Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

CrazyEyes 19-12-09 16:32

Re: Street Legal Racing - Redline

lauda de sine nu miroase a bine ;) daca te simti, taci si schimba subiectul, ai putea sa incepi sa vorbesti despre joc intr-un mod bun sau despre alte activitati legate de el... Spre binele tuturor ar fi bine sa ne intelegem, sa cedam unul pentru altul ;)

Robicutz 19-12-09 16:33

Ignoraţi vă rog postul, am reuşit !

Mr.Extasy 19-12-09 16:46

Rezultatele concursului cand vor fi afisate? Dupa ora 00:00? Sau mai devreme :D

Robicutz 19-12-09 16:46

Mai pot sa ma inscriu?

Robicutz 19-12-09 17:17

3 Attachment(s)
Am un Nissan Skyline GTR ...

Andu_RacE 19-12-09 17:27

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2905798)
Rezultatele concursului cand vor fi afisate? Dupa ora 00:00? Sau mai devreme :D

nu vreau sa fiu rautacios (again), dar care rezultate? ca le stie toata lumea ... :)

Mr.Extasy 19-12-09 18:09

Eu stiu doar ca pe 1/4 am cel mai bun timp :twisted: ( Cred ),dar in rest :?:

LE: Aveam :oops: GJ Ilie

FesnicIlie 19-12-09 18:29

2 Attachment(s)
1/4 Lama Performance V12

edinho_realmadrid 19-12-09 18:40

4 Attachment(s)
M-am inscris la toate categoriile ! Am postat in doua formate pentru ca jpg nu se vad prea bine ! Bafta si fie ca cel mai bun sa castige !

Formula One v2

Choby 19-12-09 18:41

stati ca vin si eu cu o masinuta

Choby 19-12-09 18:47

5 Attachment(s)
Dracusorul meu V6

Scuzati pentru postare dubla dar nu imi aparea postul anterior !

edinho_realmadrid 19-12-09 18:51

Ies si eu castigator la vre-o grupa in seara asta ?

Choby 19-12-09 18:54

pai la 0-100 si la 0-200 te`am loat eu !

Mr.Extasy 19-12-09 18:54

1 Attachment(s)
Revin pt categoria 0-200 :D Urmeaza probabil 0-100 :D

Choby 19-12-09 18:55

omule ce motor folosesti ? de racheta ? sau ce ?

edinho_realmadrid 19-12-09 18:57

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 2906135)
omule ce motor folosesti ? de racheta ? sau ce ?

La mine te refereai ?

Choby 19-12-09 19:00

la extasi

Mr.Extasy 19-12-09 19:35

V6 DTM Cu ajustari la Fuel Rail si Exhaust & Intake Camshafts ( Nu stiu denumirea in romana a partilor:D ) si un Opel Calibra de 1254 kg.Dar daca "dezbrac masina,si las doar scaunul si volanul :D probabil scot mai putin.

FesnicIlie 19-12-09 20:36

3 Attachment(s)
am avut si eu un haulers si am scos 6.800 si ma batut edinho :( dar am zis ca nu ma las si am mai incercat odata :X

SIlviu96 19-12-09 23:29

1 Attachment(s)
Inlocuiesc fosta masina(Astra G)cu Ascona.Ma bag la toate grupele:D

Mr.Extasy 19-12-09 23:31

Silviu,te rog urca si tu Ascona :D

SIlviu96 19-12-09 23:47

1 Attachment(s)
Uite-o aici;).

FesnicIlie 19-12-09 23:58

bre silviu sorry concursu a fost pana la 00:00 postul tau e la 00:29 :) acm nu de mn depinde da rezultatu ala ii cam mare pt un motor asa mai simplu :-?

Robicutz 20-12-09 00:32

2 Attachment(s)
Ma bag si eu la 1/4 cu un MC High Tuned ( :)) )

Andu_RacE 20-12-09 00:32

totusi era vorba de motoare cat de cat realea..nu sf'uri de astea, pe unii se pare ca va aprins putin cam tare concursul asta

edinho_realmadrid 20-12-09 09:29

Asteptam rezultatele ! Cand se posteaza ?

SIlviu96 20-12-09 11:52

Pai daca atunci am putut sa postez.Nu e vina mea ca nu mia mers netu,apropo motoru e v12;)

Maryus_x90 20-12-09 12:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 2907000)
totusi era vorba de motoare cat de cat realea..nu sf'uri de astea, pe unii se pare ca va aprins putin cam tare concursul asta

De acord si eu !
Competitia Pu**, numai motoare ireale, cu peste 2000 de cp, si tot asa :-j oricum nu ma bag, treaba voastra, vedetiva de competitie, am spus doar parerea mea
No Comment pt poza asta! :shock:

Maryus_x90 20-12-09 13:14

1 Attachment(s)
Concurs Drift!

Reguli:

Nu sunt permise motoarele in "V", puteti participa cu orice altceva(i6,i4,) .
Masina trebuie sa aiba o greutate minima de 1000 kg.
Nu aveti voie sa dati piese jos de pe masina(usi,portbagaj,geamuri), doar capota este permis sa o dati jos.
Trebuie sa faceti printscreen-uri in urmatorul mod: 1 poza Info Masina, 1 poza Info Motor, si pe parcursul participarii pe pista minim 3 poze(inceput, pe la mijloc, si finalul).
Cursa se va incheia dupa 10 ture de circuit, atunci se va stabili punctajul acumulat.
Concursul se va desfasura pe Harta Drift Mod Track by Wichur, valabila numai pentru versiunea 221 MWM, sau LE2MWM.
Daca se vor inscrie destui vor si si Sferturi de finala, Semifinala, Finala.
Pentru inscrieri contactatima pe id: Maryus_x90, si voi enumera eu pe urma participantii la concurs.
Bafta!

Andu_RacE 20-12-09 14:22

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2907957)
Concurs Drift!

Reguli:

Nu sunt permise motoarele in "V", puteti participa cu orice altceva(i6,i4,) .
Masina trebuie sa aiba o greutate minima de 1000 kg.
Nu aveti voie sa dati piese jos de pe masina(usi,portbagaj,geamuri), doar capota este permis sa o dati jos.
Trebuie sa faceti printscreen-uri in urmatorul mod: 1 poza Info Masina, 1 poza Info Motor, si pe parcursul participarii pe pista minim 3 poze(inceput, pe la mijloc, si finalul).
Cursa se va incheia dupa 10 ture de circuit, atunci se va stabili punctajul acumulat.
Concursul se va desfasura pe Harta Drift Mod Track by Wichur, valabila numai pentru versiunea 221 MWM, sau LE2MWM.
Daca se vor inscrie destui vor si si Sferturi de finala, Semifinala, Finala.
Pentru inscrieri contactatima pe id: Maryus_x90, si voi enumera eu pe urma participantii la concurs.
Bafta!

Si totusi, se pare ca certurile de zilele trecute au fost bune la ceva si ati ajuns pana la urma la vorbele mele :rolleyes2 ... Acum parca mai arata a competitie, ceva organizat totusi... se putea ajunge aici si intr'un mod mai placut, dar e ok.

Maryus_x90 20-12-09 14:50

eu nu am facut compettia asta din cauza certurilor voastre, nici nu ma intereseaza cine si cu cine se cearta, treaba voastra, eu am facuto ca au zis mai multi ca vor competitie de drift....

mitza mtb 20-12-09 15:38

4 Attachment(s)
deci .. fiecare ati postat cate 2 - 3 rezultate... hotarativa care cum .. ca sa fac clasamentul .. daca doriti ;) ..

Andu si cu CrazyEyes :lol: . ma bufneste rasu serios :lol: no offence .. :lol: .. va rog continuati :lol:\

FesnicIlie 20-12-09 16:12

si rezultatele cnd le putem posta ? :-? (pt drift)

Choby 20-12-09 16:40

marius uitate la rezultatele mele sunt destul de reale ! si filosesc un v6 ne modificat adica asa lam pus asa a ramas !

quick_silver2 20-12-09 16:53

Ma scuzati daca ma bag ca musca in lapte dar am rasfoit pe aici cateva pagini si nu am gasit,am mai jucat jocul acesta stiu cum se mananca doar ca am uitat site-urile.
Imi zice si mie va rog ori aici ori prin PM niste site-uri de unde pot sa download-ez masini,jante etc?!
Multumesc frumos si sper ca nu am deranjat prea tare. O zi buna

Andu_RacE 20-12-09 17:10

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2908360)
deci .. fiecare ati postat cate 2 - 3 rezultate... hotarativa care cum .. ca sa fac clasamentul .. daca doriti ;) ..

Andu si cu CrazyEyes :lol: . ma bufneste rasu serios :lol: no offence .. :lol: .. va rog continuati :lol:\

Pai macar atat sa facem si noi, ca in ultimul timp a fost cam plictiseala pe aici ... :)

makaya_gaby 20-12-09 17:46

va salut si va respect nu prea am mai postat o perioada din anumite motive ma bucur sa vad atata lume pe thread .doresc foarte mult motoru de golf vr6.daca poate cineva sa il posteze sau sa ma indrume spre un site de unde l-as putea downloada i-as fi recunoscator.va multumesc

FesnicIlie 20-12-09 17:53

Quote:

Originally Posted by makaya_gaby (Post 2908723)
va salut si va respect nu prea am mai postat o perioada din anumite motive ma bucur sa vad atata lume pe thread .doresc foarte mult motoru de golf vr6.daca poate cineva sa il posteze sau sa ma indrume spre un site de unde l-as putea downloada i-as fi recunoscator.va multumesc

http://www.slrr-mods.com/list.php?c=slra
poftim :)

nokia3250 21-12-09 10:58

5 Attachment(s)
Daca tot a zis Marius de concurs eu mi-am facut masina si o sa o pun ca o idee e un 6 in linie (bine a depasit putin peste 600 de HP dar poate pot sa intru asa cu ea ) e o toyota Supra ! :twisted::twisted:

Maryus_x90 21-12-09 11:30

Quote:

Originally Posted by nokia3250 (Post 2910558)
Daca tot a zis Marius de concurs eu mi-am facut masina si o sa o pun ca o idee e un 6 in linie (bine a depasit putin peste 600 de HP dar poate pot sa intru asa cu ea ) e o toyota Supra ! :twisted::twisted:

trebuia sa citesti cu atentie regulamentul, imi dai add pe mess, imi zici nickname de pe forum si masina cu care te inscrii, pozele le voi posta eu pt toti, si nu conteaza cati cai putere ai, important e sa nu aiba motor in " V "

@Choby-nu se accepta motoare in V pt competitia de drift

All times are GMT +2. The time now is 17:28.

- Copyright 2026 4Tuning