![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
am facut si yo ceva nou...pt niste efecte si mici detalii
|
2 Attachment(s)
Mai mult nu ma putut si nu pot .... nu mai am rabdare :evil: :cry:
|
Quote:
|
Reme ai modificat o masina deja tunata ... La vio e facuta cu gust , nice ...
|
Quote:
din moment ce te tine sa o modifici nu mi se pare nimic in neregula ;) |
3 Attachment(s)
am revenit si eu cu o masina, dupa multa vreme...ultima versiune cameleon :D
|
Quote:
|
T1grul : la eleron nu ai prelungire prin geamuri , in rest e misto .... tuning putin :D
|
Quote:
Image > Adjustaments > Color Balance... |
2 Attachment(s)
Peugeout 206 CC !
|
leule fata e pretina ta? dragutza fata, dar cred ca abuzezi de poza ei pe masini, man fara suparare dar vinylul cu poza nu se mai poarta. eleronul e cam ireal sau asa imi pare, ca mi-a sarit in ochi in rest ok! la jante ar mai fi ceva dar nu stiu ce
|
2 Attachment(s)
my brand new ride
|
leul : pragu are alta culoare si carbon ireal
reme : e nasoala si calitatea pozei e varza |
Reme nu vad nici o greseala !din punctu` meu de vedere a iesit foarte bine!Felicitari :twisted:
LE :Ady .... nu vad de ce tzie se pare nasoala:cry: |
probabil pt ca e kitu de la honda nsx de mai sus care a facuto tot el:)
|
Eheee Reme , as vrea io sa fie fumeia mea :D , da nu e , e o cantareata din RBD ... de care imi place Anahi o cheama . Si iour brand nou ride ai puso si la challangez ? Supra mea ... uffff ....
|
2 Attachment(s)
sper ca i bine aici ca nu prea stiu cum merge treaba , si mai pun un avion cu extra programul paint
|
5 Attachment(s)
pun si io supra care am tocmai am terminato ptr challange si un astra gtc care am incercat sa il fac cameleon..si nu mi-a iesit chiar bn...care e mai buna, aia albastra sau aia portocalie ?
|
DJ-ul
La supra : Selectzii strambe la Intercooler Prag Blury Si mi se pare ca jantele tzis plate la Opel n-ai modificat prea multe ....in nici una din lucrari Lucra mai cu grija ! ;) bafta |
ma da intercooleru nu l-am pus io...asa am luat bara :) :) te-ai pacalit :D
|
sincer..dj...nujh ce sa zic....ai luat kitul de pe alta supra si tot nu lai potrivit bine...pragul blury....carbonul..hmm sa zicem cai bine...in unele locuri pare ca ai folosi prea mult smudge...:(...mult noroc inainte...
|
sandrin imi dai si mie jantele de pe sgm alea pls:D
1.tigrul...super opel 2.leul masina e blurry si eleronu nasol..... 3.reme...bad a** mother fu***r ride...belea masina 4.la dj....nu t mai grabi knd selectezi....mai bine simpla si bine decat mult si prost...nu t critiic iti dau sfat mane... 5. leul eu zic sa nu mai "exciti" knd cineva iti comenteaza lucrarea....ma refer la faza cu gabi...e parerea lui si asta e oke?....merry xmas |
ms ptr sfaturi ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
pe toti i-ai comentat numai la mine nu :) noroc |
2 Attachment(s)
Am mai facut si io ceva ... nu e prea mult tuning ... am incercat ceva de genu wallpaper .... :D
|
bai frate da hai ca esti obsedat de acum de fata asta...ce naiba te uiti pe acasa asa de mult!!!....hai prima oara mai merge mai acceptam dar tu continui ca un nesimtit....nu iti mai bate joc de mashini ca te paste un BAN mai maricel....oric faci tuning ori faci panarame....SHI NU CRED CA AVEM NEVOIE DE PANARAME:evil::evil:
|
Leul: am primit mai multe plangeri in ceea ce te priveste, in ceea ce priveste "virtual tuningu'" pe care-l faci tu, asa ca am hotarat ca din acest moment, orice masina - postata de tine - pe care mai apar moace de genu' celor de pana acum, sau orice masina facuta in batjocura, sa fie stearsa.
Pana nu vei decide sa lucrezi calumea, pana nu vei renunta la elementele demne de FoxKids, masinile tale nu vor mai aparea pe forum. Comunitatea 4tuning nu are nevoie de oameni care lucreaza in batjocura, ci de oameni care incearca din ce in ce mai mult sa se perfectioneze. |
k , pei cred ca nu voi mai lucra VT , sunt persoane care imi sunt antipatice ... si nu stiu ce plangeri ai primit .
|
Quote:
Quote:
Cel care posteaza aiurea, tu esti! Cel care lucreaza execrabil, tu esti! Cel care primeste sfaturi si raspunde "de sus", tu esti! TU esti singurul vinovat pentru situatia in care esti! |
Ha ha ... Nu crezi k te crezi kam tare ....
|
mai leule :) hai sati expl eu ca daca vorbim de la varste mai apropiate poate ne intelegem mai bine , aici postezi lucrari din ce in ce mai bune nu postezi tot ce prinzi aici dovedesti ca teai maturizat in vt si ca nu faci aceleashi greseli de 1001 ori , iar daca le faci nu mai le posta sa ramanem cu o impresie buna legata de tine , daca cineva iti atrage atentia si iti critica nishte lucrari o face doar pt a te indrepta si a intelege unde ai gresit , daca vrei sa te pupam in fund nu asta e locul unde sati postezi lucrarile aici ne spunem parerea obiectiv iar gabi chiar e tare:twisted:
|
Dragule, spre deosebire de tine, eu am cu ce sa ma laud. Si nu ma pune iar sa-ti arat o lucrare de-a mea, ca rade lumea de tine!
Am inceput si eu la fel ca tine, cu panarame de lucrari. Le-am postat aproape pe toate aici si poate mi-am luat critici mai rele ca tine. Dar, in final, stii care e diferenta intre noi 2 ? Eu mi le-am insusit si-am incercat pe cat posibil sa nu mai repet greselile, pe cand tu te ingropi in prostie continui cu aceleasi masini penale, cu pizde pe post de vinyl-uri, cu jante dezaxate. De fapt... ceea ce faci tu nu se numeste VT, ci PT. |
Chiar te rog sa pui o lucrare de a ta .... Nu ma consider bun dar nici incepator .
|
:lol:
Chiar esti patetic ! Nu te consideri incepator ? :lol: Eu (si nu numai) cred ca esti mai rau decat un incepator. Daca vrei sa vezi lucrari d'ale mele, browse the forum si vei gasi destule. |
eu zic sa faceti un battle :D fara nu se mai poate :d
|
Quote:
Muta-te aici: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges/page-153.html |
da da battle ... nu am gasit ... uplodeaza una sau link .... facem battle dar nu acu ca am bulit pcu aseara ... te provoc io .... 8)
|
Quote:
|
penibil ... ca sa faci poll iti trebuie o mashina care sa o lucrati aman2 dupa ce e gata se face un poll in care noi vom vota lucrarea mai buna :) penibil...
|
2 Attachment(s)
un S din partea mea; ) scuze de rezolutie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning