![]() |
|
Re: Club astra bertone
Florinike am gasit ceva ce te ar putea interesa :
Quaife ATB for use in F20, F23 and F28 application = £523:lol: |
E 585 de lire pe site-ul lor. Transportul inca 55 de lire. Cu TVA-ul lor de 16% se duce cam la 750 de lire. Cu inca 100 de E montaj, se duce destul de bine .....dar se si merita :P
|
5 Attachment(s)
Salutare!!! In sfarsit am reusit sa imi iau o masina care sa imi indeplineasca cam tot ce vreau. Sper sa va placa si astept si eu ceva sfaturi de intretinere de la "veteranii" de Bertone 2.0T.
|
Frumoasa masina cretzule .
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. App ce an e masina? |
Quote:
|
aah...si poate te vedem la o intalnire ca nu esti asa de parte
|
ha ha golfu din poza lui CRETU e din bv si e vecin cu mine cand ne intalnim prin oras ne rafuim mereu are nr VS 11JJJ
|
cred ca m am inselat ca asta din bv are insemnele clubului RTB
|
Mersi frumos.
E din 2002. |
Pana acum "ne-am ingrijit reciproc" :) si de acum inainte sper sa fie la fel
Intr-adevar are si xenon Iar in ce priveste intalnirea sper sa fie cat de curand pentru ca sunt cam nou in bransa si am multe de invatat. |
ce ulei pt motor folositi? vreau sa`mi fac si eu schimbul.. plus placute , filtre .. unde imi recomandati sa merg? .. sa aiba si pret acceptabil..
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare baieti am si eu un bertone de vanzare poate e interesat careva de pe aici..
e un cabrio (gri perlat, copertina albastra)2.0T din 2002 inmatriculat in august 2008 cu suspensii sport, evacuare sport, grilaj fara semn, jantele originale pe 17" si jante de tabla pe 16" cu incaltzari de iarna,motor opc 200cp(pe brieful de germania) k aici mi`au trecut 193...angel eyes...pt cei interesati pe mail la [email protected] sau tel 0740.053.683 |
Un post scurt fara nicio legatura, Bertone (casa de design) a dat falimant :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning