![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
4 Attachment(s)
ceva mai clasic:shock:
|
am vazut si eu rolsu acum la dorobanti.....si nu e phantom se numeste 100ex...pozele vi le arat diseara knd oi ajunge acasik... lam pozat in 2 buc ca numi incapea pe telefon..:))
|
Quote:
|
terminati cu prostiile voastre ca ala nu e 100EX :)))))) in caz ca nu stiati 100EX este concept.. :lol:
Drophead Coupe se vinde ca model 2008, nu in 2008.. P.S.: din comunicatul de presa: "Rolls-Royce Motor Cars will unveil its new Phantom Drophead Coupé at the Detroit Motor Show on Sunday 7 January. Production of the new car will start at Goodwood in the summer of 2007. " |
6 Attachment(s)
ceva ce am vazut astazi.....
|
cat de bine poate sa arate astra gtc ala ;)) pacat ca e asa de murdara ;)
|
Quote:
nui bai...i curata cea rosie:P:)):))... |
cam prost finisata, mai aveau de lucrat la ea
|
Este la limita kitch-ului astra dar e ok,pacat totusi ca drumurile nu permit o garda la sol asa joasa,pretul platit pt ignorarea acestui fapt se vede in drapta fata la spoiler..eh..se repara..se spala..
|
Quote:
Quote:
limita kitchului ? :) FRATE ... DE UNDE VENITZI ?:)) DE CAND E LA MODA SA LOCUIESTI IN PESTERA ?:D si ca sa nu fiu offtopic... Noul Subaru Impreza WRX... maine bag si pozele ;) |
Opelul era prin predeal acum vreo luna ,si curata arata superb, totusi nu am inteles ea face reclama la Customwheels si ale ei sunt foarte nasoale.
|
oricum cu opelul e off topic... nu e o masina TARE.
|
Quote:
|
[
limita kitchului ? :) FRATE ... DE UNDE VENITZI ?:)) DE CAND E LA MODA SA LOCUIESTI IN PESTERA ? nu-mi displace total bro' dar spoiler-ul fatza e aiurea:???: ,in rest e ok!....misto' la mine in pestera8) (NU VREI SA COBORI DIN COPAC?!:twisted: :twisted: :lol: ) Mii de scuze pt of topice.:cry: |
2 Attachment(s)
mey in leg cu rollsu nu sunt prea bine informat ca nu ma intereseaza....dar asa stiam 100ex...si am si un nr din top gear in care scrie ca se vinde sub acest nume si mom competitori are dekt bentley continental gt decapotabil...urmand sa intre si mertu ala...ocean drive sau ceva d genu...
P.S :sorry k e cam off topic...dar ca sa ma incadrez uitati si pozele...:P |
spoileru ala de pe fatza eu zic ca e destul de potrivit pt masina deoarece gtc are o linie destul de ciudata si e greu sa faci spoilere sa fie egale ca linie si pe spate si pe fatza ;)cred ca oricum a dat cu ea intr-o groapa ceva deoarece am vazut masina intr-o zii cand ma duceam la scoala la unirii si arata foarte bine si nu era deplasat spoileru ;)
HMMM DABEA ASTEPT SA VAD SUBARU ASTA NOU!!! |
gtc-ul ala e un diesel rupt la maxim care scoate un mare nor de fum negru
|
stie cineva al cui este bently B 01 ALX, tunata de mansory???
vreo 350000 de euro !!! :rolleyes2 |
Quote:
este cumva alba ? era condus atunci cand l-am vazut eu de o persoana peste 40 ani:rolleyes2 arata fenomenal masina ... :twisted: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
new subaru and the rolls :D in primele 2 poze e impreza normala...in 3 si 4 varianta WRX ... .. STIu apare la primavara din cate am inteles |
deja face furori rollsu cabrio :-) cu toate ca are mai mereu noroi pe cauciucuri :lol:
|
Quote:
si ma tot invirt pe linga ea,... acuma are interiorul scos, nus dece,... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
columbeanu are un rolls-royce phantom de germania!cel din fata la rex!asta vad ca e cu nr de buc rosii!frumos!mai multe poze daca se poate cu el pls dak are cineva in cateva zile poate :):):)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Le am gasit pe un site de masini da numai stiu care si mi am zis sa le postez aci daca am gresit cu ceva penalizati-ma!
|
Escalade limuzina in craiova.....
|
8 Attachment(s)
ma primitzi si pe mine peaicea ? :???: ,k is nou ,de vreo 2-3 zile ,da nu prea am postat ink ,deacuma incep ,asa incet incet :D ia sa bag vreo 2 poze :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
:rolleyes2 |
Quote:
Am impresia ca aceasta este aceeasi masina care a fost prezentata la 4tuning day anul trecut, in partea midnight racers - maff tuning, avand in acel moment numarul CRA. Jantele nu stiu daca sunt aceleasi, atunci parca nu avea jante MTM bimoto |
2 Attachment(s)
impreza wrx sti (oldie but goldie)
si noul vw golf V variant(scuzati eram in maxi taxi) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
La asta te referi?:D in Piatra Neamt intr-o nopate:D scuze calitatea
Si una bucata CL 500:D |
apoi ,daca ne apucam noi in piatra intr-o noapte sa pozam toate bijuteriile .... te miri de unde mai apar :))
|
Quote:
|
stai ca nu inteleg ce cauta pe bentley " V12 Bi turbo" ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning