![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Am gasit in seara asta pe net..La Botosani..2 scaune Recaro ..la 500E..Ce ziceti sa le iau pe astea?..sau sa mai caut?...poate OMP..
Attachment 2517877 @Tomas_SlrR-Ala e burnout ma?..parca a dat rateu masina:))))) @PiTyK-Multumesc..Pacat de masina..dar lasa..fieru se repara..fate tu bine:) @Tis-ul-Auleuu..uite ma..la 102 Cp face si al tau:))) @DariusAlexandru-Abia astept:))) @nyckmen-Frumoase jante...! @Tis-ul-Dami mie pisicile:))..am eu grija de ele:))).app..Daca la Darius ii trebuie frane bune la 310 cp..dar la mine?..la cei 500...(turbinele la presiunea pe jumate..)...ce frane imi mai trebuie?:)) @cristy_dacia-O sa arate bine cu negru..da..acum am o stabilitate mai buna..urmeaza franele.. @ionut.alex63-Incet incet..iese treaba:))..bafta @cretu_bs-Omule...ce numar e ala?:))..hai sa iti fac eu altu:)) |
2 Attachment(s)
Seara bună.
Acum de 10 minute am ajuns de la Oradea.Mai multe detalii dau dimineaţă. Voi sta cu vărul meu toată noaptea să-l punem sus pe maşină. Două poze rapide: Attachment 2517903 Attachment 2517904 -Tis-ul: Acum e urâtă.Da' vedem noi la final cum va fi. Stai liniştit,voi avea şi frâne. -ionut.alex63: Mult mai bine decât movul ăla. -cretu_bs: Sunt OEM ? -nyckmen: Îmi plac jantele,dar parcă nu cad prea bine pe maşină. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salut baieti ...Nu am timp sa stau sa comentez la toti ma scuzati dar ati evoluat mult de cand m`am uitat eu ultima oara.!:*
Ieri am terminat de montat Barile Fata/Spate Pragurile la masina.! Aaa da si era sa uit i`am cumparat alt set de jante AC Schnitzer 11x19 + Gume Toyo Racing 255/15/19. Pozele o sa va spuna totul. Si acesta este finalul masinii acesteia va sta in garaj pana voi pleca cu ea in 2 saptamani la o expozitie de masini tuning in Los Angeles. Pozele spun totul! |
Quote:
|
Fresh News:
-rx-8-ul a fost desfăcut complet,bările,uşile,capota şi porbagajul au fost date jos am dat jos motorul,am demontat interiorul,inclusiv coaja de la bord,deci dat jos tot până la tablă în vederea vopsirii complete a maşinii în culoarea roşie oem de mazda rx-8! -În cursul zilei de mâine,va fi trimisă maşina,împreună cu bările şi uşile pe un trailer la o vopsitorie autorizată. -Joaca mă va costa între 1200-1300 euro. -După aceea,maşina va primi injectoare cu debit mărit,o admisie şi un soft rescris,zic şi sper să ajung cu ea undeva la 300cp. -Am renunţat la ideea nebunească de a cumpăra un wide body-kit şi toate magăriile,încercând să o păstrez cât mai aproape oem posibil. |
Quote:
Eu zic sa le cumperi ca se merita. |
Radu (Equinox)
-îţi pot face rost de două scaune noi nouţe în folie marca Bride,fixe! Cu schelet din fibră de carbon dacă doreşti iar şinele ţi le fac eu custom dacă doreşti! 650 euro sunt scaunele, iar 150 lei şinele, durează între 3 şi 6 ore de muncă. |
Quote:
Care 102 cai mă :lol::lol:. S54B32 T, nu are atât nici cu turbina scoasă :lol::lol:. Am în jur de 640 cu turbina dată la presiune maximă(12 bari parcă). Aveam 103 cai la 1.6-le de e36-le roşu, care acum are 2.0i, cu care a venit din fabrică cel negru. Referitor la soarta pisicilor, nu se va schimba proprietarul:lol:... Am de gând să stea cât mai mult la mine, pentru că am depus cea mai mare pasiune(de bani nu mai zic) pentru ele. Iar E36-le negru, este primul meu proiect în materie de "ciuning". Nu cred că voi mai avea alte maşini la care să depun atât... O fac, îmi place, dar dacă nu mă atrage într-un fel anume, pleacă... Acum referitor la scaunele alea, arată bine, se potrivesc cu interiorul şi cu maşina ta, ai putea să le iei... |
4 Attachment(s)
Am stat toată noaptea şi acum motorul e pe maşină.Abia aştept să ies la o tură. :D
Câteva detalii despre motor: e fabricat în 1997,benzinar ce dezvoltă 315cp.Teoretic 315 pt. că au trecut ceva ani de atunci şi cred că a mai pierdut ceva cai,şi are acum undeva la 300-305cp.Motorul are făcuţi 100.000 km reali. Era să uit.Am montat şi o baterie nouă,luată din Oradea. Câteva poze: Attachment 2518109 Attachment 2518110 Attachment 2518111 Attachment 2518112 Vineri primesc o evacuare cap-coadă inox + finală. Iar sâmbătă ajung frânele împreună cu o suspensie sport reglabilă.Mai multe detalii după ce le primesc. -R.Equinox: Mie personal îmi plac.Acum vezi tu ce faci. -Rid3r*RaCe: Încă mai prinde stilul ăsta de tuning în SUA? -quick_silver2: Un mare plus de la mine pt. că ai renunţat la kit. :D |
2 Attachment(s)
Am montat capota,spoiler si ca bonus am primit o finala de toba sper sa fie potrivita.Am si far dreapta :lol:(ii iesea la o masina lovita rau in spate (asteptand la gard la dezmembrari.Attachment 2518157
Attachment 2518158 La E36 am terminat cleanu' la capota si portbagaj :). |
1 Attachment(s)
Am mers la Botosani azi sa vad scaunele..cand ajung acolo..dezamagire totala..unu era rupt...altu avea sinele stricate....am zis lasa..am ars si benzina degiaba...
Pana la urma cumpar de la Quick...600E...Nou nout..cel mai bine... Maine dimineata plec spre Satu Mare...cand vin inapoi..sper sa vin pe ele:)).am doar o poza de la quick..astea sunt pentru Mazda lui...dar i le i-au eu..cu 600E Attachment 2518258 @Rid3r*RaCe-Mi-e nu imi place...pacat:( @Tis-ul-Eu cu turbinele la maxim..am 653..:D.. @DariusAlexandru-Ce bine arata motorul...Multi km fara probleme cu el! @cretu_bs-Ai de gand sa o vopsesti? |
5 Attachment(s)
@equinox: faci o liniuta cu vr6 2.8l? :lol:
@cretu: ciudat modelul asta de masina,dar bafta cu el @darius: sa vedem ce va iesi din e36 tau,daca ai nevoie cu ceva piese,sa-mi spui ca poate am eu la e36 mi-am reparat clima,am cumparat si montat placute de frana si etrieri noi de la brembo si am imprumutat niste jante BBS f1 pe 18 de la un prieten pana imi voi gasi unele, si la golf am mai modificat cate ceva pe la interior :lol: si maine ma duc sa inmatriculez e36 . Sunt in cautare de masina mica,mazda mx5,fiat grande punto,renault megane. ceva din clasa asta :D |
-cretu_bs: Nu arată rău.
-R.Equinox: Nu te mai "prosti" cu scaunele astea atât.Fă o dată E30-ul. :D -Cristi.megane: Momentan mi-am achiziţionat tot ce aveam nevoie pt. partea tehnică.Urmează să iau scaune,volan şi toate gamurile.Dacă mă poţi ajuta cu ceva din ce am enumerat eu,dă-mi un telefon. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
DariusAlexandru:Arata bine motoru...Multi km cu el fara incidente!
cretu_bs:Arata bine masina pana acum.. bafta cu ea si asteptam poze si cu e36 R.Equinox:Sunt mult mai bune scaunele de la quick decat celelate. Audi a fost reasamblat complet.Acum ma duc sa ii caut niste cauciucuri cu talon mai mic apoi ma voi duce sa ma interesez unde pot sami fac geamurile fumuri. |
4 Attachment(s)
Cretu - nu o vopsesti ma?
R.Equinox - tu vorbesti de burnout`ul tau ... zici ca e desenat cu creionul :lol: ba sa ma suni cand ramai fara gasoline la Mazda :lol: Cristi - imi place Golful...si pisica...merg si jantele alea Ionut - ce suspensii pui pe Audi ? Mazda mea a primit scaune noi marca Recaro .. piele 100% urmeaza sa ma duc dupa un volan mai decent :-) poate imi recomanda Domnu` Quick Si un set de jante Diamond Steel pe care le`am vopsit eu albe :-) si cred ca dau foarte bine pe masina :???: am mai schimbat si evacuarea ... acum se aude de 5x mai tare decat inainte... mai am de prins numerele inapoi...si c`am atat...urmeaza peste 1 saptamana sa schimb uleiul .. |
1 Attachment(s)
Tomas_SlrR:Inca nu mam gandit ce suspensi voi pune pe audi.Oricum cred ca va fi ceva ultra low.Frumoase jantele de pe mazda dar scaunele alea misepar umpic cam mari pentru o masina asa mica.
Audi a primit gume noi.CE parere aveti de ele? |
2 Attachment(s)
As vopsi masina.Dar ce culoare:lol::lol::lol:?
Merci pentru aprecier si bafta fratilor vad ca o ducem bine. Acum 2 poze la mata:)! Attachment 2518431 Attachment 2518432 Vand stopuri stock BMW E36 ! P.S:Portirele sunt date jos din cauza ca v-a fi montat un rollbar:)!Pana sambata dimineata e gata ! Si repet intrebarea: Ce culoare sa vopsesc Hondau'? |
5 Attachment(s)
Salutari
Daca va vine sa credeti .. am dat jantele de pe duba si o diferenta de 300 euro pe VolkRod din 1930:woowoo::woowoo: , dupa cum se vede duba a ajuns iara la jantele de tabla :lol:si asa o sa ramana:lol::lol: , Dupa cum v-am zis am cumparat VolkRod din 1930 se vede cate elemente mai are :farurile pe fata, portbagajul , capota, usile, oglinzi, bordul , volanul si scaunul fata dreapta .. :???: Porchele i l-am dat pe mana lui fratemiu sa se ocupe el de ea 8), ca eu vreu sa fac pe asta :D:D |
1 Attachment(s)
Motorul e ok,se împacă bine cu noua maşină,bateria e ok,am măsurat-o şi încarcă cum trebuie.Totul e bine.
Aştept mâine să primesc traseul cap-coadă inox şi o finală cu 2 ieşiri. Am scos-o puţin la o plimbare în jurul garajului,da' fiindcă nu am frâne nu am putut să profit la maxim de puterea motorului. O mică poză: Attachment 2518541 -ionut.alex63: Mulţumesc.Şi tu să ai grijă de Audi. -Tomas_SlrR: Simplă şi frumoasă.Bravo. -cretu_bs: Eu aşi alege între un roşu aprins sau un negru. -balint: Succes cu VolkRod-ul.Vei avea nevoie. |
2 Attachment(s)
Sunt Darius.
M-a rugat Raul(tabokubmw) să postez pt. că lui nu-i merge forumul. "acum am terminat de lucru si acestea sunt rotile" |
3 Attachment(s)
Am dat la schimb nissanu meu 1200 pe un Plymouth din 69 si 2000euro.
Masina nu este intro stare prea buna: Lipsuri: -BAri -faruri/stopuri -grila fata -aripile fata -este plina de rugina -interior deteriorat partea buna este ca are motorul bun.Necesita doar schimbul consumabilelor De maine ma voi apuca de restaurarea masini, uratimi noroc. |
Mâine dimineaţă la prima oră am să duc Mazda-ul la vopsit şi am să o las acolo să se ocupe băieţii de ea!
Să sperăm ca va fi bine! |
2 Attachment(s)
Salutare baieti m-am intors dar din pacate nu mai am o grafica nici macar ok ci e jalnica.Dar am zis sa ma apuc iarasi pt ca nu am gasit jocuri de care sa nu te plictisesti.
Am adus din Germania un Golf III GTI Pret:900e Kilometraj:145.000 km Capacitate cilindrică:1984 cc Putere:85 kW (116 CP) Combustibil:Benzină Număr de locuri: 5 Număr de uşi:Două sau trei Cutie de viteze: manuală Clasă de poluare:Euro 2 Prima înregistrare:10/1996 ITP:11/2012 Climatizare:Aer condiţionat manual Culoare:Rosu Tapiţerie:Panza Culoare tapiţerie:Negru 2 poze SCUZATI GRAFICA |
1 Attachment(s)
jurec10:frumos golfu..Bafta cu el
Am inceput lucru la plymouth.Pana acum am scos rugina de pe capota si iam dat o mana de chit.Am inceput sa caut si piesle care imi lipsesc.Pana acum am gasit doar aripile fata la un baiat din botosani.Le da cu 100euro bucata.Iam zis sa mile trimita pein fan curier si pana luni cred ca ajung. |
1 Attachment(s)
Într-un final am reuşit să montez traseul cap-coadă inox şi finala.Nu mă aşteptam să sune aşa bine.Chiar şi la relantiu se aude un "huruit" frumos. :D
Abia aştept să ajungă mâine frânele şi suspensia,dar mai ales frânele,să pot să pot profita la maxim de puterea motorului. :rolleyes2 Am avut multe pe cap azi şi nu am avut timp de poze,aşa că am doar una de acum 5 minute: Attachment 2519295 -ionut.alex63: Spor la treabă în continuare. -jurec10: Să-l stăpâneşti sănătos şi să faci mulţi km fără incidente. |
@Darius-Mersi fain.si tu sa ai spor la treaba cu bmw-u daca ai nevoe de ceva si te pot ajuta cu drag
|
-jurec10: Sunt în căutare de interior M şi volan M.Dacă şti pe cineva care are la un preţ cât de cât ok,dă un semn.
Nu e neapărat să aibă airbag volanul. ;) |
6 Attachment(s)
Am fost plecat cateva zile.. E30`ul a fost inmatriculat, i-am vopsit narile rosu si, pentru ca ii statea urat cu cea stock, a mai primit o finala.
Am gasit un anunt, cu un Volkswagen III Cabrio din '95 la 2200 euro. Foarte bine intretinut, 135.000km, motor 1.8 benzina.. L-am luat pentru iesiri in oras cu baietii si fetele :)) DariusAlexandru: Am eu un volan de E36 M-Technic.Daca esti interesat, urc o poza. Poze: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am mai gasit un volan de E30 M3 prin garaj dragut, la 100e.M-Technic am auzit ca merge si pe E39, asta e 150e.
Pozele: |
Vreau M-ul.Da îţi dau maxim 120E + plătesc eu transportul.Dacă e ok îţi dau datele de contat prin PM.
|
Hai ca-l las la 120 ca suntem colegi. PM me cu adresa!
|
Am şi eu nevoie de nişte sfaturi!
1.Pentru jante.. Ceva sa dea bine şi low pt. ca maşina va primi altă suspensie. :) 2.Culoare.. Peste tot văd maşini albe..Vreau ceva diferit, ce nu s-a mai văzut. :D |
4 Attachment(s)
Mazda
Am luat scaunele..pana la urma de la Bacau..Scuze Quick....imi plac mai mult astea:D..totul bine si frumos...Urmeaza o mica schimbare la spate:D.. Attachment 2519432Attachment 2519433 M3 La ursulet am luat jantele Ag.Function Design 140 sunt pe 17...9j spate...8.5j fata..si am lasat mai jos masina..nu am facut multe..dar de acum....incep in forta! Attachment 2519434Attachment 2519435 @Cristi.megane-Facem sefu..dar mi sa nu te las intr-un nor de fum...arata bine pisica..si golfu la fel! @ionut.alex63-Stiu ca sunt mai bune..dar pana maine stau prost cu finantele..si nu am mai avut rabdare.. @Tomas_SlrR-Arata foarte bine jafu tau:).. @Balint-Vreau si eu un VolkRod !!..daca mai gasesti undeva ..ma anunti!>..bafta @jurec10-Bine ai revenit!..Bafta cu golfanu! @ionut.alex63-Ai dat cu galeata cu chit, pe capota aia?..o sa crape daca nu il finisezi calumea.. @DariusAlexandru-Abia astept sa fac o tura cu el!..Sa vezi ce sedinta foto imi faci tu la M3:)) @Grid28-Daca ai de gand sa vinzi acel e30..ma anunti! |
Mă cam bate gandul pentru un E36.. Doar pentru asta l-aş da.. Cât oferi?Sau ai tu vreun E36.. sau ştii pe cineva care are? :D
|
2 Attachment(s)
Azi am achizitionat un E36 ca masina de zi cu zi.Are motor 1.8 115 hp de care sunt multumit.
poze. |
2 Attachment(s)
Grid: O sa te ajut eu cu niste nuante la care m`am gandit inainte s-o vopsesc pe a mea :P Da-mi pm :D
Equinox: Arata bine scaunele , poate scoti E30-u la o poza cu motanu' meu :P Am uitat sa pun poze cu scaunele :oops: Ce spuneti ? :arrow: ( scuzati-ma ca numai raspund la toti , sunteti prea multi :!: ) |
3 Attachment(s)
salutare la toata lumea!!!!
Achizitii noi masini frumoase am achizitionat si eu zilele astea un BMW 318is la pretul de 2.000E masina nu prea are rugina are cateva zgarieturi,la honda i-am cumparat o baterie noua si i-am facut si schimbul de ulei acuma merge mai bine :D si honda va fi masina de expozitie nu va mai fi de zi de zi masina de zi cu zi va fi 318-le is Model, Caroserie: BMW 318is, Coupe Fabricație: 1999 Rulaj: 160,000 km Combustibil: benzina Motor: 1898 cmł-Putere 140 CP Transmisie: manuală Normă Euro: euro2 Culoare: Alb-Metalizat Număr de uși: 2/3 Țară de origine: Germania Țara înmatricularii: România Dotări: jante aliaj Securitate: ABS, airbag-uri Confort: geamuri electrice, oglinzi electrice, aer condiționat, închidere centralizată, radio/CD, comenzi volan,servo directie ionut.alex63-ce pot sa zic,ai c-am avut la toata masinile pe care le-ai avut in posesia ta au iesit frumos mult succes si cu aceasta ;) DariusAlexandru-ce pot sa zic incetul cu incetul o sa iasa o masina frumoasa :D R.Equinox-bai ce ma bucur ca a ajuns la tine ursanu arata foarte bine :D Grid28-din ce am vazut incetu cu incetu o sa inveti si uh cum sta treaba pe aici :) tabokubmw-pana la urma va ramane asta masina de zi cu zi sau o vei schimba :) cretu_bs-in sfarsit ti-ai dat seama cum este cu masina mea virtuala... arata bine honda mult succes cu ea ;) Cristi.megane-arata bine si g3 si pisica Tomas_SlrR-zici ca e o broasca cu culoarea aia :)) balint-bai balint dar ai avut poveste lunga cu duba aia :))) jurec10-frumos g3 sa ai parte de el la modificari si km ;) Tis-ul-Daca e sa imi aduci si mie o lada de bere de acolo :lol: Rid3r*RaCe-arata bine pentru un eclipse :) mult succes cu el ;) PiTyK-sincer imi pare rau de ce am auzit,sper sa revii cat mai curand :) nyckmen-frumos g5 pacat de al meu dar acuma se bucura varul meu de el ;) KidForDrift-arata bine g2 :peace: ce mai vrei sa ii faci :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning