Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 07-03-12 19:38

Re: Comentarii lucrari!

@ Maris - se vede ca esti la inceput, decuparile sunt slabut efectuate, trecerea de la gri la alb e bunicica, dar cea de la alb la negru nu prea e buna, jantele sunt plate. sfat: incearca pozitii mai simple la masini;) pana capeti experienta;)

Maris 07-03-12 22:48

3 Attachment(s)
@ Reme - Merci de sfaturi! Incerc sa prind experienta si sa invat ceva nou mereu (am ce invata). Nu inteleg foarte bine conceptul de "jante plate".
Inca una proaspata:

Reme 08-03-12 12:25

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 4920255)
@ Reme - Merci de sfaturi! Incerc sa prind experienta si sa invat ceva nou mereu (am ce invata). Nu inteleg foarte bine conceptul de "jante plate".
Inca una proaspata:

jante plate: adica jantele nu au o forma cat de cat 3D, sa para ca sunt de la masina. nu trebuie sa arate ca niste farfurii puse acolo. ca de exemplu jantele care au buza, sa para ca au si pe masina pe care le pui. la mercedes le-ai pus mai bine!

Billy c25xe 08-03-12 23:03

2 Attachment(s)
z4 e89

mrsika 08-03-12 23:12

Quote:

Originally Posted by dilio (Post 4910488)
salut tuturor

nu prea stiu c sa zic..
in prima faza mi-a atras atentia amestescul de regiuni...stock..europa..bara..america..numarul..a sia..nu stiu daca e cea mai frumoasa combinatie..cel putin intre faruri..ai sters tot ce era "audi".
ai selectii urate..culoarea mi se pare prea deschisa si prea contrastanta fata de bg,,e fusarita lucrarea..
fata de ce lucrari faceai in trecut..asta e mai "jos":sad:

cannonball 09-03-12 07:07

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 4922041)
z4 e89

Trebuia sa stergi albastrul de pe grile iar la roata fata trebuia sa-i lasi putin spatiu intre cauciuc si aripa(deoarece sus e sub aripa iar in dreapta e in afara:rolleyes2).....mai ai niste greseli de contrast pe la roti si umbre dar banuiesc ca sunt datorate monitorului(sunt patit)si nu are rost sa le mai enumar.

dilio 10-03-12 08:20

Quote:

Originally Posted by mrsika (Post 4922052)
nu prea stiu c sa zic..
in prima faza mi-a atras atentia amestescul de regiuni...stock..europa..bara..america..numarul..a sia..nu stiu daca e cea mai frumoasa combinatie..cel putin intre faruri..ai sters tot ce era "audi".
ai selectii urate..culoarea mi se pare prea deschisa si prea contrastanta fata de bg,,e fusarita lucrarea..
fata de ce lucrari faceai in trecut..asta e mai "jos":sad:

multumesc de comentariu....asta inseamna ca mi-am cam iesit din mana...

dany2good4u 14-03-12 22:16

4 Attachment(s)
seriile mele preferate,e30 si e36

Iulianroscatu 16-03-12 21:10

2 Attachment(s)
Renault 19 Baccara -->

s3vraj 16-03-12 21:14

Nu-mi place la bmw-urile de mai sus adica la ursulet cel putin cum da aripa din fata si locul placutei de inmatriculare ( nu e buna umbrirea cel putin ) dar in rest pare ok ,speram ca data viitoare sa scoti ceva mai bun :D

mrsika 20-03-12 20:22

2 Attachment(s)
AUDI RS4...
BRUSH BRUSH SI IAR BRUSH
ventul de pe lateral e C/P,rotile,grila,carbonul(care intr-o anumita masura e si brush) , stickul cu rotiform si patternul de plasa din venturi..
in rest totul de brush
sper sa placa
:-)

dany2good4u 20-03-12 23:41

6 Attachment(s)
am reparat ursul...si o intrebare...cum fac sa dau "luciu" ,de exemplu la bara fata de la seria 1.

Fear 21-03-12 13:28

Quote:

Originally Posted by mrsika (Post 4941938)
AUDI RS4...
BRUSH BRUSH SI IAR BRUSH
ventul de pe lateral e C/P,rotile,grila,carbonul(care intr-o anumita masura e si brush) , stickul cu rotiform si patternul de plasa din venturi..
in rest totul de brush
sper sa placa
:-)

Genial:O:O
PS:se poate sa-mi dai simie donoarele de la plasa si carbon?:D

dilio 23-03-12 14:03

2 Attachment(s)
...........................

cipskate69 23-03-12 16:15

oho...a revenit dilio cu lucrarile lui dilii si dragute de altadata ! super...movul a dat bine mereu pe ceva vechi;)

All times are GMT +2. The time now is 18:53.

- Copyright 2026 4Tuning