Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

MnezO 28-07-10 13:32

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Da frumos Filmat !:) dar mai ales materialu de filmat!

o`neal 28-07-10 13:49

incepe sa`mi placa din ce in ce mai mult... :> bv bv... felicitari pt filmulete Hot...

Tim 28-07-10 16:46

4 Attachment(s)
si cateva cadre :)

vlad87 28-07-10 18:02

Nu m-am putut abtine sa iti spun cat de mult imi place cum a iesit. Bravo

HotWheels 29-07-10 06:04

Mersi Vlad.
Hai cu inca unul...CiRiNeL's VW Golf IV Variant

https://www.youtube.com/watch?v=smhaPEQLH8o

2slow4u 29-07-10 08:12

Foarte frumos :D

CiRiNeL 29-07-10 10:48

Quote:

Originally Posted by HotWheels (Post 3549829)
Mersi Vlad.

ce repede te-ai miscat...bun bun

ms ms:D

HotWheels 29-07-10 11:03

Se mai intampla sa n-aiba omu somn intr-o noapte. :) Drum intins :P

criminales 29-07-10 11:25

ma mir de faptu ca in sfirsit nimeni nu mai critica omu acesta care sta si munceste zii si noapte ca sa va incinte privirea
daca criticati facetio constructiv si l-ati ajuta foarte mult ...
felicitari meriti pentru munca depusa .....

eu cind am adunat ceva oameni care mau ajutat si am scos ceva cit de cit ...
sa dat cu pietre in mine ...si mi sa zis tot felul de critici destructive acum sa vad si eu cine si ce mai zice

doar prin multa munca si prin mult suflet pus in ceia ce faci ajungi departe si nu te uita la ceia ce zic unii
spor la treaba si la mai multe filmulete
poate chiar un film documentar despre cluburile auto din iasi si despre viata de
noapte a clyuburilor auto din iasi
asta am dorit sa fac si eu dar....
sper sa reusesti sa faci asa ceva ai fi tare
sopr ...

TuningBoy 29-07-10 12:00

Vad ca filmuletele sunt placute de public (si ma bucur), asa ca acum am si eu oportunitatea sa-mi fac reclama. :lol:

Nu dati cu parul, sunt la inceput si nu am nici aparatura mea :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=JYssQJXxkyA

Daca va plac, mai revin cu filme :D

criminales 29-07-10 12:14

apropo tuningboy ce ai zice daca as face ceia ce ai facut tu si prietenii tai de club cind am postat eu acele 2 videoclipuri ?????????????:?:

oricum nu imi sta in caracter .... asemenea lucruri daca am ceva de spus spun in fata si nu ma ascund in spatele unor taste de pc
fiecare are ceva al lui asa ca ....

felicitari oricum nu e greu sa recunosti cind un om e bun in ceva asa ca ......
e foarte usor sa critici si sa dai cu pietre si sa aduci in nori munca unei echipe de oameni timp de 3 luni asa ....

Bogdan.IS 29-07-10 12:24

Foarte fain facut filmuletul , mai baga :-P

2slow4u 29-07-10 14:18

Cred ca ma bag si eu la un mic video (am sa iti dau add)

TuningBoy 29-07-10 17:12

Mersi de aprecieri baieti...

Mai multe filme aici sunt si auto si ceva sa va mai destingeti. :lol:

P.S: Criminales am inteles din primul post la ce te refereai, nu trebuia sa postezi de 3 ori in 5 minute.

bakal 29-07-10 17:34

baieti.. numai de lucruri bune vad ca va tineti in ultimul timp....poate nu veniti cu camerele si la vatra.... ca va dau o bere sa ma filmati si pe mine...

uitai... multam baietilor pozarilor care m-au tras in poze la suceava de m-au facut sa par si eu drifter:-P

HotWheels 29-07-10 17:53

Bani sa fie Razvane...si mergem oriunde :))

TuningBoy 29-07-10 17:59

:lol:
Erai drifter cu sponsor care face rachiu (ala cu prunele:-P)....

Ne vedem la Vatra, eu tre sa ajung cu camera foto, dar daca treaba e buna (si fac rost de filming) am ce face 2 zile. :twisted:

o`neal 29-07-10 18:28

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 3550449)
Vad ca filmuletele sunt placute de public (si ma bucur), asa ca acum am si eu oportunitatea sa-mi fac reclama. :lol:

Nu dati cu parul, sunt la inceput si nu am nici aparatura mea :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=JYssQJXxkyA

Daca va plac, mai revin cu filme :D

stii destul de bine ca a iesit bine filmuletul, asa cum l`a mai apreciat si altcineva care tind sa cred ca iti este un fel de inspiratie... "EvL" :D:D ...

@ HoT ma bucur ca incet incet incepe sa prinda contur efortul si munca depusa... si stii tu vb aia... "cine se scoala de dimineata departe ajunge..." Mult succes si la mai multe filmulete :D

TuningBoy 29-07-10 18:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by HotWheels (Post 3549829)

Un TEASER foto de atunci. :D

Acusi si restul pozelor...

criminales 29-07-10 19:57

am niste postari care mi sau sters deranjez lumea cu adevaru ????????????
:?:
stiu ca adevaru doare dar trebuie sa il afle toata lumea asa mi se pare corect
sau daca facem parte dintr-un club aparte ... ni se sterg postarile ...
as vrea sa stiu si io de ce si cine are acest drept
mi se pare rasism
trebuie sa facem parte toti dintr-un club anumea sa postam si noi parerile noastre pe acest site

a si inca ceva fiind nou pe acest site miati sarit in cap ca am propus si eu ceva .
sa va fie de bine am vazut ca si dog style tuning a disparut din lista.
asta e asa e aici trebuie sa ne ungem la fundulet si sa inghitim tot ceia ce vor altii exact ca oile ...
trebuie sa ii veneram ...
stergetil si pe asta si datima afara din acest site chiar va rog
sunt satul de voi .... si sa saturat si cei mai vechi si cunoscatori de voi ..
e gata ce am avut de zis am zis
rog asa cum miati scos postul cu dog style tuning scoateti-mi si id ...

TuningBoy 29-07-10 20:10

Criminales, rugamintea moderatorilor a fost sa postezi o singura data, nu de 3, 4, 5 ori intr-un interval de timp foarte mic. De aia s-au sters posturile tale. incearca sa iti scrii vorbele intr-un singur post si totul o sa fie bine.

Iar derivam de la subiect? :rolleyes2

slip 29-07-10 20:35

nu stiu de ce atata nervozitate.. fiecare forum are reguli, moderatori si drepturi. simplu.. daca nu respecti reguli, se face curatenie. Daca ai putea macar sa incerci sa scrii intr-un singur post ce ai de zis , ca sa nu spun corect dpdv gramatical (ca vad ca nu se poate), ar fi super si nu ti-ar mai sterge nimeni nimic.

@bakal.. ce faci wey pruna? :D te-ai mai antrenat? :)) sper sa iau si eu motorul in august.. si sa dau drumul la treaba..sa il montez. O sa fie o mare provocare pentru mine sa bag animala aia pe masinuta mea mica.. dar pana la urma sunt ambitios sa cred ca va iesi bine. Nu stiu daca mai apuc sfarsitul de campionat, dar macar stiu una si buna, si revin la anul cu forte proaspete si pe care ma pot baza V8 powa' :lol: :twisted: :pistoles: . Spor la treaba cu masinuta, sper sa reusesti sa faci ceva cu lag-ul ala imens care-l aveai la etapa de la suceava. Ne vedem la Vatra ! Bafta

criminales 29-07-10 20:39

Si de asta a fost sters Thread-ul cu Dog style tuning????
pai daca nu fac parte din clubul vostru mi se sterg sa inteleg nu sau asta e situl numai pentru crazy driver si old school ???????????????????????
asta vreau sa stiu si eu ... suntem cumva in plus pe acest site ???.
din cite stiu eu se numeste 4 tuning site-ul
a si mai era ceva ... a munca voastra e apreciata a altora nu si sute profesori de gramatica romana cind ne plictisim ....
asta e am numai 3 clase cu 1 mai mult ca trenu ...

slip 29-07-10 23:20

stai putin prietene.. n-am inteles care-i problema ta ! nu stiu cine ti-a sters tie doggy style..sau ce aveai tu acolo.. dar probabil era ceva in neregula de vreme ce s-a sters. Stiu ca pe forumul asta nu prea se dau explicatii.. dar nici eu nu pot sa vad cine ti-a sters. asa ca banuiesc ca va ramane un mister.. si inseamna ca cineva de sus ti l-a sters dintr-un anume motiv. daca nu esti lamurit, poti da un mesaj unui admin, intreband frumos si calm ce s-a intamplat. (incearca ori la admin ori la lascarica).

o rugaminte am.. in cazul in care ai o problema personala cu mine, nu mai baga numele clubului din care fac parte in discutie si nici vreun altul. era doar un sfat ca sa stii pe viitor de ce ti se sterg posturi. nu suntem numai 2 moderatori aici.. ok? ;)
nu e nimeni in plus.. si nu vad pe altcineva sa se zbata in afara de tine.. poate e normal asa..

legat de cate clase ai.. e problema strict a ta. nu s-a luat nimeni de chestia asta.. nu e nevoie sa te jignesti singur.. doar sa fii cat de cat coerent.

legat de munca fiecaruia. ce sa-ti spun ? fiecare isi apreciaza cum vrea munca si pe a celor din jur. stiu ca a ta e cea mai tare dar sunt si alte pareri. nu vad ce atata panarama. credeam ca ne putem intelege cat de cat ca oamenii.. si sper in continuare sa putem vorbi ca 2 oameni normali..

acum ca am lamurit asta.. te mai pot ajuta cu ceva?

TuningBoy 29-07-10 23:36

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 3551259)
Un TEASER foto de atunci. :D

Acusi si restul pozelor...

Restul pozelor HERE

Reclama pentru Cirinel , HotWheels si pentru mine :lol:

HotWheels 29-07-10 23:49

@criminales: pe pagina dinainte nu ti-au fost sterse post-urile, doar au fost unite primele 3 posturi intr-unul singur. Cred ca poti sa scrii totul intr-un singur replay, nu-i cu limita de caractere.

bakal 30-07-10 00:22

andrei... bravo tie ca ai reusit sa faci rost de motor, cat despre campionat, poate reusesti totusi sa mai prinzi o etapa, 2 macar....

eu cu masinuta incep sa ma descurc mai bine, mi-am montat in sfarsit softul pt turbina asta.. si am mai scapat de lag, nu de tot, dar e mai bine....o sa trebuiasca totusi sa imi iau alte injectoare mai mari, un alt debitmetru si apoi o sa ii ac un soft custom pt drift, care sa nu imi dea multa putere, dar sa am cuplu mai de jos... sper sa reusesc...plus alte mici setari de suspensie....ne vedem la Dorna

era sa uit.... criminales, tread-ul tau cu dog style custom e la zona bazar...ca acolo se prezinta niste servicii...

ocaruntu 30-07-10 08:26

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 3551936)
Restul pozelor HERE

Reclama pentru Cirinel , HotWheels si pentru mine :lol:

rau s'a ajuns ... CIRI la fier vechi ? :shock::lol::lol:

slip 30-07-10 09:55

cum e aia? banu' la ban trage.. :lol: asa cred ca si cu fieru vechi :lol:

daca tot apar filmulete si poze cu membri comunitatii .. n-ar fi mai fain sa facem o sectiune separata numai cu asa ceva? :D
macar sa prezentam si noi masinile si astea.. ca sunt cateva masinute care chiar merita sa fie prezentate..

deci? ne bagam?

zorro6299 30-07-10 10:34

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3552500)

daca tot apar filmulete si poze cu membri comunitatii .. n-ar fi mai fain sa facem o sectiune separata numai cu asa ceva? :D
macar sa prezentam si noi masinile si astea.. ca sunt cateva masinute care chiar merita sa fie prezentate..

deci? ne bagam?

;) nu i rea ideea.... fa repede un "topit" nou.... eu nu mi pierd timpu sa l fac, ca oricum se gaseste " unu" sa l inchida(topeasca).... iar daca tot pomeni de topic inchis, as avea MAREA rugaminte, sa mi se adauge la topicul ABUZURI ALE MILITIEI , urmatoarele randuri , apoi se poate inchide ( macar sa aibe happy end ) 8) :

" La ultimul termen , desigur nu s-a prezentat martorul militiei, iar Presedinta a fost nevoita ( probabil de rusine,ca nu a bagat-o nimeni in seama ( nici politia Iasi nici cea din Vs ) sa hotarasca anularea acelui Proces Verbal de contraventie pentru lumini neomologate ( neoane under car ).
Deci cum spuneam, NU renuntati la lupta , prezentati/va la fiecare termen , pregatiti-va cu articole din lege , cautati ajutor si informatii pe net ( sigur gasiti ) si castigati garantat .

Drumuri cat mai bune si conduceti preventiv !!! "

Multumesc moderatorilor pt intelegere.... succes tuturor !!!!

P.s. Acest post se autodistruge in 12 ore !!! :twisted:

vlad87 30-07-10 10:56

Foarte inspirat logo-ul de la OSMS. Mi-au placut si filmuletele.

slip 30-07-10 11:22

Quote:

Originally Posted by vlad87 (Post 3552679)
Foarte inspirat logo-ul de la OSMS. Mi-au placut si filmuletele.

s-a lucrat destul de mult la el..dar in final a iesit frumos... Old School.. acum e in curs de modernizare :D ii dam o fata ceva mai interesanta, 3D.. si o sa apara in curand pe toate filmuletele semnate Ss !

D3m0N 30-07-10 11:36

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3552731)
s-a lucrat destul de mult la el..dar in final a iesit frumos... Old School.. acum e in curs de modernizare :D ii dam o fata ceva mai interesanta, 3D.. si o sa apara in curand pe toate filmuletele semnate Ss !

Ss e maiestrul ..:lol:postati si voi la topicul nou "meciul" "competitia" :))

slip 30-07-10 12:44

e.. pozaru e bun in domeniul lui.. :D sigla am facut-o la altcineva .. meserias in design.
ti-a placut aia cu competitia? :)))))

o`neal 30-07-10 13:00

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3552926)
e.. pozaru e bun in domeniul lui.. :D sigla am facut-o la altcineva .. meserias in design.
ti-a placut aia cu competitia? :)))))

=))) aia merita premiul Nobel :))) crima si pedeapsa :))

CiRiNeL 30-07-10 13:04

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3552500)

ms slip si eu te iubesc :X :):peace:

din fericire sper ca golful meu nu va ajunge chiar asa curand la fier vechi...de asta l-am dus acolo...sa vada cum ajunge daca se mai strica :):chainsaw::pistoles:

TuningBoy 30-07-10 13:25

Toti stati pe cafenea, nimeni nu se prezinta? Nu aveti poze? (Contactati-ma :lol:)

criminales 30-07-10 16:23

https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...ml#post3553367

criminales 30-07-10 16:45

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3551893)
stai putin prietene.. n-am inteles care-i problema ta ! nu stiu cine ti-a sters tie doggy style..sau ce aveai tu acolo.. dar probabil era ceva in neregula de vreme ce s-a sters. Stiu ca pe forumul asta nu prea se dau explicatii.. dar nici eu nu pot sa vad cine ti-a sters. asa ca banuiesc ca va ramane un mister.. si inseamna ca cineva de sus ti l-a sters dintr-un anume motiv. daca nu esti lamurit, poti da un mesaj unui admin, intreband frumos si calm ce s-a intamplat. (incearca ori la admin ori la lascarica).

o rugaminte am.. in cazul in care ai o problema personala cu mine, nu mai baga numele clubului din care fac parte in discutie si nici vreun altul. era doar un sfat ca sa stii pe viitor de ce ti se sterg posturi. nu suntem numai 2 moderatori aici.. ok? ;)
nu e nimeni in plus.. si nu vad pe altcineva sa se zbata in afara de tine.. poate e normal asa..

legat de cate clase ai.. e problema strict a ta. nu s-a luat nimeni de chestia asta.. nu e nevoie sa te jignesti singur.. doar sa fii cat de cat coerent.

legat de munca fiecaruia. ce sa-ti spun ? fiecare isi apreciaza cum vrea munca si pe a celor din jur. stiu ca a ta e cea mai tare dar sunt si alte pareri. nu vad ce atata panarama. credeam ca ne putem intelege cat de cat ca oamenii.. si sper in continuare sa putem vorbi ca 2 oameni normali..

acum ca am lamurit asta.. te mai pot ajuta cu ceva?

apropo pretene am impresia ca ai ceva cu mine personal
nu iam pocit denumirea clubului tau (doggy) te rog hai ar fi bine sa nu ne luam asa aiurea ok
am mai avut noi niste discutii mai incinse

criminales 30-07-10 16:49

da ma plictisesc am tras ceva pe nas si vorbesc din cer direct ce frumos e aici :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
sun spart spart

All times are GMT +2. The time now is 16:00.

- Copyright 2026 4Tuning