![]() |
|
Re: Club Cielo
ms de accept snapy :)
|
N-ai pt ce kamikaze! Acum e bine Donn? :D
|
dape bn...a facu cineva comanda de pe maycon.com? sunt seriosi?
|
in legatura cu post-urile de ieri ... erau discutii de p alt forum si am zis k ar trebui sa va arat si voua ... oki atat am avut de spus restul o sa vb p mess k sa nu mai apara atatea discutii !!!
|
nu sa suparat nimeni .....stai linistit ...posteaza in cinuare...dar un post mai mare,decat multe si mici ;)
|
Donn stie cel mai bine :lol:
@morbidmind: omule, nu ti-a zis nimeni sa nu mai postezi aici. doar ti-am atras atenti vis-a-vis de semnatura si de posturile alea consecutive. atata tot! |
Quote:
|
nu ma...am zis asta app de faptul ca tu ai 300 de posturi pe topicu asta :lol: :lol: si ca ai tot atatea posturi cate am adunat eu in 10 luni :lol:
|
bine nu o sa mai postez nici eu =))
|
Victimelor :lol: :lol: :lol:
|
da....ma simt asa naspa:))) eee...akm daca publicul asta cere...nu o sa mai postez si game over :)) so people ,let`s vote
|
Quote:
Hai gata ma ca o dam in lambada aici :lol: |
ma el e kam suparat....eu am trecut peste asta nu mai pun la suflet...am glumit..postez doar cand e nevoie...;) si app 300 din 1700 e mult?:))))
ON TOPIC : UNII DINTRE MEMBRII ACESTUI CLUB,AU KAM UITAT REGULILE...E NEVOIE SA LE SCRIU IAR ,SAU MODIFICATI VOI K S ANU LE MAI PUN....UNA DINTRE REGULI,TOTI SA AIBA LA SEMNATURA EMBLEMA DE LA CLUB ,KARE E UNA SI ACEASI PT TOI...SAU DACA NU PUNETIVA MASINA...DAR NU ALTA EMBLEMA... |
fratii mei de club.... ce stiti despre cauciucurile KUMHO ? ... ca vreau sa imi pun pe masina.... sunt bune de ceva ?
|
Snapy vezi ca am accesat si eu link-ul...astept acceptarea.
Merci. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning