![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
da poi oricum vroiam sa ma antrenez pe la 14.00 . Sa vad ce fac si restu prietenilor mei cu care vin...si daca e ceva... ne vedem la magazin :P Mie imi este frica de johnson :P |
BUHUHU!
Poate veniti si azi la sesiunea de warm-up pe echipe, aveti ocazia astfel sa va verificati comparativ cu altii. de la ora 16 |
Quote:
|
"19-20.03.Prima etapa a Campionatului National de Drift! La ERA Shopping park Iasi!!!"
A auzit cineva de asa ceva? |
Quote:
|
si e numai drift?!!...sau si expo si audio?
|
Quote:
|
da normal, k mai rar cu 4tuningul la organizari de evenimente....si insemna k tot naspa o sa fie cum a fost in toamna la SV.
|
veniti careva la iasi la etapa de drift?
|
Quote:
|
Quote:
|
Unde pot face si eu un polish la un far ... in orasul nostru drag? :)
|
Quote:
|
Pe situl federatiedarts punct ro gasesti toate informatiile sau pe facebook, pt poze
|
Quote:
|
Salutare Baieti ! am o intrebare pt cei care cunosc cu adevarat situatia urmatoare : am permis categoria A de 5 luni si doresc acum im primavara sa achizitionez un kawasaki z750 de 750 cmc si undeva la 100 cp. intrebarea este daca il pot conduce asa sau nu pentru ca depaseste 25 kw putere ( dupa cum am inteles ca trebuie sa conduci cand esti incepator )
|
Art. 38
(1) Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depaseste 25 kW sau un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg ori o motocicleta cu atas cu un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg, numai daca are o experienta de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificatii tehnice inferioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament. |
Quote:
|
Quote:
Ilegal ,:ASFALT USCAT :lol: |
Legal sau ilegal ... gandeste-te la tine, crezi ca poti stapani 750cm3 ? Crezi ca te poti stapani sa nu ii dai gaz?
|
Quote:
|
Nu cred ca se uita vreun militian la asta, sincer. Deci poti sa te dai linistit ca nu se ia nimeni de tine ... dar ti-am spus, gandeste-te intai daca ai capul pe umeri ;)
|
Quote:
doamne fereste la un accident... ei is obligati sa ceara expertiza tehnica a motocicletei ... si o data ce observa neregula... = permis anulat + amenda si in cazul in care is modificari aduse la motor prin marirea puterei sau a motorului in sine rezulta si un mic dosar penal! :P Daca nu am dreptate rog a fi corectat... iar pt tine Scarto...vezi pe fermelor la centru de parbrize ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
App, e cineva care a dat acuma recent orasul? stie ce gabori is mai naspa?? ca eu maine am orasul si am putin morcovul:lol: |
Quote:
succes! |
Quote:
Am luat:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pt cei interesati ,am dat cu Fabian ,super baiat nota 10 ! |
Quote:
|
Mergeti duminica spre Iasi la drift careva??? Intreb cu scopul sa ne intalnim in Roman si sa mergem gasca...
|
Echipa Audio Class pleaca la Iasi azi, VIneri in jur de ora 16:00 si va asteapta in IAsi pentru prima etapa a campionatului!
|
Maine la 7:30 plec si eu si mai am 1 loc, cine vrea sa mearga sa zica.
|
Vand televizoare Philips, Nokia, Schneider, Grunding, Lifetech..etc.
Mici, mari, cu sau fara ecran plat. Second-hand in stare perfecta de functionare. Pret: 120-300 ron (in functie de marime) Detalii: [email protected] |
Cine vrea sa mearga duminica, plecarea de la 8 din parcarea de la Kaufland !
|
Quote:
pana la urma cine ma lamureste si pe mine... 1. este si expo sau numai drift? 2. se mai plateste taxa de 15 lei/zi?? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning