![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
SF-u sau nu, e o transformare extraordinara a camionului.... un veritabil "Hot Wheels"
|
2 Attachment(s)
Gata si lucrarea pt Autemo:D sper sa va placa...:-s
PS: cu sau fara iepure?:D |
2 Attachment(s)
Si eu cu pentru WTB .Coment ce ar trebui sa mai pun .
|
Frumoase lucrarile......dar intrebare de 100 puncte : Voi 2 nu trebuia sa fiti un team??:rolleyes2
P.S. :Arata bine iepurele....da putina tematica lucrari.Alex incearca si in fata cu neon. |
2 Attachment(s)
honda de la challenge :rolleyes2 dupa o "mica" pauza de photoshop :oops:
|
2 Attachment(s)
si a noastra (eu, lkn, cipprik si boo) pt autemo
|
interioru ala aiurea strica toata lucrarea, si ii pacat de efortu imens depus :D ii extraordinara...cateva detalii minore de care ar trebui sa va ocupati: semnul de la ferrari se vede unde a fost decupat, contrastu la partile de carbon din bara fatza si umbra de sub masina neaparat trebuie facuta pierduta! in rest e o lucrare la un alt nivel, mult peste cel obisnuit, good job guys!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:-) .. dupa lunga pauzaa...
|
Quote:
ce mi-a atras in prima faza atentia sunt jantele..le prea folosesti..devin plictisitoare..probabil ca tie iti plac..dar puteai merge pe ceva mai JAP. stopul din partea departata..e prea rotund..eu zic ca trebuia putin mai oval..asa arata un pic cam off boxa din dreapta..trebuia un pic orientata spre stanga..cum si cea din stanga e orientata spre dreapta..ce as vrea sa adaug e ca mi se par putin prea mari pentru cat loc ai acolo.. carbonul din difuzor e cam prea galbui.. sigla..e exact invers..ctrl+t flip horizontal reflexia din partea intunecata de pe lateral pare un pic cam neterminata..fada..daca culoarea masinii are asa reflexii pronuntate si este o culoare mult deschisa fata de ce ai u acolo..trebuia sa ai reflexii serioase nu doar un alb pronuntat. pragul..e cam badaran..acum nu stiu daca e vorba de gusturi sau nu..banuiesc ca da..dar e prea masiv in comparatie cu masina archul spate..e frumos..bravo scaunele sunt si ele strambe sper sa nu te superi sau ceva..dar eu asa vad lucrurile..oricum..se simte pauza pe care ai facut-o:-) |
da..jantele eram sigur ca o sa atraga atentia :rolleyes2 ma gandeam ca nu isi mai aminteste lumea avand in vedere de cand n'am mai vtunat :lol: de difuzoare stiu,mi.am dat seama dupaia. culoarea masinii...initial am vrut sa fie alba,dupaia a iesit " nuanta" asta..si am zis " las.o ma ca merge'asa "
de suparare,nici nu se pune problema... si asta ar trebuii sa'nvete multi "incepatori" :rolleyes2 (ma asteptam sa vad si de la tine evo'ul. sanatate :D |
1 Attachment(s)
Daca mai tineti minte schita postata de mine si mrsika :)
this is the outcome :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning