Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 26-03-12 11:12

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by dilio (Post 4946371)
...........................

un pic cam SF lucrarea, insa mie imi place...

[WP]DEADSKULL 26-03-12 21:19

SF-u sau nu, e o transformare extraordinara a camionului.... un veritabil "Hot Wheels"

Fear 13-04-12 14:30

2 Attachment(s)
Gata si lucrarea pt Autemo:D sper sa va placa...:-s
PS: cu sau fara iepure?:D

al3xxxxx 13-04-12 15:14

2 Attachment(s)
Si eu cu pentru WTB .Coment ce ar trebui sa mai pun .

cannonball 15-04-12 18:00

Frumoase lucrarile......dar intrebare de 100 puncte : Voi 2 nu trebuia sa fiti un team??:rolleyes2
P.S. :Arata bine iepurele....da putina tematica lucrari.Alex incearca si in fata cu neon.

cipskate69 17-04-12 14:46

2 Attachment(s)
honda de la challenge :rolleyes2 dupa o "mica" pauza de photoshop :oops:

Ca$$ 17-04-12 17:18

2 Attachment(s)
si a noastra (eu, lkn, cipprik si boo) pt autemo

HoricutzWSR 17-04-12 18:55

interioru ala aiurea strica toata lucrarea, si ii pacat de efortu imens depus :D ii extraordinara...cateva detalii minore de care ar trebui sa va ocupati: semnul de la ferrari se vede unde a fost decupat, contrastu la partile de carbon din bara fatza si umbra de sub masina neaparat trebuie facuta pierduta! in rest e o lucrare la un alt nivel, mult peste cel obisnuit, good job guys!

Reme 17-04-12 21:48

Quote:

Originally Posted by al3xxxxx (Post 4979860)
Si eu cu pentru WTB .Coment ce ar trebui sa mai pun .

din perspectiva in care vad masina 3/4 mie imi pare roata de pe spate stramba, ziceti si voi. uita-te si tu...

cipskate69 19-04-12 13:19

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 4984655)

nimic de zis...... ?! haideti ca nu's asa bun..ceva ceva..?!:rolleyes2

cannonball 19-04-12 16:13

Quote:

Cu toate ca nu e nimic gresit la ele parca nu dau bine boxele alea pe o masina de circuit si mi se pare(poate doar mie :lol:) ca difuzorul e putin decalat spre dreapta.....in rest e piesa masina.GJ ;)

mihai_bogdan 22-04-12 16:20

2 Attachment(s)
:-) .. dupa lunga pauzaa...

mrsika 25-04-12 19:23

Quote:

bun..sa o luam incet..
ce mi-a atras in prima faza atentia sunt jantele..le prea folosesti..devin plictisitoare..probabil ca tie iti plac..dar puteai merge pe ceva mai JAP.
stopul din partea departata..e prea rotund..eu zic ca trebuia putin mai oval..asa arata un pic cam off
boxa din dreapta..trebuia un pic orientata spre stanga..cum si cea din stanga e orientata spre dreapta..ce as vrea sa adaug e ca mi se par putin prea mari pentru cat loc ai acolo..
carbonul din difuzor e cam prea galbui..
sigla..e exact invers..ctrl+t flip horizontal
reflexia din partea intunecata de pe lateral pare un pic cam neterminata..fada..daca culoarea masinii are asa reflexii pronuntate si este o culoare mult deschisa fata de ce ai u acolo..trebuia sa ai reflexii serioase nu doar un alb pronuntat.
pragul..e cam badaran..acum nu stiu daca e vorba de gusturi sau nu..banuiesc ca da..dar e prea masiv in comparatie cu masina
archul spate..e frumos..bravo
scaunele sunt si ele strambe
sper sa nu te superi sau ceva..dar eu asa vad lucrurile..oricum..se simte pauza pe care ai facut-o:-)

cipskate69 26-04-12 07:37

da..jantele eram sigur ca o sa atraga atentia :rolleyes2 ma gandeam ca nu isi mai aminteste lumea avand in vedere de cand n'am mai vtunat :lol: de difuzoare stiu,mi.am dat seama dupaia. culoarea masinii...initial am vrut sa fie alba,dupaia a iesit " nuanta" asta..si am zis " las.o ma ca merge'asa "
de suparare,nici nu se pune problema... si asta ar trebuii sa'nvete multi "incepatori" :rolleyes2 (ma asteptam sa vad si de la tine evo'ul. sanatate :D

Lycan. 30-04-12 21:12

1 Attachment(s)
Daca mai tineti minte schita postata de mine si mrsika :)
this is the outcome :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning