![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
Referitor la masina : tot respectul pentru cum arata si felicitari ;) O singura intrebare am :D : "eleronul" de dacie de pe spate e stramb pus ? sau asa pare din ultima poza ?... ca nu-mi dau seama . Siiiiii..... ce zici asteptam si noi un filmuletz cu ea pe drum ? :D |
E cea mai frumoasa sportiva din Romania si nu gresesc cand spun asta.Bravooo Caline:D, doar ardealu-i fruntea.
Nu comparati cu alte masini gen NIG, etc., deoarece sunt masini de constructie diferita si nu se pot compara, fiecare cu realizarea lui. Sa nu uite cineva ce spun acuma, cati au desfacut masina complet si sa o restaureze de la A la Z, va spun eu f.putini. |
Felicitari omule, e bestiala:!: si las-o in setup-ul actual(faruri) ca arata cel mai bine asa.
bafta in continuare |
sa zic si eu acelasi lucru este inutil , in schimb iti ofer un mare ''JOS PALARIA'' si nici un comentariu in plus
|
Am toata stima pentru tine este o bijuterie nu incape loc de laude laudele si aprecierile sant pentru tine ca nu ai renuntat si ai facut o reconditionare ca la carte
felicitari o sa intoarca multe capete :D |
Quote:
|
Eu cand am vazut ca aveai de gand sa ii faci "transplant", si sa-i pui masca de 1300, ma gandeam ca nu o sa arate prea bine. Dar acum am un singur cuvant de spus: GENIAL!!!
Bravo!! Ai renascut aceasta sportiva! |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
Si in 10luni masina a fost desfacuta in totalitate si reasamblata:-) Multumesc familiei mele pentru finantare si sustinere, si echipei: BTL, AVE, FNM, GUS, cei de la magazinu' de suruburi, cei de la prelucrari mecanice, vecinilor ca nu au urlat la mine si nu in ultimul rand rematurilor. Ce a fost mai greu a trecut, urmeaza punerea la punct a detaliilor. Numai bine. |
2 Attachment(s)
Calin, am vorbit cu cei de la REMAT Alba Iulia si au zis ca-si vor piesele inapoi, ai loc de parcare VIP la intrarea de la REMAT:lol: au zis ca nu mai trebuie sa stai la coada sa o casezi:lol:
Diferenta, acum 2 ani si preezent, cum era masina si in ce "hal" a ajuns din cauza celui din ultima poza:lol: |
a iesit fortza...felicitari pentru munca si pasiunea depusa
|
Felicitari, intr-adevar masina arata foarte bine.
Singurele chestii care mi se par mie ca nu prea se incadreaza in peisaj, sunt oglinzile, parerea mea. Desi preturile sunt cam piperate ar merge ceva de aici http://mecaparts.com/Accessoires/ret...sortie=html#ok sau ceva asemanator. Apropo, cu surubul ala grupa 10.9 ai inchis gura legat de smulgere/rupere Felicitari inca o data. |
Doamne Dumnezeule !!!! superba si felicitari din toata inima pentru pasiune, rabdare si meticulozitate. Bravos !!!!!!!!!
|
Felicitari.A iesit bestiala
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1984254 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning