![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
cosmine..
cand vii in tara... nu de alta dar sa incerc sa ma pregatesc... |
Quote:
|
eu cand am facut revizia itp a cerut ci asig dupa care a facut copii plus poze la masina.e riscant.crerd ca tre sa mergi intai la politie si rar sa platesti o taxa pt schimbarea culorii. :-)intreaba la un service sau un politist.
multa bafta. |
Quote:
|
mc de info
|
cum se regleaza aerul la carburator ? din toata colectia nici unul nu e bun....tre sa caut un meserias.dar nu cum sunt astia care vor doar bani si nu rezolva nimic .
|
[QUOTE=johnny111;665379]masina asta tre' sa fie un compromis: sa ma bucure pe mine si s-o poata conduce si nevasta-mea. La cati bani am tocat cu capra, daca n-o s-o poata conduce doamna, am presimtirea ca o sa dorm in masina. Si-i cam frig afara;) .
o alta varianta daca nu ai servo.. este sa-i pui rulmenti de sarcina.. sau cel mai bine telescoape cu tot cu rulmentii de sarcina de la un model mai nou...( scorpio. sierra..!!!) |
Quote:
|
Quote:
|
toti sunt meseriasi,il spala il curata vrea banii ai dai banul omului ca a muncit....si acasa surpriza NU mererge ai dat banul degeaba nici garnitura de la capac nu e schimbata...asta e tepa.:lalala: daca te duci inapoi zice ....EU l-am reparat alt ceva e de vina... delco...benzina etc.astia sunt meseriasii.
daca te duci la service pe roti vii remorcat,sigur nu se baga nimeni....asta depinde. sa vad cum le trimet la brasov. maine umblu la nivel si la delco :ford: |
8 Attachment(s)
Off topic: masina din poza e de vanzare. Am gasit-o in drumurile mele saptamana asta. Taunus 17M din '68. Afara de motor (1.6 de Sierra) si lampi e toata originala. Eu nu mai am bani s-o iau.:cry:
|
cati bani cere pt taunus?
|
25 milioane
|
Dau alte informatii suplimentare numai celor care se vor dovedi interesati in restaurarea masinii. E pacat ca o astfel de masina s-o vezi pe strada cu spoilere de Logan sau mai stiu eu ce alte minunatii. Cel care o va cumpara va avea tot sprijinul meu in a gasi piese originale si mesteri dispusi s-o aduc la starea original.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning