Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

many-CST 02-09-09 17:54

Re: Chat

am fost in noaptea aia cand sa stricat masina in fata mea sa oprit masina si tot mestereau la ea dar degeaba!!! respectivu proprietar a pus triunghiu si a plecat si dimineata la 9 a venit Dacia Asistenta si l-a dus!!! NU ESTE VORBA DE PARCARE

-LEXION- 02-09-09 23:18

daca va plictisiti...: http://www.yearbookyourself.com/

flip 03-09-09 21:47

cum mai e acum cu asigurarile medicale la iesirea din tara? e indicat sa se faca la brokeri sau chiar ajung astea de la stat?

Jokerman170 03-09-09 22:48

eu mi-am facut asigurare pe 11 zile cu 17 lei la astra, cu ceva reducere fiind student, deci e indicat sa faci

CJ19TZU 03-09-09 23:10

eu mi-am facut pe un an de zile cu 65 de lei la allianz... dar cred ca nu mai este oferta...

bebeko 14-09-09 08:24

Quote:

Originally Posted by flip (Post 2609263)
cum mai e acum cu asigurarile medicale la iesirea din tara? e indicat sa se faca la brokeri sau chiar ajung astea de la stat?

Daca este cu plata la zi a cas-ului, trebuie sa obtii de la Casa de Asigurari de Sanatate, str. Constanta nr.5, - cardul european de sanatate.
Daca vrei o asigurare in plus, poti sa-ti faci si una privata, deoarece cardul european NU acopera 100% toate cheltuielile.
Deh, la ei sunt alte preturi ...

http://www.cascluj.ro/ - mergi la info center / info card european

flip 14-09-09 08:46

bebeko, merci, intre timp m-am intors din concediu, imi facusem cu 20 ron pe 10 zile, ce-i sigur e sigur :)

SpeedFreak 15-09-09 09:12

http://www.cslacker.com/images/funny...l/drag_racing/

priviti si luati aminte.

CristianD 16-09-09 10:58

Imi trebe un butuc volan sport pt o Honda, dinala ieftin ca la "rusii" din piata Marasti nu gasesc. Stiti careva unde as gasi? Azi imi trebe :-)

CristianD 17-09-09 10:11

Mi-am rezolvat
se pot sterge ambele posturi
multumesc

-LEXION- 17-09-09 10:58

https://www.youtube.com/watch?v=Yitnz...layer_embedded - priceless

BULLDOG 17-09-09 21:13

Cine-mi face si mie o asigurare ieftina la coapta?:D:D

CJ19TZU 17-09-09 21:14

ce motor ai? si pe cand iti tre asig?

BULLDOG 17-09-09 21:30

1.5. Imi tre pe 6 luni, cat mai repede:)

CJ19TZU 17-09-09 21:34

naspa daca e chiar asa urgent.. poate incerc ceva sambata, ok? (daca am timp sa ajung si prin cluj...)

BULLDOG 17-09-09 21:37

Pana sambata sper sa o am. Ms oricum.

CristianD 18-09-09 09:52

du-te la banca Carpatica ca ii ieftin.
cauta Astra sau Uniqa fosta Unita.
bafta

Piry 18-09-09 20:13

NU va faceti la carpatica ca nu despagubesc. Cunosc un caz particular dar n-am de gand sa-l descriu pentru ca exista deja un caz public. Cititi toata povestea aici: http://www.motociclism.ro/forum/inde...ic=357480&st=0

BULLDOG 18-09-09 20:15

si la cine sa imi fac?:D

Piry 19-09-09 08:12

la nea gicu de la etaju 4. fa-ti si tu la o firma mai cu prestigiu gen BT, TIRIAC...nu te uita la bani ca te mananca instanta si umblatu in caz de ceva.

AK-ZER 19-09-09 09:37

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 2651493)
la nea gicu de la etaju 4. fa-ti si tu la o firma mai cu prestigiu gen BT, TIRIAC...nu te uita la bani ca te mananca instanta si umblatu in caz de ceva.

cu orice firma de asigurari se poate intampla sa ai probleme.. totusi nu inteleg cum sa umbli in instante daca ai o asigurare recunoscuta CSA. De obicei problemele apar in cazul victimei. El poate umbla prin tribunale in cazul in care are probleme cu cei de la daune.
Asigurari ieftine poti sa gasesti la brokeri in general astra, euroins, BCR
Mai de "prestigiu" si mai scumpe is omniasig si allianz
La multe s-a bagat deja indicele de varsta dar poate gasesti si fara
inca ceva asigurarile se scumpesc cam odata la 2 luni.. de cele mai multe ori merita sa faci pe un an

elnino 19-09-09 10:49

Mai nou Carpatica are majorare de 150% pt autoturismele cu an de fab sub 2000.

Pentru cei interesati, va calculez cele mai mici tarife existente pe piata. PM sau tel

bobo32 19-09-09 12:19

sau intri pe http://www.rca-ieftin.ro/compara.php, vezi care iti convine mai mult si acolo iti faci asigurare.

CJ19TZU 19-09-09 15:55

oricum nu te stresa, e vorba de RCA, deci poti sa faci unde e cel mai ieftin. nu are importanta pt tine daca despagubesc sau nu, decat pentru nefericitul cu care (Doamne fereste!) ai accident.

MadManOvi 19-09-09 16:27

Tu inchei polite RCA si habar nu ai de importanta unui asigurator serios? :-) Daca asiguratorul nu plateste dauna, omul te da in judecata si esti bun de plata. Apoi te judeci tu cu asiguratorul ca ti'a tras teapa cu RCA'ul, (daca mai ai cu cine).

CJ19TZU 19-09-09 16:37

Nu te hazarda chiar in halul asta. Toate firmele de asigurare inscrise in CSA platesc daunele. Depinde daca reparatia se face dupa cum s-a propus de catre agentul constatator al firmei de asigurare, i.e. daca se repara ce scrie ca se repara si daca se schimba ce scrie ca se schimba. Bineinteles, conteaza foarte mult si service-ul unde faci reparatia, daca este autorizat R.A.R. sau nu, deoarece el trebuie sa ofere un deviz estimativ inainte de lucrare, pe care apoi societatea de asigurari sa il aprobe sau sa il "negocieze". De preferat este ca pagubitul sa apeleze la serviciile unui service cu care respectiva firma de asigurari a mai colaborat, deoarece exista o oarecare incredere ca sa zic asa, in vederea eliminarii suspiciunilor legate de frauda cu societati de asigurari. Personal am patit un lucru asemanator, cand mi-au scris "reparatie" la aripa si cei din service au spus "schimb"; a mers agentul la service si i s-a explicat de catre tinichigiu de ce nu se poate repara si de ce trebuie schimbata.

CJ19TZU 19-09-09 16:41

Ca sa nu uit... Bineinteles ca stiu de importanta unui asigurator serios! Poate tu uiti ca acest tip de companii au aparut ca si o modalitate de a stoarce banii de pe oameni, nu ca si un lucru care sa-i faca pe oameni sa se simta mai siguri. Sa fim seriosi... cati dintre voi ati platit RCA la masina si nu ati avut nici un accident grav cu masina, sau chiar deloc? cati bani ati aruncat be geam pt niste contracte care nu v-au ajutat cu nimic? Eu personal dau peste 1000 de euro pe an pe asigurari obligatorii doar (care nu le-as face daca nu ar fi obligatorii), fara sa mai pun si asigurarea CASCO (care este intr-un fel mai justificata ca si cost si modalitate de calcul al costului).

DaNuTzU' 19-09-09 20:21

Quote:

Originally Posted by CJ19TZU (Post 2652385)
oricum nu te stresa, e vorba de RCA, deci poti sa faci unde e cel mai ieftin. nu are importanta pt tine daca despagubesc sau nu, decat pentru nefericitul cu care (Doamne fereste!) ai accident.

bune sfaturi frate, da daca intra unu de genu in tine, mai cauti sa iti faci asigurare cat mai moca?

CJ19TZU 19-09-09 20:23

eu da... tocmai ce ziceam ca am patit-o. si pana la urma s-a rezolvat cu bine. trebuie sa iei in considerare ca NU exista sa nu plateasca pentru o dauna. arata-mi tu un pagubit care nu a fost despagubit de rca, daca a avut toate chestiile in regula si a mers la un service in regula si el.

CJ19TZU 19-09-09 20:32

si probabil ca daca si tu ai avea mai multe masini pe care sa le intretii ai intelege cat de cat chestia cu bugetul pt taxe si impozite. ai si tu dreptate, ca nu e frumos sa-l F pe unu pt 200 de lei cat e diferenta la un rca "serios" fata de unu "ieftin", dar de ex eu nu imi permit sa dau 1000 de lei sa zicem in plus pe RCA pt masinile mele doar de dragul unuia pe care din pacate l-as putea accidenta (mai bine mi-as face full casco la toate si rca deloc). Intr-adevar, se intampla ca firmele de asigurari sa nu plateasca la timp, sau ceva asemanator, dar sa nu plateasca deloc, sau sa aprobe plata ca mai apoi sa nu o faca, nu am auzit (inca).

elnino 20-09-09 11:11

Asiguratorii sunt OBLIGATI PRIN LEGE sa acopere daunele, si oricum, in caz contrar ii duci in instanta si castigi. Majoritatea asiguratorilor trag de timp sau vor sa ieasa cat mai ieftin chiar daca etic nu e corect,dar daca e un client mai tzepos,se rezolva imediat. Important e sa nu-i lasi sa faca cum vor ei.

CJ19TZU 20-09-09 18:47

exact. ai spus-o mai bine decat mine :D

Champion 21-09-09 21:37

Stie cineva ceva de ceva spectacol cu monster truck-uri si moto-cross la polus weekendul asta?

Kent8 21-09-09 21:38

www.ursusfreetrack.ro

LoOn 25-09-09 13:58

Salut. Aveti idee daca e cineva in cluj care sa scoata indoiturile mai mici cu ventuze sau ceva ca sa nu fie nevoie de vopsire?

CristianD 25-09-09 17:23

care imi aduce o masina din Germania si cu cat ?
imi trebe ca si la tot romanu IEFTIN :D

CJ19TZU 26-09-09 14:46

Vand SUPER URGENT BMW E36 318 is Coupe lung, inmatriculat, piele, jante, suspensii sport, impecabil, 1993, pret 2500 EUR fix!!! URGENT! 0740161792

gangsta 26-09-09 15:11

Chat

Quote:

Originally Posted by LoOn (Post 2668242)
Salut. Aveti idee daca e cineva in cluj care sa scoata indoiturile mai mici cu ventuze sau ceva ca sa nu fie nevoie de vopsire?

Incearca aici: 0729336306 sau [email protected] .

LoOn 26-09-09 21:32

Am vorbit cu tipu la telefon si mi-a zis ca ei nu mai lucreaza cu asa ceva si ca nu mai stie pe nimeni in oras numai in Bucuresti...

gangsta 26-09-09 23:28

Quote:

Originally Posted by LoOn (Post 2671388)
Am vorbit cu tipu la telefon si mi-a zis ca ei nu mai lucreaza cu asa ceva si ca nu mai stie pe nimeni in oras numai in Bucuresti...

Pacat, ca era o treaba buna ventuza aia....Daca gasesti pe cineva in cluj scrie aici ca ma intereseaza si pe mine. ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning