![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG
Quote:
|
Nu ai gusturi rele:-)
|
Quote:
|
Ce mai face baba:-)?
|
Am vazut de unde s-a plecat si produsul finit.... toata stima ! Spre rusinea mea, nu am parcurs tot topicul (sunt totusi 300pag), ai salvat o masina si s-a nascut o legenda. Cat despre jante , da e perfecta combinatia auriu-polish, mi-ar place sa vad si eu bijuteria cand ajung pe la Braila (am rude acolo). Multa bafta !
|
Quote:
CyPz, baba e bine, sta cuminte in garaj la adapost si asteapta sa-i vina randul la bagare in seama:-)...deocamdata, pana in vara am sa tot bag in seama ursul, pe el il pregatesc pentru BMW E30 FEST din Iunie:idea: Oricum, cum termin multa treaba la urs ma apuc usor usor de facut treaba si la Dacioara...am deja planul facut, numai timp sa am. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Noi daca ne dadeam, ne puneam gaj masinile si casele..de aceea imi este frica sa ma dau cu tine:lol:;) |
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca ar da bine un motor turbo pe regina :twisted:
|
Momentan Bogdan lucreaza la cea de-a doua masina a lui, un BMW Ursulet, dupa ce il termina a precizat ca se apuca de baba:-P
|
Hai salutare, felicitari pentru ce ai realizat cu batranica, sunt mandru ca-s brailean. Am fost coleg de liceu cu Iulian(BR 40 YUL) eram boboc cand el era ultimul an :D, va admir pe amandoi si mi-ar face mare placere sa va intalnesc odata in oras si sa admir si eu frumusetile voastre.
Uite ce am gasit undeva in judetul braila, comuna Zavoaia, uitata prin garaj. Este din 76 si apartine unui batranel care tine la ea ca la sufletul lui. http://imageshack.us/photo/my-images...rafie0336.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...rafie0335.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...rafie0334.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...rafie0333.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...rafie0331.jpg/ |
ce se mai aude de masinuta:rolleyes2
|
Quote:
Pe iarna voi lucra motorul si cutia, iar din primavara intra la tinichigerie si vopsitorie...pentru la anul tinta este sa participe la minim o expozitie..asa sa-mi ajute D-zeu:idea: |
Organizam si noi anu asta la Brasov la campingul ala expozitia Dacia?
|
Quote:
@b08ygs si eu sper sa fie tot acolo intalnirea anul viitor :rockon: |
Quote:
|
Quote:
Organizam la Camping Darste(deja sunt client vechi acolo), numai sa vedem daca reusesc sa o termin pana la inceputul lui Mai...depinde cat de lunga va fi iarna:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
Si, dupa cum spuneam m-am reapucat serios de treaba...:-)
|
Quote:
stiu ca e pistol cu apa pe langa urs dar poate o scoti mai des, s-o vada lumea :D spor la treaba |
spor la treaba ! ma bucur ca te-ai apucat si de dacie :D
apropo....bara antiruliu unde e ? |
Foarte bine ca te-ai apucat de masina :D era si randul ei... ca ursu a primit destula atentie :)))
Eu zic ca ai timp pana in Mai sa faci pasajele alea si restu pe la motor :-P |
Va multumesc pentru urari:-)
@bv58bar, senzatia de masina bruta si sunetul pe care l-am auzit in Dacie nu le-am simtit niciodata in urs..sincer:idea: @Bogdan, bara antiruliu fata a fost data jos mai demult pentru a putea monta/demonta serpisorii si nu am mai pus-o la loc ca n-am mai circulat cu masina... Cristi, timp ar fi intradevar, dar bugetul pe anul acesta nu stiu cat imi mai permite sa fac si la Dacie..plus ca nu vreau sa stau cu suduri peste iarna cand masina va sta afara...vom vedea:rolleyes2 |
Sa inteleg ca prin primavara te reapuci de Dacia:D? Asta da veste!
|
Quote:
|
Am vazut masina in week-end...credeam ca o vinzi pe piese:shock:Ma bucur ca nu e asa..Se pare ca te reapuci de ea...spor la treaba:lol:
|
Quote:
Sa inteleg ca tu ai vazut-o fara aripi, faruri, bare, etc si ai crezut ca se dezmembreaza?..nu mai are nici motorul pe ea..:-) |
Ce zici e gata pana in Mai? Facem si noi 1300 fest? Cum au facut baietii in vara E30 fest ?:D de preferat in aceeasi locatie
|
1300&1310, nu faceti discriminari :))
|
Din cate am inteles te-ai apucat sa o desfaci; eu unul astept nerabdator poze cu Gordina:-).
|
Quote:
|
Quote:
Duminica cand sa-i fac si eu poze a plouat toata ziua, iar de ieri Daciuta este sub prelata cu multa zapada deasupra..am reusit sa termin la limita treaba la ea aseara si sa-i pun prelata inainte sa inceapa ninsoarea:-) Caut cutie de Fuego 1.6 sau ceva cat mai potrivit pentru motor de 1.4 de Dacie, astfel incat sa nu pierd din demaraj, dar sa am 5 trepte fiabile, sa merg lejer macar cu 120 km/h la drum lung;):idea: |
9 Attachment(s)
Azi am facut o vizita pe la garaj si la masini, Gordina asteapta infrigurata primavara:rolleyes2
|
imi place cum se prezinta sub aripi !! :D
|
acolo pe trotuar o ţi? Parcă era o piată aproape...iti dau pensionarii cu plasa in ea. Mă mir că ai ruginică pe acolo la cāt de putin ai mers cu ea...
|
Compartimentul motor vrei sa-l finisezi ca exterioru? Sau o sa-l lasi rugos? Eu zic ca ar da foarte bine finisat si lacuit sa straluceasca ca exterioru:D
|
Quote:
Acolo este rugina superficiala, in locurile unde a sarit antifonul..de ce crezi ca o iau eu iar la mana...din 2008 pana acum am mai invatat si eu din experiente si acum vreau sa o fac asa cum trebuie peste tot;) Da Cristi, vreau sa scot totul din compartimentul motor, sa curat pana la tabla si sa vopsesc la pistol. Lafel voi proceda si cu lonjeroanele si cu contraaripile pe partile exterioare. Deasemenea si instalatia electrica de la motor va fi facuta ca la carte, am cateva legaturi dubioase pe acolo...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning