Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tommy_VDF 14-03-07 13:31

Re: Diverse discutii

poi sti la romani asa se munceste!!! si eu fac facultatea si dau bani dar m-ai iau si bani de aici, asta da munk !!! dar se va termina joaca in curand!!! suntem cei mai tari !!!

DONU' 14-03-07 13:31

Quote:

Originally Posted by tommy_VDF (Post 797539)
esti cel mai tare tu mah !!! uite si eu stau la munk cu kraven si stam de vb mancam bem si ne uitam dupa femei nu k tine ne jucam F1 sau solitaire!!! :))

Sa vin cu mopul sa shterg saliva pe care o lasati prin Mall cand va uitati dupa fete?

tommy_VDF 14-03-07 13:32

cred ca trebe sa vi sa stergi altceva si nu saliva :D:D:D::D ce porc sunt ::D

DONU' 14-03-07 13:35

Moaaama sa vezi ce omor itzi dau diseara! :p
Ai draq ce sunteti! Esti cu "Piele lunga" ala de Kraven si faceti giocco di manno la tine-n birou...
Rusine!

tommy_VDF 14-03-07 13:37

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 797582)
Moaaama sa vezi ce omor itzi dau diseara! :p
Ai draq ce sunteti! Esti cu "Piele lunga" ala de Kraven si faceti giocco di manno la tine-n birou...
Rusine!

lasa bah man k asa e bine, dar cine a zis k facem giocco......... ce zici de blowjob:D:D:D asa suna mai bine, si am de gand sa dezv vectra :D

DONU' 14-03-07 13:48

Stai tu linistit ca in vectra s-au intamplat deja chestiile astea.
Si blowjob... tu cu Kraven?
Problema voastra, dar in mashina mea nu se mai urca nici unul!
Orientarile voastre sexuale nu ma intereseaza!
:lol: :lol: :lol:

Skma 14-03-07 14:44

Deci chiar vreti sa vb despre cum se petrece timpul la serviciu ?:lol:

DONU' 14-03-07 14:51

Aoleooo, daca incepi si tu s-a terminat cu shmekeria.
Tataee SKAMA care se duce la munca numai la orele 13-14.

Skma 14-03-07 15:17

Te rog frumos ! Sa nu incepem totusi cu detalieri !;) Atat va spun ca la capitolu asta nu cred ca ma intrece cineva !:lol:

kraven_4_all 14-03-07 15:43

aici km asha....e...bobby nu te mai oftik pt job`u lu` skma:D

Skma 14-03-07 15:45

Mah asa e da si cand e de munca pai munca e tata !;)

bogdan_wrc 14-03-07 17:05

atunci hai sa vedem care castiga mai bine... :D

Vladz 14-03-07 20:38

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1173900734

tommy_VDF 14-03-07 20:39

eu cred k..........................fratilor..........jobul ni-l facem singur :d

riv_gms 14-03-07 23:04

Quote:

hai gata mah q prezenta ......cine e absent? )))) Donule treci la tabla......azi batalia de la Rovinari.......si da si definitia VR6-ului....
Platon deja ai 4 cori_ente .... ia treci u la tabla .... Motorul pe injectie .... carcateristici

platon911 14-03-07 23:16

n-am inv dom' profesor ptr azi.........macar ptr 5 acolo sa trec si eu po sa zic ce e Burnoutu!!!!!!??

riv_gms 14-03-07 23:22

Quote:

n-am inv dom' profesor ptr azi.........macar ptr 5 acolo sa trec si eu po sa zic ce e Burnoutu!!!!!!??
Dragul meu elev .... poti sa spui ... : Definitie , cum se fc , si ex ... sa iei si tu 5 sa pleci acasik ... :P

platon911 14-03-07 23:28

poi Burnoutu se intampla atunci knd ai kef sa dai in masina...adik mai pe larg....esti cu tovarasii si vrei sa faci o "frigaruie".......tragi frana de mana din mers k sa prinda bine ,(asa spunea mentoru meu Bobby),ii dai nijte spritane serioase k sa stie motoru k urmeaza sa il forjezi dai nijte turatie mijto si salti cu brutalitate ambreiaju si incepe fumigena......incet incet urmaresti evolutia temperaturii motorului a turatiei si in final dai drumu la frana ....cauciucurile sunt rascoapte......ai facut fum de i-ai intoxikt pe toti si pe tine,iar in masina o sa-ti puta vreo 2-3 zile filtru de polen........e bn domn profesor?

riv_gms 14-03-07 23:47

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 798718)
poi Burnoutu se intampla atunci knd ai kef sa dai in masina...adik mai pe larg....esti cu tovarasii si vrei sa faci o "frigaruie".......tragi frana de mana din mers k sa prinda bine ,(asa spunea mentoru meu Bobby),ii dai nijte spritane serioase k sa stie motoru k urmeaza sa il forjezi dai nijte turatie mijto si salti cu brutalitate ambreiaju si incepe fumigena......incet incet urmaresti evolutia temperaturii motorului a turatiei si in final dai drumu la frana ....cauciucurile sunt rascoapte......ai facut fum de i-ai intoxikt pe toti si pe tine,iar in masina o sa-ti puta vreo 2-3 zile filtru de polen........e bn domn profesor?

Hai k ai trecut si la materia asta .... sa-i multumesesti bunului profesor Bobby pt orele suplementare cu tine facute .. si mai ai ink 3 cori_ente ...

Drifteru' 14-03-07 23:48

domnule profesor..mie ...mi a zis tata..ca la liniute...se ambaleaza motoru mult,inainte de plecare...nu ptr impresii...ci ca se se consume benzina si sa fie masina mai usoara...da..in cazul in care il ai full de 70 d litri..tre sa te pregatesti cu vreo ora inainte...

riv_gms 14-03-07 23:55

Quote:

Originally Posted by Drifteru' (Post 798745)
domnule profesor..mie ...mi a zis tata..ca la liniute...se ambaleaza motoru mult,inainte de plecare...nu ptr impresii...ci ca se se consume benzina si sa fie masina mai usoara...da..in cazul in care il ai full de 70 d litri..tre sa te pregatesti cu vreo ora inainte...

Mai bine dai la prieteni tai 50 l ... si 5 ii consumi tu ... o fc din prietenei ...

Drifteru' 15-03-07 00:21

lasa...ca imi bag 5litri de alcool pur....50 de cai garantat...e..poate la dacia mea..merge si spirt medicinal..ca tot alcool e....-50 de cai garantat....mai raman cu 5-7 acolo...sa fac cald in masina...:D

platon911 15-03-07 00:24

mai bn pui soba de teracota pe banketa din spate.......cu carbuni mere la suflet......am mers odata cu o Dacie cu diluant in ea....se numea Dacia Aurolac by Gara de Sud...;)

Drifteru' 15-03-07 00:33

hahaha....nu lesinai lumea pe unde treceai?? ii faceai sa te vada lamborghini...se strangeau aurolacii daia BRONZ-ati la evacuare...sa traga din motor...:D ...sa se faca hy...

platon911 15-03-07 00:36

ce imi zice mie unu....k domne io am pus pacura in Dacie si mergea domne' da' scotea un fummmmmmmmmmmmmmmmm........ntz ntz ntz.......dak si Dacia mai merge pe pacura inseamna k Trabantu o ia direct pe vasilina cu grund........

Drifteru' 15-03-07 00:46

ba....daca arde...face detonare...si cu tuica draq.....ii auzi maine pe tzarani...am pus yo domle' vin fiert in rezervor...si mergea....luam 40 la vale....cu talpa....ajung astia sa bage lichid...de spalat vase...in frane...:D si cand la apasa in podea....DEZGHEATA.....:D ii fac ancora cu o caramida....

platon911 15-03-07 00:55

poi asa fac io cand n-am frane arunc ancora......si ma duc la babord sa admir oceanu de asfalt...pardon gropi.....ptiuuuu......cratere......

Drifteru' 15-03-07 01:00

yo..ma duc la pupa...si caut evacuarea prin marea neagra...de noroi...plus ca tre sa iau si bucatile mari de fier/rugina sa le sudez la loc a 100 oara...ca la mine la cuca macaii nu a ajuns BORLA....poate..-TEAVA- ....

DONU' 15-03-07 07:48

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 798718)

Hai ca ai trecut la materia asta, insa ai uitat sa precizezi ca inainte de Burnout se inkide aeroterma (ca sa nu aspire fumul in mashina ;) )
D-abia ashtept 4Tuning Day.
Mi-e dor de Burnout. (sa vedem cu se prezinta VR6-le la capitolul asta).

RaulNFS 15-03-07 09:40

saltare lumee, cum mai merge treaba?

aveti idee cat costa sa inmatriculezi o masina (noua) dar sa iti pui numar preferential??

DONU' 15-03-07 09:48

Pai numarul preferential e vreo 50 RON.
Inamtricularea in sine cu toate actele si shmekeriile nu stiu cat costa. Dar numerele erau 50 RON preferential in iulie cand am inmatriculat eu masina si nu cred ca s-au scumpit foarte mult.

RaulNFS 15-03-07 09:54

am inteles. ms mult

blondu'DOG 15-03-07 11:23

a fost Sucitu' la inaltime rau aseara. respect pentru el si pentru " godinu' " ala cu care s-a schinuit atat si care fuge acum de rupe. sincer n-am crezut ca o sa curenteze cele 2 bimere.si ce zambet avea al dracu' sucit dupa .imi pare rau de masinutza lu' Tre....e frumoasa rau dar nu fuge deloc...Skma stie cel mai bine.alte pareri??????
SA AVETI PARTE DE FLEGME CARE RID DE TBC SI DE CIORBE CARE RID LA LAUTARI PE MASA!!!!

riv_gms 15-03-07 11:24

Quote:

Originally Posted by RaulNFS (Post 799090)
saltare lumee, cum mai merge treaba?

aveti idee cat costa sa inmatriculezi o masina (noua) dar sa iti pui numar preferential??

masina a mai avut numere pe ea ? este cumva prima inmatriculare ....ce am inteles costa ceva ... dak este prima inmatriculare . dak este la a2 a 3. ..nu conteaza a cata te costa decat nr preferential , si taxele kre le platesti normal in jur de 1.500.000 toate.. cu nr cu tot

DONU' 15-03-07 11:42

Quote:

Originally Posted by blondu'DOG (Post 799230)
a fost Sucitu' la inaltime rau aseara. respect pentru el si pentru " godinu' " ala cu care s-a schinuit atat si care fuge acum de rupe. sincer n-am crezut ca o sa curenteze cele 2 bimere.si ce zambet avea al dracu' sucit dupa .imi pare rau de masinutza lu' Tre....e frumoasa rau dar nu fuge deloc...Skma stie cel mai bine.alte pareri??????
SA AVETI PARTE DE FLEGME CARE RID DE TBC SI DE CIORBE CARE RID LA LAUTARI PE MASA!!!!

Am auzit ca a fost ceva iures aseara cu Sucitu'.
Eu m-am dus la culcare ca azi..., munca nene...

Masina lui Tre trage, si inca bine..., eu cred ca problema e senzorul dintre volan si scaun. ;) fara suparare Tre, dar dai in ea cu mila.
Lasa-ma sa fac eu odata treaba asta cu Skama sa vedem...

Si asta mica a mea a facut ceva spectacol aseara.
Sunt bucuros ca motorul e inca bun, fiindca trage destul de bine, si inca n-am terminat lucrul la ea. Sa vedem si mai tarziu cum o sa evolueze situatia.

Skma 15-03-07 11:56

Nush cat conteaza soferul dar au mai mers si altii cu coupe-ul si au zis ca se inmoaie si sucitu da chiar a fost la inaltime aseara ! Calitatea a fost 100%!Respekt insa si pentru bimeri ! Nu cred ca vor ramane in urma !:twisted:

bogdan_wrc 15-03-07 12:04

don, si esti tu sigur ca vei cunoaste masina lui tre sa poti scoate ce e mai bun din ea? omu' o tine mai cu mila, ca poate nu vrea sa o dea doar la curse...a costa destul, si stii ca are ambreajul de hartie... :D

DONU' 15-03-07 12:14

Intreaba-l pe Tre cand i-am aratat cum trebuie sa plece si cum trebuie sa schimbe treptele si a vazut si el ca se cunoaste ca trage altfel la mine.
Ca sa nu mai zic de burnout! ;)
:lol: Ambreiaj de hartie !!!

Skma 15-03-07 12:28

Macelareeeeeeeeeeeee!:lol:

RaulNFS 15-03-07 12:58

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 799233)
masina a mai avut numere pe ea ? este cumva prima inmatriculare ....ce am inteles costa ceva ... dak este prima inmatriculare . dak este la a2 a 3. ..nu conteaza a cata te costa decat nr preferential , si taxele kre le platesti normal in jur de 1.500.000 toate.. cu nr cu tot

pai este prima.. ca o cumpar acuma de la dealer.. eu eram curios cat costa numarul preferential mai ales..

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning