![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
hopa mai incetu cu amenintarile !? omu nare voie sa isi spuna opinia sau carei faza?! laso mai moale........
|
daca s-a inceput cu amenintari de genu asta ...e grava treaba ....:(...
|
Razbunareee!!! Sa va vad cum va duelati pe 400 m.:lol::lol::lol:
|
ceva poze din strand? :rolleyes2
|
Quote:
Cred ca esti constient ca nu a fost cu rea vointa faptul ca nu a fost tot timpul timp de a sta de vb cu toata lumea si daca tu ai avut impresia ca te evit ...te inseli asa ca te invit oricand sa stam de vb si te rog sa il iei si pe Valex cu tn.... Inca o data ...veniti si voi stati pana in noapte tarziu cu noi si poate o sa va integrati altfel....eu nu va pot lua de manuta... Cu asta as vrea sa incheiem discutia aici ...ok? Daca mai apar posturi pe subiect ...o sa incep sa sterg si sa dau avertismente! |
Pozele inca nu le pot pune ...e exclusivitatea de la revista cea care nu ma lasa ...dar o sa vina si alea;)
|
eu deja nu mai am nik de spus..asta e ce a fost a fost...eu am mai spus k nu am nimic cu nimeni..doar mi`am impartasit punctul de vedere...lucru care vad k multa lume nu prea are curajul sa`l faca....
si nu stiu daca ceea ce a zis ByAlin e o amenintare... adik eu nu o consider o amenintare... si chiar daca ar fi... e problema lui daca ameninta lumea..;)eu n`am nik cu el ! eu am mai spus si am sa o mai spun... eu il respect pe el pt lucrurile kare au iesit de pe mana lui ...nu credeam k o sa ajunga tuningu la un nivel asa ridicat in pn..si d aia tot timpu i`am lasat numai commenturi cu felicitari si chestii de genu asta! Sa se inteleaga bine..eu nu am creat niciun scandal...nu am jignit pe nimeni...nu is suparat pe nimeni! am sa continui sa vin la intalnirile de la stadion cu baietii d la mine si poate o sa fie mai bn din toate pctle d vedere! e ultimul meu post in care mai vbesc despre treaba asta.. |
Actual TV ce trebuie sa ai ca sa`l prinzi , teleM sau telemach ?? ...ca eu nu`l gasesc :|
|
telemach ..... dar teleM s-a unit cu telemach-ul ...deci oricum poti sa-l prinzi :)
|
Quote:
|
il gasesti pe 367.25 MHz :)....cauta ca vei gasi ;)
|
la mine scrie ca e in revizie :shock:
|
Probabil mai sunt unele mici probleme ...ca deabia au mutat sediul ...dar se remediaza ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning