Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

ra2 12-07-06 11:08

Re: megan1 cabrio

Quote:

Originally Posted by sNap7
Nu ai niste poze de caliate mai buna ? Pe pozele astea e cam greu de facut ceva klumea din cauza calitatii lor..

si niste unghiuri mai acesibile....

sNap7 12-07-06 12:05

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

1 Attachment(s)
@c3-mad : cat am putut face .. calitatea chiar ca lasa de dorit :)

AdY9005 12-07-06 13:04

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh
Ms ady e un inceput dar mai ai si poza cealalta kreia cred k ii poti nimeri niste jenti klumea....nijte geamuri negre....si praguri...:D dak esti aici da un id sa vb p mess k vreau s ieu sa umblu la ea dar nush:D oricum ms

id : ady_9005;)

iceman86 12-07-06 13:42

4 Attachment(s)
am si eu un golf 5 tdi si as vrea sa-l faceti sa arate mai bine putin.Adica ceva jante(de preferabil de la gti),spoilere,angel-eyes,stopuri cu led,etc.incercati va rog si vedeti ce va iese.

iceman86 12-07-06 13:54

ce idei geniale aveti?

sNap7 12-07-06 14:14

Quote:

Originally Posted by iceman86
ce idei geniale aveti?

asteapta, eu cel putin m-am apucat de facut..:D

AdY9005 12-07-06 17:42

3 Attachment(s)
sper ca iti place ;)

danutSZY 12-07-06 18:01

3 Attachment(s)
MA AJUTATI SI PE MINE......?????......CEVA MAI AGRESIV,JANTE OZ.....ELERON......STITI CE VREAU SA ZIC......SUNT CURIOS CUM O SA IASA!!!!!!!!!!

Oxide 12-07-06 19:22

scuzatzi k poste off topic...dar am 1 intrebare...facem VT la toate mashinile sau numa celor kre chiar vor sa-shi modifice mashina???asha...numa k sa vada cum ar fi tunata...potzi sa dai un search pa google...so....:rolleyes2

Kolegosu' 12-07-06 19:39

1 Attachment(s)
Sper sa iti placa man

danutSZY 12-07-06 21:16

Quote:

Originally Posted by danutSZY
MA AJUTATI SI PE MINE......?????......CEVA MAI AGRESIV,JANTE OZ.....ELERON......STITI CE VREAU SA ZIC......SUNT CURIOS CUM O SA IASA!!!!!!!!!!

PAI SI CREZI CA NU VREAU O MODIFICARE???.....DACA NU VROIAM NU MAI APELAM AICI,DAR DEASTA AM APELAT LA VOI.........!!!!......HAI VA ROG AJUTATI-MA SI PE MINE.........PLEASE!!!!!!!......(HAI CA DAU UN SUC OXIDE CAND VIN LA ORADEA CA AM FOST PE 4 IUNIE LA AEROPORT)SCUZE DACA AM FOST OFF TOPIC....SA MA IERTATI......!!!!

Ace Axel 12-07-06 21:28

Quote:

Originally Posted by Oxide
scuzatzi k poste off topic...dar am 1 intrebare...facem VT la toate mashinile sau numa celor kre chiar vor sa-shi modifice mashina???asha...numa k sa vada cum ar fi tunata...potzi sa dai un search pa google...so....:rolleyes2

dak vor sa vada acelasi kituri obosite ... da pot da un search ... dar dak vor sa vada ceva unic apeleaza la voi

Oxide 12-07-06 21:31

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
dak vor sa vada acelasi kituri obosite ... da pot da un search ... dar dak vor sa vada ceva unic apeleaza la voi

ah...pun pariu k ne simtzim totzi flatatzi...o sa vad c pot face din dacie...;)

iceman86 12-07-06 21:32

cum as putea sa le vad si in format mai mare?daca le descarc de aici nu functioneaza.EVentual sa le trimiteti pe mess?

Oxide 12-07-06 21:47

Quote:

Originally Posted by danutSZY
PAI SI CREZI CA NU VREAU O MODIFICARE???.....DACA NU VROIAM NU MAI APELAM AICI,DAR DEASTA AM APELAT LA VOI.........!!!!......HAI VA ROG AJUTATI-MA SI PE MINE.........PLEASE!!!!!!!......(HAI CA DAU UN SUC OXIDE CAND VIN LA ORADEA CA AM FOST PE 4 IUNIE LA AEROPORT)SCUZE DACA AM FOST OFF TOPIC....SA MA IERTATI......!!!!

man...yo itzi tunez dacia...da vezi k o sa ashteptzi cam 1 sapt...pt k mie numi place sa tunez numa asha...jante,geamuri fumurii shi bla bla bla...vreau so fac super tare shi anume sa iasa k shi golfu` shi tsx-u`....so...deci yo fac mashina...ma apuc maine seara de ea...shi knd ii gata o postez!!!;)

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning