![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
LA MULTI ANI !!!
|
LA multi ani! Un an plin de impliniri Si satisfactii!
|
La multi ani sanatate si cat mai multe realizari :)
|
Vand solex 4a1 cu galerie de admisie si filtru de aer
|
1 Attachment(s)
cumpar volan gen>
|
Cumpar motor m10b20 injectie!
|
daca vrei original de e21 cred ca e f greu sa gasesti unul,poate chiar imposibil. numai sa faci un motor dintr-un m10 b20 carburatie si injectia de la un m10b18 de rechin sau de urs.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daman nu iti trebuie niste buze de 1j pentru BBS-uri?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc baieti.rotile sunt pe 15. atb,nu ai cumva doua buze de 2 :D ?
|
Quote:
|
Salut baieti,anul trecut nu am reusit sa ne reunim cu rechinii nostrii din diverse probleme pe care lea intampinat fiecare din noi,masina neterminata,pb cu actele,pb cu banii,pb cu data intalnirii:-)..deee e vara si toti cautam sa prindem o bucata de plaja libera sa ne arda soarele in ceafa:lol:,dar anul acesta ce spuneti credeti ca am putea face un eveniment in care sa ne reunim si sa alaturam toti rechinii un weekend intr-o locatie convenabila din punct de vedere financiar pt toti :-)
Din ce am vazut aici pe forum suntem destul de multi cu masinile aproape gata sau chiar finalizate 100 % asa ca va propun sa incepem din timp discutiile si negocierile cu privire la DATA si LOCATIE. Stiu ca aproape toti am face un mare efort financiar pt intalnirea aceasta dar va garantez ca va fi si o mare placere si delectare.;) Haideti ca putem! suntem o mana de oameni pasionati:D |
in sfarsit cineva a luat fraiele in mana referitor la intalnire ;) . eu sunt de acord mai ales ca am tras ca un rob sa termin masina(vorba vine termin caci mai e pana la 100%). sa speram ca toti posesorii de e21 din Romania sa isi dea acordul si sa vina cu o idee asupra locatiei si a perioadei in care sa facem intalnirea. incep eu cu propunerile :lol: . propun mijlocul lui iulie caci este cald,numai bine de mers la drum si ca locatie as prefera la munte,transalpina ca tot nu am reusit sa mergem anul trecut. acum asteptam si parerea celorlalti posesori de e21. eu sper din tot sufletul sa mergem toti anul asta caci suntem destui si majoritatea avem masinile terminate,numai bune de drum 8)
|
Da baieti si eu as vrea neaparat sa facem intalnirea anul acesta. Masina mea deocamdata e cam 60% finalizata, dar pana in iunie-iulie termin sigur. Ca si locatie Transalpina mi se pare foarte buna. Asa ca hai sa ii dam bataie sa terminam lucrarile la avioanele noastre si sa facem senzatie cu ele la vara pe serpentine. ;)
|
9 Attachment(s)
Si daca s-a tot vorbit mai sus de jante BBS RM si RS, pun si eu niste poze cu ruda lor mai saraca , daca se poate spune asa, :D dar mult mai rarisima, as putea spune: BBS MAHLE R15.
Jantele sunt 6J fata si 7J spate fabicate in 1981 special pt E21. |
miato jantele.am auzit ca le-ai luat de la muzeul bbs 8)
|
7 Attachment(s)
Avanseazaaaaaaaaa rechinasu :D
Tocmai a primit o buza Kamei destul de sifonata dar sa reparat :D + un volan in 3 spite si un radio-cass ABA( e montat de forma ca trebuie sa ii fac niste prinderi) de pe vremea lui pazvante chioru:D Pana una alta niste poze de azi :oops: PS: Ca locatie pt intalnire Transfagarasan Transalpina .....in orice caz sa fie pe serpentine 8) |
vad ca toata lumea aduce noi inbunatatiri estetice pe rechinasi , ceea ce e de bine , asta inseamna ca ati terminat cu partea mecanica :lol:
danielson exact acelasi aspect il vreau si eu pt jentile mele , doar ca alea mele sunt pe 13 , m-au uns pe retina pozele :rolleyes2 venind vorba de mecanica , stiti unde as putea sa gasesc , pe la noi ,un kit de reparatie carburator pentru solexul 32/32didta , am desfacut carbul si s-a cam rupt granitura si as vrea sa il fac cum trebuie , sa fie bine pregatit pentru intrunire :twisted: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
un rechin sub zapada !!!!!
|
2 Attachment(s)
Vad ca deja strangem cativa dintre noi randurile si se contureaza intalnirea:D din ce vad eu locatia preferata este Transalpina...acum as vrea sa propun si niste date> weekendul 1-2 iunie sau 8-9 iunie, pentru ca ma gandesc ca majoritatea dintre noi in lunile iulie si august au concedii cu familia pe la mare,munte,nunti,botezuri:lol: asa in iunie la inceput de vara nu prea se mai gasesc scuze :-)
pun si eu o poza cu ''broasca'' in zapada:lol: |
Da si eu sunt de parere sa facem intalnirea in iunie dar as propune weekend-ul 29-30 iunie, mai degraba, ca sa fie cald calumea daca venim cu corturile sa nu dardaim prea tare in timpul noptii :D
|
1 Attachment(s)
un rechin , 2 rechini sub zapada si sar si eu cu al 3-lea ,la prima lui zapada din noua lui viata(vopsea) :-P
Attachment 2658573 da trebuie sa fie cald , daca e de stat la vidra sau la obarsia lotrului cu cortul seara va fi destul de racoare |
29-30 iunie mi se pare foarte bine.ca o sa fie cald,putem sa stam cu cortul,bem un spritz,facem un jar,mai schimbam o impresie... etc. voie buna adica ;)
|
merg si eu cu wekendul 29 30 1unie
|
deci pana acum se pare ca locatia sa stabilit,Transalpina si pana acum weekendul 29-30 iunie..dar sa nu uitam si de restul colegilor care inca nu au intrat pe forum sa isi zica parerea:-)
|
29-30 iunie suna bine. rechinasul meu a prin viata dupa CE am schimbat toate furtunele de vacuum de LA Carburator. cred caI'll duc LA o Reglare de carb sa fie in forma maxima pt intalnire.
|
Si eu votez pentru 29-30 iunie Transalpina!
|
cine are o pompa de benzina electrica de vanzare...?? :D
|
2 Attachment(s)
nu intereseaza pe nimeni jantele
smoor roadster 4x100 , 15" /8j/ et 25 cauciucuri aproape noi dunlop sp sport p9000 /195/45/15-215/45/15 valve ascunse capace centrale ascutite+ cele originale pret 15 mil |
4 Attachment(s)
Vand jante RH CUP 7,5j x 16" 4x100.
Gume 205/50/16 si 205/55/16 in stare buna pret: 300e urgent usor negociabil proaspat vopsite si polishate relatii: 0763991631 |
pe mine m-ar interesa o masca cu faruri patrate.suna-ma te rog la 0749277933
|
1 Attachment(s)
A venit mosul cu intarziere si la ''broasca'' mea:lol:
Are cineva la un pret decent fusta fata bbs,alpina,zender, etc..? rog pm;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vand volanul de pe e21 300ron
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning