '90:rolleyes2. Eu propun sa fie o limita de masini pe saptamana.5 MASINI.Cate o masina pentru fiecare zi lucratoare si weekendu sa mai aibe timp baetii de modificari daca mai e cazul.Rog un moderator daca citeste acest post sa mentioneze asta in regulamentul principal al acestei sectiuni. P.S. VW golf pune 2-3 poze cu jantele insa intro pozitie mai favorabila si te ajut eu. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Daca vrei sa ne ajuti fa`o, dar daca nu vrei nu ne tine morala te rog si lasa offtopicul... :rolleyes2 In ceea ce ma priveste pe mine ultima oara am postat acum o luna, iar daca faceai aluzie la avatarul meu cauta`l in topicul asta pana ti se uraste, sa`mi zici daca il gasesti! Cum spuneam daca vrea cineva sa`mi modifice vreo poza sa o faca, daca nu eu nu am obligat pe nimeni! :bat: P.S. Daca am cerut sa mi se modifice pozele asta nu inseamna ca am cerut neaparat modificari pe care as dorii sa le aduc masinii!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva si de la mine pentru bodyn
|
4 Attachment(s)
vwgolf_trei, poftim. un pic lasat si cu jantele din a treia poza va fi frumos
scuzati dublu post, nu am mai putut edita primul post |
Quote:
Scz ca ma bag si eu ca....dar...Si eu unul sunt de acord cu tine de exemplu eu daca fac o masina o fac din placere nu ca as vrea sa vad ce fac eu pe masina in realitate.Dar fiecare cu parerile lui( parerile sunt impartite ) Deci va fac eu masinile doar pt a le tine la avatar sau sa faceti ce vreti voi cu pozele modificate :):lol: |
ajutati-ma
3 Attachment(s)
vreau si eu 2 chesti:P cauciucuri late si toba sport(fara jante)atata daca se poate plsssssss,vreau sa vad cum arata!ma ajuta cineva!???????
|
nimeni:(??????
|
Zic să te calmezi și să aștepți, poate totuși s-o găsi cineva să te ajute. Nu e nimeni obligat ca īn mai puțin de 20 minute de cānd ai postat să iți și aranjeze mașina.;)
Băieții o fac din plăcere, dacă te ajută bine, dacă nu, uită și gata.;) |
1 Attachment(s)
Quote:
are noroc baiatul si sigur nu o sa uite ca nu il face nimeni :D am facut ce a cerut fara jante :D vroiam si stopurile sa i le fac da ma tem ca daca nu vrea nu le fac |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning