![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
eu am o gandire... poate nu`i asa de bna... nu`sh ..
din moment ce NU eshti in toane bune.. si eshti constient d chestia asta ... mai bine nu intri ... fie pe forum/ mess / mirc... etc ... si pui status sau chestii .. :) mai bine nu mai intri deloc .. decat sa intri si sa scrii cine stie ce ... sau sa pui statusuri de cine stie care .. pt k lumea sa`tzi planga de mila :) nu cred k intereseaza pe cineva in mod special motivele ... SI akum revenind la tine Victor :) nu ma refeream k o sa ajungi k cei de mai sus ... k ma inteleg bine cu amandoi ... aronel s`a potolit... nu mai posteaza decat atunci cand are ce posta... necesar / util... nu sa posteze toate tampeniile.... aceasi lucru e valabil si pt ionutz gpl * care inca mai are de lucrat la capitolu asta * :) Bafta! P.S. : daca suntetzi vreodata prin Cluj .. nu ezitatzi sa ma contactatzi :) via tel / mail / mess :) |
victor_wrc_gt
eu zic sa schimbi semnatura.... dc nu incerci sa gasesti pe cineva sa iti faca si tie una ? dc trebuie sa o copiezi ? presimt ca si tu ai vreo 15-16 ani :-s Edit: am vazut ...chiar ai 15 ani |
gata aditza :)
|
da poza nu pusasi ?
|
ba da ma tinere :)
|
e inapt..abia stie sa scrie " DND pls ":)))are poza smiley
|
mai nou scrie ..."Dorm...",e mai simplu pt el :))
ce mai faci man ? nu am mai vb de o carca de timp :P... |
ce sa fac ma AdYtz...uite pe acasa..pana mea cam ocupat cu " noua achizitie " nu prea mai am timp nici de mine:)....poate iesim mai pe seara la un cico sa o vezi:P
P.S: Cipriano e bivol:)) |
ce achizitie...?:O ce e ?
hai pe mess...:) |
Quote:
|
Jessus....omu` vb si tu cu Aaronel ca stie sa faca sau cu The_x..dai un ban da stai in fata:>
Later edit: chiar copiezi semnatura lu Adytzu. El avea demult semnatura asta...in fine..:) noi sa fim sanatosi |
Quote:
eu nu ti`am zis "BAH SCHIMBA BAH K E A MEA " ti-am zis cu mai frumos :lol::lol: :lol: in fine...vb lu trafy (eu cu trafy sa fim sanatosi ) :)):)):lol: :lol: pai ala de ti le`a trimis...asa cum zici tu ...a luat-o de la mine ...uitate la mine la my pictures sa vezi ;) e una din semnaturile mele...;) |
1 Attachment(s)
cine are mel asta toata...cica ii zice "sounds" dar nu stiu cine o canta ...
am pus si pe threadu Respiro , poate ma ajuta cineva :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
:lol: ai frate naiba ca deja a inceput sa devina o tampenie sa ne certam pt o semantura tampita deja e cam penala faza :lol: eu stiu de unde o fi luat-o prietenul meu plm nu mai conteaza !!! si vb lu trafy sa scriem ma numele pe semnatura :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning