![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Stiti pe cineva in Cta care monteaza folii omologate, mai ieftin? Ca pe unde sun, imi baga preturi de ma sperie..
|
bratianu cu burada la 20m de semafor cum mergi spre gara;)
|
sau la iesire inspre ovidiu cum treci de intersectia de la vaporas pe dreapta langa parcul ala auto
|
Sau pe atelierelor, la un colt e o firma pe care scrie "parbrize, folii auto".
|
sau aici
eu am pus la ei si sunt foarte multumit, recomand. |
Multumesc tuturor!
|
sau la marcu e mai ieftin0726626862
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
care se pricepe, sau cunoaste pe cineva care se pricepe bine la pus rasina de-aia pentru ciobituri in parbriz?
|
aia nu o gasesti decat la centre specializate , se curata locul se pune o rasina , apoi iar se curata dupa care se pune o solutie , ca o plomba .. mergi si fa-o la un centru nu o face acasa
|
Quote:
Apropo, stii cineva vreun VW Golf 4 TDI de vanzare, in Constanta ( inmatriculat ) ? Dati-mi un PM daca aveti idee, cu un nr de tel daca se poate ! De preferat ar fii in seara asta pt ca maine dimineata vreau sa ajung in Vitan sa vad ce au baietii pe acolo ? Raman dator ! :D |
multumesc billy, dar totusi as prefera un service cu platforma ceva ( este frecus mai putin :).
pt k4r4 : incearca la service`ul de langa brutaria care e pe strada cu marvimex` ( am vazut ca vin destui pt problema asta). bft |
Quote:
Quote:
Da vladutz:)) imi umplu si eo timpu` cum pot, doar stii ca imi place sa mesteresc pe la masini. Tu te dai pe G4??:twisted::D challange29, eu doar am vrut sa te ajut:D. Numai bine ;) |
Quote:
Inca ramane valabil anuntul ... orice Golf 4 inmatriculat RO este bine`venit. Astept PM ! Numai bine |
salut,
in speranta ca ma poate ajuta cineva : service auto angajeaza tinichigiu cu experienta - locatie constanta. cerinte - experienta in : - schimbare,indreptare,centrare elemete caroserie, pregatire vopsire - confectionare traseu esapament, montare tobe, indoire tevi la rece, sudura. - nu conteaza varsta. ma puteti gasi prin pm, sau la adresa de e-mail - [email protected] ori la tel - 0748126690 brgds, edi |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning