![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
pacat de tweety ca mie personal mi se parea de treaba...acum nu stiu cum era intre voi ...ii urez succes pe viitor ...
|
Quote:
|
nu e bine sa ma bag nu mi-a placut niciodata sa ma bag unde nu-i treba mea dar sa nu uitam de unde am plecat asta se stie la cine ma refer ...cum vb cu anumite persoane din club si cu multe care cei 7 ani de acasa te-ar face sa intri in pamant de rusine s-a gasit cine sa vb Respect pt cativa din club dar restu nu merita nici parfu de pe TOBA nuami face-ti ata boceala ca n`are rost Va pooop sal :D si nu uita Ionutze haide sa facem o melodie !cine stie cunoaste :*
|
Discutiile nu trebuie amestecate... Daffy are si el "bubele" lui, dar a facut si multe pentru club.. din cand in cand i se mai iarta greselile... asa cum e el.. isi da silinta.. poate pana va invata sa le faca mai bine, mai ales daca are langa el si oameni care sa-l invete... si daca vrea sa invete... :) Cat despre melodie.... ce sa zic... ce-a fost aia ionutze... dar sa vezi ce-o sa rupa asta :)))
|
Quote:
nu o mai tine langa cum ca eu te-am dat in gat la lucian si gandeste-te putin...din moment ce eu te-am propus la lucian ca sa intri, de ce te-as da afara?!?!?!?!?! ce am facut eu in alte cluburi e treaba mea si a persoanelor care erau cu mine in acele cluburi la vremea aia.... P.S Stie careva unde e Petrica???....ca il astept cu laptele jos sa vina sa imi deschida si mie usa ca nu merge interfonul:lol: |
care petrica ma ? :???:
|
@Discutie ...fiecare avem greseli si defecte dar unii au si nu vor sa scape de ele ..bine cucu Marioarei e treba voastra
@Ion ms pt telefoane si RESPECT pt tine si pt Loricica :D ai lai iu |
Quote:
ps: bafta si cu buburuza:D |
6 Attachment(s)
Operatiunea tractat martang :)) + car wash
|
Johnny si cu Stick volan M portabil :))
|
o masina ...2 soferi.... 2 volanuri ....directia de mers necunoscuta...:))
|
nu...defapt 4 soferi :)) directia marriot - salajan - militari :))
|
Quote:
|
Protagonistul Johnny a ramas cu ursu la Marriot i-a murit...Si ca un grup educat si saritor am sarit sa-l ajutam....eu jac dan...dar martangul nu a vrut sa invie...asa ca l-am luat la tractat :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning