Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

TYBYSTC 26-06-08 15:16

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

cel mai bine e sa duceti masinile in targ de sambata pe la 12:00 pana in 14:00 ca vin astia de au cate 5 ,6 bucati si la 17:00 nu mai ai un loc bun neparcat de baieti . eu am mai dus la baieti masini si cam asa am procedat. pererea mea !!!

MarianBC96VIC 26-06-08 15:45

eu zic ca o duci de pe acu...ca a plouat e urat!!! sta luma in casa,nu iesa sa isi duca masinile la targ!!!hai...imbracarea si go go go !!!

MON-u 26-06-08 18:29

sau mai bine stai linistit acasa..dormi pana la 12 ca na e duminica dupa care te duci la un gratarel cu amici,te intorci seara frumos o pui frumos pe net si astepti...(sfat pt puturosi si grasi);):lol:

MarianBC96VIC 26-06-08 18:49

cine iese in seara asta pe centru mana sus!!!eu ies la relax ca maine am romana scris:))

Bmw_Rulllzzz 27-06-08 13:22

pai de aia esti tu nicule asa de gras :lol: cel mai bine e cum a zis TYBYSTC. al3xxx nu uita sa opresti un loc si pt vita mea :-P

Bmw_Rulllzzz 27-06-08 14:10

masina de politie tunata :) http://piatra-neamt.info/index.php/P...si-altfel.html

D0ryN 27-06-08 15:12

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1616180)

ar trebui sa se "enerveze" politia bacauana si sa iti tuneze toate Passat_urile si Logan_urile...:-) adica ce...suntem mai prejos decat PN...:rolleyes2 sau sa cumpere un Porsche...ca in filmu TAXI...ca tot e in seara asta...8)

danuuu 27-06-08 16:48

ploua.............

D0ryN 27-06-08 18:10

ce intuneric era...parca era ora 22 nu 15...:rolleyes2

aleks 27-06-08 18:17

ce nori erau, ma asteptam la o grindina di naia grava, ma bucur ca a fost asa subtire... :)

Al3xxx 27-06-08 18:33

lasa ca a fost smecher am facut niste valuri ... mai ales in fata la fosta bahia :))))

TYBYSTC 27-06-08 18:44

aproape a inundat bacaul !!! :}

Andrey_FL 27-06-08 20:03

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1616740)
ce nori erau, ma asteptam la o grindina di naia grava, ma bucur ca a fost asa subtire... :)

cum a fost azi in Onesti....grindina si parca era ora 10 seara.....vizibilitate in trafic numai zic...

danuuu 27-06-08 20:54

ce fain....

aleks 27-06-08 22:08

danuu, da' ti s-au terminat literele la tastatura? :lol:
ca numai cate 2-3 cuvinte scrii
sau mai sus, unul singur :D
ti-e lene tare,este? :lol:

D0ryN 27-06-08 23:05

nu cred...e doar plictisit rau de tot...:rolleyes2

® Al3cS ® 28-06-08 01:56

Face la impresii :))

Boasa 28-06-08 05:30

Afara-i frig si inorat
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat
Iar eu ma tai cu lama

Semnat: Ansamblul "Ciprian Porumbescu"

D0ryN 28-06-08 08:13

altul...:rolleyes2 face rau ploaia asta...:-)

danuuu 28-06-08 10:20

sincer m plictisesc rau....cam in jur de ora 15......asta e ora nasoala la mine....acum e innourat..

MarianBC96VIC 28-06-08 12:29

Quote:

Originally Posted by danuuu (Post 1617666)
sincer m plictisesc rau....cam in jur de ora 15......asta e ora nasoala la mine....acum e innourat..

ce a fost aseara la moldova mahhh...doamne catzi erau pe acolo!!!

danuuu 28-06-08 12:36

a fost smeker tare........... .............liniutele de dupa au fost smekere....nici acum nu imi vine sa cred ca zaheru cu "bmw" alb face gti

markizu 28-06-08 22:26

ma unde la moldova ca eu -m-am plimbat pe acolo si nu am vazut nimic
dar pe centru 2 nebuni cu 2 bmw pisica cred ,cu nr de franta unu rosu si unu albastru
nu stiu ce dracu faceau ca in dreptul primariei spre ciuperci unu - m-a depasit pe dreapta ..eu fiind pe banda 2 si unu pe stanga adica pe banda 2 pe sensul invers ..
A trecut pe zebra cu oameni angajati in trecerea ei fara se se asigure deloc..... ..
Puii mei inteleg ca ai masina tare ca ai venit cu ea de afara etc dar man vb celor de la moto ''SUNTEM SI NOI IN TRAFIC !!!'' asta ca amandoi au vrut sa intre dupa ''depasire'' in fata mea ..
ps.Alecks sa -mi zici si mie cand e urmatoarea intalnire sa ma ei de mana si pe mine

MarianBC96VIC 29-06-08 16:43

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 1618677)
ma unde la moldova ca eu -m-am plimbat pe acolo si nu am vazut nimic
dar pe centru 2 nebuni cu 2 bmw pisica cred ,cu nr de franta unu rosu si unu albastru
nu stiu ce dracu faceau ca in dreptul primariei spre ciuperci unu - m-a depasit pe dreapta ..eu fiind pe banda 2 si unu pe stanga adica pe banda 2 pe sensul invers ..
A trecut pe zebra cu oameni angajati in trecerea ei fara se se asigure deloc..... ..
Puii mei inteleg ca ai masina tare ca ai venit cu ea de afara etc dar man vb celor de la moto ''SUNTEM SI NOI IN TRAFIC !!!'' asta ca amandoi au vrut sa intre dupa ''depasire'' in fata mea ..
ps.Alecks sa -mi zici si mie cand e urmatoarea intalnire sa ma ei de mana si pe mine

cu acesti baietzi mam confruntat si eu...aceeasi faza am patito si eu!!!

Bmw_Rulllzzz 29-06-08 22:25

care-s aia ??? ca il pun pe sageata pe ei :lol:

D0ryN 29-06-08 23:07

sageata cu 1.4 lui "amarat"...:rolleyes2
noroc ca e ascutit si trec repede pe lange el baietii rai...:-)

MarianBC96VIC 29-06-08 23:16

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 1620202)
sageata cu 1.4 lui "amarat"...:rolleyes2
noroc ca e ascutit si trec repede pe lange el baietii rai...:-)

valeu sageata....baga replica!!!

Bmw_Rulllzzz 29-06-08 23:20

matza blanda zgarie rau ;) deci nu-l subestima ca isi mai pune vreo 1000 de cmc si vreo 17 turbine

markizu 30-06-08 00:12

inteleg ca sunt niste bravi aia cu bmw -urile daca nu sunt singurul care am patit asta
chestia e ca am gasit unul cel cu albastru era la o sueta cu tip cu renault 18 sau asa ceva mai vechi de prin 80 ,m-am facut ca derapez in el dar am observat ca erau cam multi ....erau 9 in 2 masini deci se distrau si ei ...
Poate aflati cine sunt sau poate ii cunosteti ...iar daca vor intreceri plsss nu pe centru unde oricand unul traverseaza trecerea fara sa se uite stanga dreapta ...si sa nu uitati suntem si noi aia mai prosti fara bani,pile si masini noi in TRAFIC
si acum sincer cand e urmatoarea intalnire vreau sa apar si eu asta daca ma primiti :)

sageata 30-06-08 00:41

Quote:

Originally Posted by MarianBC96VIC (Post 1620218)
valeu sageata....baga replica!!!

pana ajunge el la nivelul meu, sa aiba masina macar, mai trece apa multa pe bistrita. intai sa vina sa faca scoala cu mine, sa-si ia si el carnet, asta peste vreo trei ani dupa majorat, dupa care sa mai parcurga vreo cateva zeci de mii de km sa capete experienta, dupa care sa se intreaca cu copilasii mei si eu o sa-i dau nota ca pana face el toate astea eu ies la pensie.:lol::lol::twisted::lol:

Fram 30-06-08 01:43

ce va mai place viteza :)) parca ma bucur ca am dat de alunecari.. riscul e mai mic... mai rau e ca se consuma mai mult din cauciucuri decat din rezervor :))

D0ryN 30-06-08 08:13

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1620375)
pana ajunge el la nivelul meu, sa aiba masina macar, mai trece apa multa pe bistrita. intai sa vina sa faca scoala cu mine, sa-si ia si el carnet, asta peste vreo trei ani dupa majorat, dupa care sa mai parcurga vreo cateva zeci de mii de km sa capete experienta, dupa care sa se intreaca cu copilasii mei si eu o sa-i dau nota ca pana face el toate astea eu ies la pensie.:lol::lol::twisted::lol:

fii sigur ca o sa fac scoala cu tine...chiar vorbesc serios...daca in 2 ani te mai ocupi de asta...:-) si...glumeam...stii sa imi place golful tau...
ps. cu opelul ala alb "faci" ore ?

Ali_ump 30-06-08 10:53

https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/82714-tuningul-viata-prioritate-prima-masina-modificata-politiei.html

bc_04_aju 30-06-08 11:13

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1620759)

Felicitarile mele ati reusit sa faceti ceva unicat in tara.
Sper ca pe viitor politia sa ia atitudine si sa vdem si PASAT-uri de pol tunate sau de ce nu parciu de logan.
Numai bine.

MarianBC96VIC 30-06-08 11:26

cine are sa imi dea si mie o lipitoare de aceea cu 4tuning??

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1620375)

ai nota 10 de la mine!!!

Al3xxx 30-06-08 12:21

oare cand o sa vedem si la noi asa ceva ?
o masina de politie aranjata :) fie el logan sau passat

MarianBC96VIC 30-06-08 12:32

am vazut 2 loganuri tunate...nu stiu ce bumpere aveau,da erau model de ala infundat cu farurile trase pe capota,si nu invers cum eram obisnuiti,grila fara semn,semnu fiind undeva pe jos...ceva finutz!!!

TheFasterMan 30-06-08 13:10

Quote:

Originally Posted by MarianBC96VIC (Post 1620812)
cine are sa imi dea si mie o lipitoare de aceea cu 4tuning??

vezi ca este pe aici pe forum formatul vectorial al sticker`ului,il scoti pe un cd sau stick si te duci sa ti`l scoti la o firma de imprimerie......apropo am fost ieri prin bacau pe centru si nu te`am vazut....poate te vad astazi:lol:

MarianBC96VIC 30-06-08 13:40

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1621033)
vezi ca este pe aici pe forum formatul vectorial al sticker`ului,il scoti pe un cd sau stick si te duci sa ti`l scoti la o firma de imprimerie......apropo am fost ieri prin bacau pe centru si nu te`am vazut....poate te vad astazi:lol:

ms frumos.am sa il caut!!!in seara asta am sa ies putzin...undeva in jurul orei 8 cred!!! VIC:))

totusi are cineva o lipitoare de aia? dau o bere fara alcool...soferii stiu de ce:))

D0ryN 30-06-08 14:46

1 Attachment(s)
daca nu reusesti sa faci rost poti sa te duci la firma TRANSART (Str.Oituz 32) acolo au cutter-ploter si ar putea sa iti scoata niste stickere autocolante...ar fi bine sa suni intai sa fii sigur ca se poate si sa aflii alte detalii... nr si alte detalii aici http://www.pagini-nationale.ro/dets....RU199932273854
ps. te duci cu asta la ei pe un CD/flash

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning