![]() |
Re: Club CIELO
SARBATORI FERICITE !!!
|
Sarbatori fericite si un nou an mai bun!
|
sarbatori fericite tuturor!
|
Quote:
LE: Sarbatori Fericite!;):hug: |
Sarbatori fericite! :)
|
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun!
|
Sarbatori fericite tuturor si tot ce va doriti
PS:m-am apucat si eu de scoala de soferi cel tarziu la sfarsitul lui ianuarie iau si eu carnetul (asta daca il iau din prima) :) |
CRACIUN FERICIT tuturor....
|
Sarbatori fericite si La multi ani!
PS: ce bec foloseste cielo? H cat? ma intereseaza si pt far si pt proiector :D multumesc :D |
Quote:
|
Cum se schimba becul la Cielo?Nu imi pot da seama ...
Am mai incercat acum o saptamana si nu am reusit...Se da grila jos? Eventual o poza |
1 Attachment(s)
Nu desfaci nici grila, nimic... doar deschizi capota.
Pe spatele farului o sa gasesti un capac mare, care se desface prin defiletare. In poza pusa de mine e cel unde se vede scotchul galben si de unde ies firele si mufa alba. In interior, pe mijloc e becul, prins in 2 cleme de metal din laterale. Desfaci clemele, scoti becul... si pui la loc in ordinea inversa. La ambele faruri e la fel. |
salut baieti!
am si eu o intrebare la voi... azi cand veneam de la munte am vazut un cielo in saftica parca nu mai stiu exact era portocaliu si avea numarul PH-...-EVE ... daca stie cineva daca are cont pe 4tuning sa imi spuna si mie ca am cautat dar nu am gasit nimic:rolleyes2 sarbatori fericite!:D |
Quote:
|
Care vrei o prelungire pt bara de fata cauta-ma la angel_of_nameless http://www.auto-styling.ro/index.php...image&pID=2624
Este nou nouta am cumparat-o dar nu am mai pus-o pe masina acum 1 saptamana pretul este 220 ron :) |
@adu merci pt info... o sa caut solutie pt radiator ... dar sa vedem cum se comporta k de vreo 2 sapt nu se mai vad pierderi in "borcan"... oricum merci
&@namelessmf - pune o poza cu prelungirea reala sa vedem in ce stadiu este nu poza cu ea montata si vopsita! sa aveti un revelion 2010 beton !!! |
|
Quote:
|
salut. intrebare (pt un prieten, n-are cont).
in bord la cielo, in stanga becului de la frana de mana, e un bec galben, care nu stiu de la ce e. si s-a aprins si nu stiu de ce. cielo e din 2004, cu A/C, 4 geamuri, servo (daca are vreuna din astea importanta). multumesc pt raspuns :) |
Primul din stg becului de frana mana este martorul "Check engine" care indica o defectiune a motorului.
al doilea (tot de culoare galben-potrocalie) este martorul care indica nivel scazut al lichidului de spalare parbriz. |
Care stie cat costa o antena de cielo si niste proiectoare cielo
|
Ai raspuns PM!
|
La Multi Ani!
|
si din partea me LA MULTI ANI
|
La Multi Ani! Un an nou cat mai bun pt toti... si sa zicem cu cat mai multe modificari la masini ;)
|
Si din partea mea multa fericire si multa sanatate..e cea mai importanta! la multi ani tuturor..si sper ca anul care vine sa fie mai usor si placut pt toti !
|
LA MULTI ANI tuturor, sanatate ca-i mai buna decat toate si anul care vine sa fie mai banos si cu mai multe modificari la masinile noastre
|
LA MULTI ANI 2010!Si tuturor celor care poarta numele de Vasile...
|
un an bun la toti...scz daca este cam tarziu...LA MULTI ANI!!!:)
|
Am o rugaminte la voi! Care e siguranta pentru pozitii la Cielo, nu am capacul de la cutia de langa volan! Si mai are in alta parte sigurante cum e la Matiz la motor ca merge tot in afara de pozitii:???:
|
Salut pe anul nou!
Are careva dintre voi, sau poate sa faca rost de faruri si triple de cielo sparte? Ma intereseaza doar carcasele de plastic sa fie bune. Multumesc mult! |
Stiam ca aveam eu! sa ma uit. Triplele aveam geamurile sparte si farurile ceva prinderi.... Ma uit si iti trimit un PM!
|
Quote:
|
Quote:
proiectoare Cielo: 90 Ron perchea Magazin DAEWOO Craiova: 0251/439564. LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE CITESC ACEST FORUM SI MULTA SANATATE!!! |
cat o fi tamburii de cielo:( k cred k ma lasa k scartzaie:D
|
Tamburi 120ron, saboti 65ron.
|
@mihai_cosmin90: am rugamintea sa nu mai faci posturi consecutive si inutile. Ai optiunea "edit" in cazul in care vrei sa mai scri ceva in decurs de 5 min de la ultimul post.
|
mai se gasesc faruri cu lupa pt cielo???
|
NU se mai gasesc noi... si nici nu se vor mai aduce :???:
doar daca gasesti sh.. |
nasol m-am trezi si eu km tarziu...poate mai are cineva :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning