![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
sa-mi trimiti si mie o vedere d'aia,sa vada postasu' ca primesc felicitari din toata
lumea! ca nu'i nici Liviu vreun fraier...:lol::lol::lol: |
Quote:
ce faci tu liviu ??ce face ninja ??Ce face maria ??care e viata ta ??? |
Quote:
acasa dreac,m-am plictisit intr-un mare fel! auzi mo,vorbeste dracu cu aia sa vin si eu! ia sa-i intrebi,nu vor lemne!? :lol::lol:ca la aia'i iarna mereu! cand vi ma acasa? |
Quote:
nu stiu cand vin frate pe bune chiar nu stiu pot sa vin peste 10 zile sau pot sa vin abia in iunie =)))) |
Quote:
|
Quote:
o sa iti zic HAI CA FAC PLINU SI VIN ;) ce plm :) !!!! nu mai pot traii decent :) stii ca eu mereu am avut ASPIRATII :))) :lol: si motorul de la pisica va avea :) cand ma intorc:)) |
oo pai e bun frate .. ma bucur pentru tine !!! Pana vi tu poate ma mut si eu in bucuresti si imi iau un urs sau o matza sa facem caterinca maxima !!!
Bafta Multa ! |
Quote:
trage la xerox neste euroi d-aia, sa iasa din plic... la oha asa sa iasa din cutia postala...::)):)) sa fure astia cutiile cu tot cu perete.....:lol::lol: |
Quote:
arzatear focu =))) :lol: |
Quote:
|
jakle ramane valabil cu provokrea,fink lamluatinapoi;)
|
Quote:
nu l-au pus de nici un stalp?.....:lol: p.s am vazut filmuletul cu vasile....m-am sticat de ras...:lol: |
[QUOTE=Marian_nebunu;3987713]tu de ce crezi ca am plecat singur intre straini sa moara fam mea,crezi ca mie usor?
:))::))))))).....zici ca esti din melodiile lu gutza:lol::lol::lol::lol:....zi sa-ti moara iguana de nu asculti denisa acum:lol::lol: |
[QUOTE=bmw_motorsport;3989479]
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning