Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

Marian_nebunu 15-01-11 10:42

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3986494)
cred ca o arde in salam alecum d'alea acu'.....:lol::lol:....maine poimaine il vezi pe youtube....drifturi la arabi:lol::lol:

Marean pa persoana este in Tonsberg acum un oras din Norvegia :D:D:D

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3986507)
as veni sa moara mama! da' pa sistem n-am asigurare din 12 dec,itp d'ala din

octombrie si eu mi-as face frate da' e inchis mereu! marean e excitat,pleaca in

norvegia,cica la folbal! cre' ca n-are cine sa dea zapada pe teren si l-a gasit pe

el! e numa' bun ca se vede daca munceste ca'i negru prin zapada si'l toarna

imediat daca o freaca!:lol::lol:

sunt deja aici fratele meu :D

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3986509)
:shock::shock:...lasa-l draq ca asta ii omoara p-aia de pe margine....:lol::lol:

marean "care este" a disparut......episodul 1 la OTV.......in direct,reluare,senzational......:lol::lol:..25 mil de telespectatori...:lol:

Fratele meu pa sistem daca vezi ce e aici !!!:rolleyes2 noi romanii daca ne mutam aici =)))) in tara asta si venim cu Bmwurile =))) ardem benzina repede rau :D...DACA VEZI IN CE VITEZA MERG ASTIA PE STRAZILE ASTEA CU ZAPADA aia MAAAARE :lol: AM RAMAS UIMIT :))

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3986525)
norvegia?:shock:.....sa moara gibilan.....la ce femei sunt acolo numa; de 1,90....de nu mi-l piteste pe marrrrrrrean cu totu'......pa persoana fizica:pelvic_th:pelvic_th

:shock: sunt deja aici :D:D:D:D:D:D femeile aici majoritatea sunt blonde :lol: Jakalu stie pa sistem ca nu ma dau in vant dupa blonde ;) mie imi plac brunete :lol: :shock: el a fost martor (ca imi plac atat de mult,ca i-au placut si lui) deci pa sistem si pa persoana fizica nu am venit aici sa cheltui bani cu femei !!! am venit sa ma realizez !!!

liviu tex 15-01-11 11:44

sa-mi trimiti si mie o vedere d'aia,sa vada postasu' ca primesc felicitari din toata

lumea! ca nu'i nici Liviu vreun fraier...:lol::lol::lol:

Marian_nebunu 15-01-11 12:43

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3987444)
sa-mi trimiti si mie o vedere d'aia,sa vada postasu' ca primesc felicitari din toata

ii trimit lu mary ma ;) :))))) :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

ce faci tu liviu ??ce face ninja ??Ce face maria ??care e viata ta ???

liviu tex 15-01-11 12:55

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3987593)
ii trimit lu mary ma ;) :))))) :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

ce faci tu liviu ??ce face ninja ??Ce face maria ??care e viata ta ???

ba sa nu se supere jakalu ca ne conversam pe topicu' lui! e,chiar daca se supara ii trece!:-)

acasa dreac,m-am plictisit intr-un mare fel! auzi mo,vorbeste dracu cu aia sa vin si eu! ia sa-i intrebi,nu vor lemne!? :lol::lol:ca la aia'i iarna mereu! cand vi ma acasa?

Marian_nebunu 15-01-11 13:04

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3987623)
ba sa nu se supere jakalu ca ne conversam pe topicu' lui! e,chiar daca se supara ii trece!:-)

acasa dreac,m-am plictisit intr-un mare fel! auzi mo,vorbeste dracu cu aia sa vin si eu! ia sa-i intrebi,nu vor lemne!? :lol::lol:ca la aia'i iarna mereu! cand vi ma acasa?

ba au astia la brazi inebunesti :)))tre sa vii aici sa furi niste brazi =))))ne facem palat acolo in afumati =)))

nu stiu cand vin frate pe bune chiar nu stiu pot sa vin peste 10 zile sau pot sa vin abia in iunie =))))

liviu tex 15-01-11 13:10

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3987649)
ba au astia la brazi inebunesti :)))tre sa vii aici sa furi niste brazi =))))ne facem palat acolo in afumati =)))

nu stiu cand vin frate pe bune chiar nu stiu pot sa vin peste 10 zile sau pot sa vin abia in iunie =))))

mi-e greu cu drujba pana acolo!:lol::lol: ma,stai dracu acolo si fa bani multi!;);)

Marian_nebunu 15-01-11 13:38

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3987672)
mi-e greu cu drujba pana acolo!:lol::lol: ma,stai dracu acolo si fa bani multi!;);)

tu de ce crezi ca am plecat singur intre straini sa moara fam mea,crezi ca mie usor?nu stiu p nimeni,nu am nici un prieten stau singur intre 4 pereti cu un laptop in brate :)...dar si cand vin acasa imi fac toate poftele si nu iti mai zc liviule nu vin frate la tine ca nu am bani de benzina
o sa iti zic
HAI CA FAC PLINU SI VIN ;) ce plm :) !!!!

nu mai pot traii decent :) stii ca eu mereu am avut ASPIRATII :)))

:lol: si motorul de la pisica va avea :) cand ma intorc:))

crysty.bobok 15-01-11 14:06

oo pai e bun frate .. ma bucur pentru tine !!! Pana vi tu poate ma mut si eu in bucuresti si imi iau un urs sau o matza sa facem caterinca maxima !!!

Bafta Multa !

jakal 15-01-11 14:21

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3987444)

vreau si eu vedere d-aia:shock:....sa vada vecinii ca o ard cu norvegieni d-aia....
trage la xerox neste euroi d-aia, sa iasa din plic... la oha asa sa iasa din cutia postala...::)):))

sa fure astia cutiile cu tot cu perete.....:lol::lol:

Marian_nebunu 15-01-11 14:24

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3987834)
vreau si eu vedere d-aia:shock:....sa vada vecinii ca o ard cu norvegieni d-aia....
trage la xerox neste euroi d-aia, sa iasa din plic... la oha asa sa iasa din cutia postala...::)):))

sa fure astia cutiile cu tot cu perete.....:lol::lol:

tie iti trimit o blonda pa sistem ;) sa aibe grija de tine si de curentatu ala de fiitu =)))) de i-a distrus gradina lu texu,i-a violat animalele si mai avea putin sa o ia si pe fisa de nevasta =))))daca avea avereea mai mare:D
arzatear focu =))) :lol:

GJ 64 GAB 15-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3987845)
tie iti trimit o blonda pa sistem ;) sa aibe grija de tine si de curentatu ala de fiitu =)))) de i-a distrus gradina lu texu,i-a violat animalele si mai avea putin sa o ia si pe fisa de nevasta =))))daca avea avereea mai mare:D
arzatear focu =))) :lol:

Marian, eşti belea :lol:

LAFv8 15-01-11 23:27

jakle ramane valabil cu provokrea,fink lamluatinapoi;)

jakal 15-01-11 23:36

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 3989328)
jakle ramane valabil cu provokrea,fink lamluatinapoi;)

ba esti nebun.......:)
nu l-au pus de nici un stalp?.....:lol:

p.s am vazut filmuletul cu vasile....m-am sticat de ras...:lol:

bmw_motorsport 16-01-11 00:16

[QUOTE=Marian_nebunu;3987713]tu de ce crezi ca am plecat singur intre straini sa moara fam mea,crezi ca mie usor?

:))::))))))).....zici ca esti din melodiile lu gutza:lol::lol::lol::lol:....zi sa-ti moara iguana de nu asculti denisa acum:lol::lol:

Marian_nebunu 16-01-11 00:21

[QUOTE=bmw_motorsport;3989479]
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3987713)
tu de ce crezi ca am plecat singur intre straini sa moara fam mea,crezi ca mie usor?

:))::))))))).....zici ca esti din melodiile lu gutza:lol::lol::lol::lol:....zi sa-ti moara iguana de nu asculti denisa acum:lol::lol:

temerel ca ascult pe Dj Musamaua :))))))))))))

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning