Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

wehityou1 16-10-10 11:29

Re: Masina Mea ..!

cucule sa zici ora la care vrei sa ne intalnim duminica..sper sa nu fim numai noi2

CaDDy 20-10-10 11:54

1 Attachment(s)
si cum spuneau bunii mei prieteni de la mafia ... :lol::lol:

...n-o ard in turma da' vreau sa raman integru
si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier
o sa-l cobor vreo cativa centimetrii lejer
... :lol:

VL 77 SYD 20-10-10 12:02

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3742738)
sa-l cobor vreo cativa centimetrii lejer... :lol:

LEX-ule!!!!!!!!!!!!! Ne inmultim!!!!!!!!!!!!!! (Ne mai suporta Kalu?) :mrhappy:)))))))))))

lupalb 20-10-10 12:49

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3742738)
si cum spuneau bunii mei prieteni de la mafia ... :lol::lol:

...n-o ard in turma da' vreau sa raman integru
si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier
o sa-l cobor vreo cativa centimetrii lejer
... :lol:

ce-i frumos e frumos. Bravo domnu`, sa o stapanesti sanatos, asfalt intins ca-n palma, nu ca-n romanica:)
Dau beton farurile apropo , si arata beton masinuta.
Inca odata felicitari.

CaDDy 20-10-10 13:26

ms ms ... vreau sa le fac interiorul farurilor un pic cu negru ... ca e prea mult crom :)

si mai trebuie si capacele alea dintre semnalizare si proiectoare... si un volan mai omenesc ... si buza de gti .. si si sisi :))

lupalb 20-10-10 13:29

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3742949)
ms ms ... vreau sa le fac interiorul farurilor un pic cu negru ... ca e prea mult crom :)

si mai trebuie si capacele alea dintre semnalizare si proiectoare... si un volan mai omenesc ... si buza de gti .. si si sisi :))

lasa ca sa vezi ce usor se cumpara toate, incet incet asa, ca nu te pune nimeni sa o bagi in garaj si in 3 zile sa fie calu` lu` harap-alb:)

Farurile dau bine in ambele situatii, ca dau bine in general pe masina. Capacele alea sunt ok (le gasesti la dezmembrari, dar ai putea sa iti iei tipul` ala de capac de are proiectoru` si capacu` dintr-o bucata ...) si inca o intrebare, tu nu ai airbag in volan? Ca daca da, nu prea se merita zic eu sa dai airbagu` pe un volan sport...dar ma rog, asta-i parerea mea.
Buza de GTI din cate am inteles e 80 de lei pe net? si pe mine ma bate gandu` sa mi iau:)

CaDDy 20-10-10 13:46

cam asa am vazut si eu preturile la buze ...

legat de plasticele alea... savad ce gasesc , ar fi frumos si asa dintro bucata :)

iar cu volanu .... nu am. e din `93 masina.. si are volan din`ala urat , cu o singura spita .. nu cum am pe passat :)

Robbert 20-10-10 14:03

hai cu mai multe poze :)
felicitari sa ai parte de ea ! :D

CaDDy 20-10-10 14:13

inca nu e .... pt asa mult poze si descrieri :D

stai s`o spal in weekend .. sa ma gandesc cum sa incep povestea... si dupa o trag si`n poze asa frumos .. cum trebuie ;))

PrietenCuTine 20-10-10 20:59

MinimaiL nu ne arati si nou niste poze cu noile scaune ?! :D

minimal.madness 20-10-10 21:05

promit ca o sa fac.mai am ceva de facut la ea.si apoi:P

lupalb 21-10-10 12:33

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3743003)
cam asa am vazut si eu preturile la buze ...

legat de plasticele alea... savad ce gasesc , ar fi frumos si asa dintro bucata :)

iar cu volanu .... nu am. e din `93 masina.. si are volan din`ala urat , cu o singura spita .. nu cum am pe passat :)

108 ron buza respectiva, am cumparat eu azi, ar trebui sa imi vina luni:)
Daca te intereseaza, pot sa iti las numaru` aluia de telefon, e din oradea omu`...cam ciufut de fel dar de incredere (zic eu)

mydream 22-10-10 16:22

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3743072)
inca nu e .... pt asa mult poze si descrieri :D

stai s`o spal in weekend .. sa ma gandesc cum sa incep povestea... si dupa o trag si`n poze asa frumos .. cum trebuie ;))

caddy ... hai cu mai multe poze ... prelungire fata/spate gti , pragurile si platicurile la aripi sa ai tot kitu ... farurile vopsite negre :D :lol: si o sa arate super ...

ps : uitasem ... si twin xenon :))

CaDDy 23-10-10 12:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mydream (Post 3748577)
caddy ... hai cu mai multe poze ... prelungire fata/spate gti , pragurile si platicurile la aripi sa ai tot kitu ... farurile vopsite negre :D :lol: si o sa arate super ...

ps : uitasem ... si twin xenon :))

pai cam asta a mai fi ... sa mai pun buza de GTI ... sa`mi gasesc praguri si plasticurile de langa semnalizare + alea de la aripi .. sa am tot kit`ul de GT .... si sa fac ceva cu farurile alea ... ca sunt prea cromate .. sa le mai innegresc :))

dar ... deocamdata ... am dat bani ca mi se f*t*se o chestie la alternator si nu mai trimitea curent catre baterie ... + bateria de 55 nu 70 cat trebuie la diesel ... si a murit :)
am platit reparatia.... baterie noua ...

momentan vreau sa vad cum rezolv cu tija si cu rola aia de intinzator .. sa nu mai scartaie la relanti ... ca ma enerveaza... vreau sa ruleze lin ( in limita bunului simt:lol: )
+ sa-i schimb niste bucsi .. ca deja incep sa se simta uzate astea vechi .. de la suspensia noua
+ sa vad daca dau jos folia care o am acum si pun alta la primavara .. sau ma risc si o las asa pana la primavara cand da caldura sa o schimb ( nu vad nimic prin eala cat e de zgariata ) + am 3 nuante diferite pe 3 geamuri :)))

++++ cum reaq e vremea la valcea???? aseara la Cluj .. erau -3 grade :???:

trafy-vr6 23-10-10 13:06

soare caddy soare.....

badboy nu... ?

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning