![]() |
Re: CLUB Fiat PUNTO
Date tehnice Fiat Punto ( 188 ) 1,2 60 ( 288.030, .050, .130, .150, .230, .250 )
Ulei motor - 2,80 litri Specificare ulei motor ACEA A3 Ulei transmisie manuala - 1,65 litri Specificatie ulei transmisie manuala Norma euro 3 SAE 75 W 80 GL5 Norma euro 2 SAE 75 W 90 GL5 Lichid de racire - 4,20 litri Lichid de frana la schimbare - 1,00 litri Specificatie lichid de frana DOT 4 Continut rezervor combustibil - 47,00 litri sper sa va fie de folos ... |
Iti multumesc, informatiile imi sunt de folos.Are ceva daca la transmisie pun Castrol 80w90, pare rezonabil in raportul pret calitate .Adrian
|
nu pune mai gros, iti spun din experienta. am facut greseala asta la tico si nu o sa mai fac.
cutia mergea greoi si zdranganea pinionul de a 5-a... deci , pune ulei recomandat ! deci ,daca e euro 3 bagi 75w-80 daca e euro 2 bagi 75w-90 |
Sunt pus in fata faptului implinit trebuie sa schimb kit-ul de ambreiaj si nu prea stiu ce firma sa folosesc am de ales intre Luk , Valeo , Sachs diferente dintre ele este de 70 lei in ordinea care le-am enumerat. Valeo am avut montat dar parca imi face cu ochiul cel dela Sachs , si daca tot schimb kit-ul de ambreiaj ma gandeam sa schimb si uleiul din cutie.mi-a spus cineva mai mai sus ca pentru euro3 este adresat 75W80 dar nu stiu ce firma(voi ce ulei a-ti folosit ptr transmisie).Adrian
|
Luk sau Sachs ,nicidecum Valeo.sunt ft proaste si crapa des.
|
sa inteleg ca am facut o alegere proasta deoarece am luat kit de ambreiaj dela valeo , valeo am avut si inainte si m-a tinut 3 ani:d,
|
poate nu e locul potrivit dar am gasit un site cu poze faine:D
http://www.xtreme4u.ch/rides.php?rcat=153&rpage=1 |
Quote:
|
Club Fiat Punto Tuning
sal la toata lumea am si eu un punto55 din 94 si 1,1 si am o problema cu el cand se incalzeste motorul nu se mai accelereaza si daca o las la relanti se opreste motorul singur si patesc asta foarte des masina o am de o luna si ceva de fapt de atunci o folosesc eu de fapt ma poate ajuta cineva ms anticipat
|
4 Attachment(s)
Parca am fi in zona tehnica aici :???:
Ceva poze cu ce am mai facut, urmeaza sa modific si spoileru fata. Cat despre KOE ... hai sa ne intalnim mai multi acolo ;) Stabilim un loc ... daca vreti desigur |
salut baieti!
am si eu o intrebare. am un fiat punto anul 2001. as dorii sa imi pun angel eyes pe el, dar ca am intels ca doar pe lupa de la faza scurta mi'ar merge, la cel fals cica nu exista deoarece lupa este prea mica, are careva la punto 2001 faruri angel? |
scuze ca va deranjez dar nu stiu cum sa scriu si eu intrebari sau raspunsuri daca pot ajuta,am si eu un punto sunt inregistrat,un pic de descriere daca puteti ajuta mersi scuze de reply
|
am si eu o problema cu timoneria la 1.9 jtd ma poate ajuta careva?
|
1 Attachment(s)
Vand Butuc volan sport MOMO pentru Fiat orice model dupa 2000.
Pret 80 de ron |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning