![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
pfoaii...si cat e amenda?ca talonu se ia inapoi,nu?rar,chestii...
|
1 Attachment(s)
Ferrari inregistreza vinzarea celei mai scumpe masini din lume vinduta la o licitatie cu suma de €9,020,000 . Modelul e 1957 Ferrari 250 Testa Rossa construit in 22 de exemplare si obtinind 10 victori de cursa internationala.
|
intradevar foarte frumoasa dar nu cred ca merita banii astia totusi :rolleyes2
|
depinde ce intelegi tu prin "a merita", o astfel de legenda a curselor, acesti bani :wink:
de ce cateva Bugati Royale ar merita cele 5, 6 milioane $ platite mai demult pe ele(individual) si acest "Cap Rosu" nu? asta se intampla cu masinile vechi, conservate/restaurate, cresc in valoare, spre deosebire de plasticurile moderne :lol: :lol: P.S. curios sunt, daca, peste 30-40 ani aceste plasticuri, vor reveni la cautare si cu o cotatie inalta(drept vehicule istorice), sau vor fi topite pt PET-urile noastre de toate zilele? :lol::twisted: |
totusi : €9,020,000 http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/declare.gif e o suma, care nu cred ca ar trebui data pe o masina...
|
dar un diamant, piatra pretioasa, merita siii..o zecime sa zicem?
daca e s-o luam asa, multe colectibles, nu merita preturile aberante pt noi, oamenii de rand, dar asta e, fiecare pretuieste ceva si face ce poate pt a-l obtine :) |
aici ai dreptate, daca ar fi dupa mine, la banii acestia mi-as lua o casa la Miami http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/hippy.gif
|
Si ca roman n-ai cum s-o intreti. Defapt nici una nici alta. Occidentul gandeste la alta scara. Cel mai bun exemplu e legat de benzina/motorina. Cat combustibil iei tu dintr-un salar de roamn si cat pot lua ei dintr-un salariu de al lor.
La noi daca ai 1 mil de dolari/euro esti bazat. La ei esti considerat un afacerist mai reusit. |
Are cineva nr de telefon a lui IonutMFF? astept PM
|
Quote:
|
Multumiri ;)
|
Quote:
|
De asta n-am mai pomenit ca e triviala...
|
Quote:
|
sper sa ai dreptate...m-as duce atunci pe galben...
sper,daca ma opresc,sa imi potolesc orgoliul.,,,ca sunt niste banditi |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning