![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
primul meu bumper...
|
2 Attachment(s)
Seria 6 f14
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Opel corsa . Badboy brush
Va astept parerile |
2 Attachment(s)
Seat Leon FR20vTurbo
cam toata masina e brushata..inafara de roti..pareri ?!:rolleyes2 |
par cam mici rotile , oricum e bineee dupaa ditamai pauza :lol:
|
Quote:
eu sunt 100% sigur ca tie nu iti place masina pe care ai facut-o din punct de vedere estetic masina e super ingusta si super inalta.. rotile..cea spate eu zic ca e off..cea fata..nu stiu la cum e virata daca se mai poate indrepta nici nu stiu c sa zic..eu un pic sunt dezamagit de lucrarea ta o zi buna sa ai! |
2 Attachment(s)
mai adaug si eu una ca nu am mai pus demult.nu e chiar perfecta,ar mai fi cateva retusiri mici dar nu prea am mai avut timp.astept pareri.ps.sper ca nu am furat semnatura cuiva,si daca da imi cer scuze...
|
Mai bine schimbai jantele de pe leon , adica.. janta , eu as fi pus ceva cu mai multe spite si o idee putin mai mari , in rest brush brush brush :lol: ma invata si pe mine sa fac full brush , am cautat pe net dar tot nu am prins nimic :sad: oricum foarte reusita , felicitarile mele
|
3 Attachment(s)
Nu stiu ce sa-i mai fac ...
Nu-mi place ca orice as face imi da o nuanta puternica la vopsea de fiecare data cand fac paint la orice masina ar fii , asa ca am mai reglat putin pe ici pe colo si atat ... alte idei nu mai am :sad: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Polo MK3 Nu am vrut sa o incarc prea tare asa ca am lasat-o clear , nu prea i-am facut modificari .
|
am si eu o intrebare,scz daca am postat gresit(si cred ca am facut-o)sunt si eu curios cam cat timp consuna o lucrare la voi?rog macar 2 persoane sa raspunda.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning