![]() |
|
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
da la asta ma refer si eu nu neaparat sa inseli, dar sa ai o "BUNA PRIETENA" pt orice eventualitate;))
|
scuzati ca ma bag ca musca`n lapte:oops:
eu am stat cu fosta 3 luni si apoi au aparut certuri si etc` , oricum eu tin la ea fff mult dar acuma [1 an de cand ne cumoastem] suntem cei mai buni prieteni si ne intelegem de minune..orice sfat...orice nevoie........la bine si la greu :) e foarte bine sa ai o " BUNA PRIETENA " sau O Foarte Buna Prietena !!! si iam tot spus sa ne impacam..zice nush mereu...vad eu ce o fi pana la urma:oops: e foarte comunicativa ..asta e partea buna :-P ---------------------- cred k sunt cel mai mic " cu problemele in dragoste" :oops::oops::oops::oops: |
Quote:
In prisma că viaţa e un bumerang indiferent de ofertă puţină lume apreciază şi puţină lume este recunoscătore..:cry: ; indiferent de cată sinceritate oferi ,tot nu e bine. Quote:
Aşa fac ele, cel puţin asta am observat , te consideră acelaşi băiat cu care a avut deaface , crede ca stie cum esti Te desconsideră , Dacă iasă in cale the one pune māna pe ea să nu o pierzi ;) |
dragostea e ceva platonic, dragostea trebuie intretinuta, din experienta mea am obs ca daca ai un alt hobby care concureaza cu dragostea sau timpul petrecut cu ea ai de pierdut.eu am damblalele mele cu cainii si pot spune ca pers pe care am iubito cel mai mult am pierduto in proportie de 60% din cauza acestui hobby, desi cainele meu de suflet e cadou primit de la ea.
sau o alta chestie, am plecat la cj la niste prieteni catzelari, mi`am uitat incarcatorul acasa (am stat 3 zile in cj) si in ultima zi sa descarcat telu.stiind ca nu e isterica nu am cautat alt tel sa o sun...cand am ajuns acasa a inceput razboiul. dc ai avut telu inchis? aaaa... e clar, ai fost cu vagabontii acolo si a`ti fost la altele, si eu te asteptam ca proasta sa ma suni. etc etc.ce era sa mai zic? sau o alta fosta ce`mi zice: dom`le decat sa ma inseli pe la spate te las eu sa te duci la curve, dar nu sa ai alta relatie platonica. si rezultatul, eu am fost cuminte si ea ma inselat :))) |
Quote:
|
:lol::lol::lol: foarte tare!!!
haideti oameni buni,sa revenim la subiect ca dam in altele ;) cum te comporti intr-o relatie e alta mancare de peste,si metodele de revenire iarasi altele. eu una zic,ca nu e voie sa uiti pe nimeni.este chiar esential, sa tii bine minte fiecare detaliu,ca sa stii de ce sa te feresti data viitoare. :) |
super zis, dar daca prinzi 3 "castane" altcumva nu le pot numi, te feresti din reflex de ele, dar depinde poate iti plac astea mai mult:), oricum eu sunt cel mai fericit acuma, merge super bine treaba pe moment cu domnisoara, m-am atasat putin de ea, tot am sa ma port frumos in relatie, daca vad ca incepe cu talente ii dau patina ii spun ca nu am chef de talente si nervi si sa ma caute cand nu mai are impresi pe cap!
si chiar zilele astea am trecut pe langa fosta de cateva ori, nici nu ma afectat, eram fericit ca prin faptul ca ma lasat ea am gasit ceva mai bun, si nu exista cuvantul comparat intre ce am gasit acuma si fosta, plus ca se uita cu o ciuda la mine nu inteleg de ce, pt ca i-am dat ignore :lol: in fine o sa treceti peste toate, am o mel care imi place la nebunie :P veritasaga - cer senin Descarcate las-o sa te priveasca in ochi Arata-I unde ti-ai ingropat trecutul unde te doare Ea o sa creasca in acel pamant o floare Sub un cer senin,buzele ei nu vor fi pline de venin Cum au fost altele,iti va sopti iubire Cu toate faptele Ea va fi cea care n-o sa-ti intoarca spatele Ia-o in brate si priviti cerul senin si o sa simti Ca ai primit tot ce-ti doreai Pentru c-ai tras din greu ca sa le ai |
Quote:
Quote:
nu uităm ,mai bine tragem invaţaminte ;) |
buna, sunt noua pe aici, am citit cam toate posturile, trec si eu prin asa ceva, unele chiar mi-au fost de folos.. dar pe moment numai :sad:
grea e viata asta :sad: |
toate trec;) eu am mai patit o faza naspa acuma, ce noroc am avut de data asta am fost mai sceptic si nu am crezut, norocul meu nu m-am atasat de ea si i-am dat jet ieri!
|
Quote:
|
Quote:
mi-am schimbat parerea de baieti :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning