Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

Daniel_DRV 25-06-09 20:36

Re: Diverse (topic de offtopic)

pacat de tweety ca mie personal mi se parea de treaba...acum nu stiu cum era intre voi ...ii urez succes pe viitor ...

Tweety_rzw 25-06-09 21:04

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2437770)
stiu o vorba de foarte mult timp....

cum iti asterni, asa dormi

tu asa ai ales sa dormi.....

bafta

Sincer as tace din gura in locul tau nu uita ce ai facut in alte clburi asa ca taci daffy chiar nu am chef sa te fac de ras sper ca esti fericit acum ;)

BGY_Bogdy 25-06-09 21:15

nu e bine sa ma bag nu mi-a placut niciodata sa ma bag unde nu-i treba mea dar sa nu uitam de unde am plecat asta se stie la cine ma refer ...cum vb cu anumite persoane din club si cu multe care cei 7 ani de acasa te-ar face sa intri in pamant de rusine s-a gasit cine sa vb Respect pt cativa din club dar restu nu merita nici parfu de pe TOBA nuami face-ti ata boceala ca n`are rost Va pooop sal :D si nu uita Ionutze haide sa facem o melodie !cine stie cunoaste :*

Lucian_GXZ 26-06-09 03:12

Discutiile nu trebuie amestecate... Daffy are si el "bubele" lui, dar a facut si multe pentru club.. din cand in cand i se mai iarta greselile... asa cum e el.. isi da silinta.. poate pana va invata sa le faca mai bine, mai ales daca are langa el si oameni care sa-l invete... si daca vrea sa invete... :) Cat despre melodie.... ce sa zic... ce-a fost aia ionutze... dar sa vezi ce-o sa rupa asta :)))

daffy duck™ 26-06-09 13:46

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2437933)
Sincer as tace din gura in locul tau nu uita ce ai facut in alte clburi asa ca taci daffy chiar nu am chef sa te fac de ras sper ca esti fericit acum ;)

Asta e ultimul meu post despre subiectul asta!!!!!!!

nu o mai tine langa cum ca eu te-am dat in gat la lucian si gandeste-te putin...din moment ce eu te-am propus la lucian ca sa intri, de ce te-as da afara?!?!?!?!?!

ce am facut eu in alte cluburi e treaba mea si a persoanelor care erau cu mine in acele cluburi la vremea aia....

P.S Stie careva unde e Petrica???....ca il astept cu laptele jos sa vina sa imi deschida si mie usa ca nu merge interfonul:lol:

RoByNeT 26-06-09 15:18

care petrica ma ? :???:

BGY_Bogdy 26-06-09 17:56

@Discutie ...fiecare avem greseli si defecte dar unii au si nu vor sa scape de ele ..bine cucu Marioarei e treba voastra
@Ion ms pt telefoane si RESPECT pt tine si pt Loricica :D ai lai iu

johnny325 27-06-09 00:46

Quote:

Originally Posted by BGY_Bogdy (Post 2440337)
@Discutie ...fiecare avem greseli si defecte dar unii au si nu vor sa scape de ele ..bine cucu Marioarei e treba voastra
@Ion ms pt telefoane si RESPECT pt tine si pt Loricica :D ai lai iu

nu ai pentru ce pasarica bafta in continuare si ast sa bem o bere dupa ce termini cu bacu;)
ps: bafta si cu buburuza:D

godboyro 27-06-09 02:06

6 Attachment(s)
Operatiunea tractat martang :)) + car wash

godboyro 27-06-09 02:07

Johnny si cu Stick volan M portabil :))

Daniel_DRV 27-06-09 11:17

o masina ...2 soferi.... 2 volanuri ....directia de mers necunoscuta...:))

godboyro 27-06-09 11:45

nu...defapt 4 soferi :)) directia marriot - salajan - militari :))

Kinghost69 27-06-09 12:26

Quote:

Originally Posted by godboyro (Post 2441749)
nu...defapt 4 soferi :)) directia marriot - salajan - militari :))

ce s-a intamplat, de fapt?:???:?:?:? relateaza un pic si pt cei ca mine, care habar n-au despre ce e vb!!!:-P;)

godboyro 27-06-09 12:49

Protagonistul Johnny a ramas cu ursu la Marriot i-a murit...Si ca un grup educat si saritor am sarit sa-l ajutam....eu jac dan...dar martangul nu a vrut sa invie...asa ca l-am luat la tractat :))

Kinghost69 27-06-09 13:03

Quote:

Originally Posted by godboyro (Post 2441848)
Protagonistul Johnny a ramas cu ursu la Marriot i-a murit...Si ca un grup educat si saritor am sarit sa-l ajutam....eu jac dan...dar martangul nu a vrut sa invie...asa ca l-am luat la tractat :))

ce chestie?!? numai oamenii smecheri au probleme cu masinile la Marriot in fata, gen Becali, Johnny, astia...:lol::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning