![]() |
Re: Accidente
daca judecatori isi fac treaba primeste minim 12 ani
|
Quote:
|
porchele din acel accident e de vanzare =)) la 9000€
|
bun pret la asa "porche" :writers_b
|
masina a fost declarata dauna totala, motorul e miscat 7cm inspre interiorul masinii =))
cred ca nu mai e bun pretul... :P |
6 Attachment(s)
Vineri la amiaza pe str.Observatorului, zona Pritax, statia la auto 35, eu mergeam pe banda 1 , pe banda 2-a un tir, cu care la un moment dat m-am trezit peste mine, m-a sucit masina a avut tendinta sa intre in fata lui, m-a dus taras cativa m pana m-am dezmeticit si apoi am virat dreapta sa ies din fata lui, oricum noroc ca nu aveam viteza, masina a reactionat impecabil zic eu, ma refer la urmele accidentului, cel din tir se mira cum arata , el asteptandu-se la mult mai rau, in urma bubuiturii auzite de la el .
Bine ca suntem intregi:D |
micutu_flo: am vazut un accident identic saptamana trecuta pe observatorului langa sensul al doilea, doar ca era un mercedes mi se pare...nasol cu tiristii astia pe strazi asa aglomerate
|
foarte bine ca nu ai patit nimic grav atat u cat nici masina
dar intr-o dimineata pe traian vuia tot ceva de genu dar ca era o tipa la volan si cu mama tot un nene cu un tir sa se urce mai pe masina si nu era aglomeratie banda larga ;) |
Quote:
|
Deja au aparut accidentele si pe A3....La vreo 20 de km de Gilau, o masina a lovit un caine ciobanesc si a cam ramas fara fata. Iar un Golf 3 era cu capota deschisa pe banda de rezerva....
|
|
lol
tare faza, cum dracu nu l-a observat, cam la fix a ajuns si ambulantza =)) |
Quote:
|
Stiti ceva de accidentul de pe memorandumului? in jurul orei 16 era politie,salvare,smurd..
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning