![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
kid: frumoase rablele
|
1 Attachment(s)
batman : frumos :D
5 series on 18" alpina .. |
Salut din nou, băieți. Īn caz că ați uitat, sunt Davidov de pe GOM (a.k.a. drifter92). Din păcate SLRR-ul meu e pe laptop iar laptopul desfăcut īn bucăți așteptānd componente, dar n-am venit pentru screenshot-uri.
Īn caz că nu știați Invictus īncearcă să lucreze la un sequel pentru SLRR, īncepānd din Februarie 2015 și pānă azi, cu suportul Invictus, am lucrat cu Dave Singh și alte personalități din comunitate și a fost pusă laolaltă o pagină de Kickstarter (proiectul nu este susținut de o firmă mare de distribuție, cum era cazul cu Activision Value pentru SLRR). Noul proiect poartă numele Street Tuning Evolution (nu se poate folosi Street Legal, cum e sub copyright). N-o să postez link, dar dacă sunteți interesați, intrați pe GOM sau VStanced, sau direct pe pagina de Kickstarter (a fost lansată acum cāteva ore). Dacă doriți să susțineți un posibil sequel, puteți investi. |
2 Attachment(s)
sYdanyel-Eww :-P
|
4 Attachment(s)
Salut baieti,am facut si eu un E30.Am o problema,ma poate ajuta cineva cu grafica?Mentionez ca am o NVIDIA Gtx 275.Multumesc
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
R.Equinox-Sa inteleg ca iti place? 8)
Rid3r*RaCe-Scrie si mai sus...:???: |
saluutt, am o problema si nu stiu ce sa fac, cand vreau sa pun caucucuri pe masina imi iasa din joc si primesc la error asta ---
Invalid clickdef (000000a1) in 002c0b75 (parts\eurorimz.rpk) !Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\tyres\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\tyres\scripts) !Script error Thread: THRD-RUNVMI Emer_Nonus_Street_GT.updatevariables Error: name cannot be parsed java.game.parts.rgearpart.reciprocatingrgearpart.W heel:updatevariables (line:82) java.game.parts.bodypart.Chassis:updatevariables (line:440) java.game.cars.Emer_models:updatevariables (line:23) |
1 Attachment(s)
Aveti thread-ul " help " .
@KID : Frumos Porsche . @e36 |
1 Attachment(s)
Te-ai gandit ca poate nu are nimeni o rezolvare? In caz ca nu gasesti o solutie , singura solutie este sa reinstalezi jocul . Cu placere .
@blue |
3 Attachment(s)
Salut baietii:lol:
Eu mi-am iesit din mana nu prea mai am treaba cu slrr-u, cred ca o sa ma apuc de table :oops: |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 3059321 |
In caz ca nu stiti inca.. abia astept :shock:
:arrow: http://www.carthrottle.com/street-tu...-racing-games/ |
1 Attachment(s)
dupa mult timp am intrat si eu putin sa ma joc ...
|
2 Attachment(s)
diesel
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning