![]() |
Re: Masina Mea ..!
cucule sa zici ora la care vrei sa ne intalnim duminica..sper sa nu fim numai noi2
|
1 Attachment(s)
si cum spuneau bunii mei prieteni de la mafia ... :lol::lol:
...n-o ard in turma da' vreau sa raman integru si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier o sa-l cobor vreo cativa centimetrii lejer... :lol: |
Quote:
|
Quote:
Dau beton farurile apropo , si arata beton masinuta. Inca odata felicitari. |
ms ms ... vreau sa le fac interiorul farurilor un pic cu negru ... ca e prea mult crom :)
si mai trebuie si capacele alea dintre semnalizare si proiectoare... si un volan mai omenesc ... si buza de gti .. si si sisi :)) |
Quote:
Farurile dau bine in ambele situatii, ca dau bine in general pe masina. Capacele alea sunt ok (le gasesti la dezmembrari, dar ai putea sa iti iei tipul` ala de capac de are proiectoru` si capacu` dintr-o bucata ...) si inca o intrebare, tu nu ai airbag in volan? Ca daca da, nu prea se merita zic eu sa dai airbagu` pe un volan sport...dar ma rog, asta-i parerea mea. Buza de GTI din cate am inteles e 80 de lei pe net? si pe mine ma bate gandu` sa mi iau:) |
cam asa am vazut si eu preturile la buze ...
legat de plasticele alea... savad ce gasesc , ar fi frumos si asa dintro bucata :) iar cu volanu .... nu am. e din `93 masina.. si are volan din`ala urat , cu o singura spita .. nu cum am pe passat :) |
hai cu mai multe poze :)
felicitari sa ai parte de ea ! :D |
inca nu e .... pt asa mult poze si descrieri :D
stai s`o spal in weekend .. sa ma gandesc cum sa incep povestea... si dupa o trag si`n poze asa frumos .. cum trebuie ;)) |
MinimaiL nu ne arati si nou niste poze cu noile scaune ?! :D
|
promit ca o sa fac.mai am ceva de facut la ea.si apoi:P
|
Quote:
Daca te intereseaza, pot sa iti las numaru` aluia de telefon, e din oradea omu`...cam ciufut de fel dar de incredere (zic eu) |
Quote:
ps : uitasem ... si twin xenon :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
pai cam asta a mai fi ... sa mai pun buza de GTI ... sa`mi gasesc praguri si plasticurile de langa semnalizare + alea de la aripi .. sa am tot kit`ul de GT .... si sa fac ceva cu farurile alea ... ca sunt prea cromate .. sa le mai innegresc :)) dar ... deocamdata ... am dat bani ca mi se f*t*se o chestie la alternator si nu mai trimitea curent catre baterie ... + bateria de 55 nu 70 cat trebuie la diesel ... si a murit :) am platit reparatia.... baterie noua ... momentan vreau sa vad cum rezolv cu tija si cu rola aia de intinzator .. sa nu mai scartaie la relanti ... ca ma enerveaza... vreau sa ruleze lin ( in limita bunului simt:lol: ) + sa-i schimb niste bucsi .. ca deja incep sa se simta uzate astea vechi .. de la suspensia noua + sa vad daca dau jos folia care o am acum si pun alta la primavara .. sau ma risc si o las asa pana la primavara cand da caldura sa o schimb ( nu vad nimic prin eala cat e de zgariata ) + am 3 nuante diferite pe 3 geamuri :))) ++++ cum reaq e vremea la valcea???? aseara la Cluj .. erau -3 grade :???: |
soare caddy soare.....
badboy nu... ? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning