![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
p.s de la cine ai luat stickerele (nickul celui care ti le-a vandut) pentru a primi un mic warn pe forum ! Si pentru a vedea ca stickerele 4tuning nu sunt de vanzare ci sunt pentru cei care au cont pe acest forum si nu numai ! |
Quote:
|
Quote:
|
Eu am prins de fiecare data ! In fine !
|
Quote:
|
Quote:
|
pai omu v-a spus, 5 lei bucata. daca el a platit pentru ele de ce sa le dea de pomana, si apoi 5 lei dai pe o sticla de cola de 2 l pe care apoi o pisi..... :D
|
Salutare , am eu citeva stickere 4tuning daca la ele te referi.
Sunt cu sigla 4 tuning. valabil ptr toata lumea am 6 bucati , le dau cu placere , gratis |
nu va tot milogiti pentru niste stickere, luati o poza, puneti'o pe stick, mergeti la o firma de publicitate, va costa maxim 2 lei bucata.
|
Cu ce va incanta stikerul ala pe luneta??Daca masina e tot stock:-)
|
nu ma milogesc la nimeni si nici nu stau in 5 lei...vreau doar sa demonstrez ca nu-ti da nime nimic de gratis...
|
[QUOTE=cipricipri;3498076]
Quote:
https://www.trilulilu.ro/wwwluckyro/60316cdde6f94f |
|
asta a fost f tare :
1. "nokia 6310 i made finlandia.... telefonu merge foarte bine+ ca bateria tine in jur de 5 zile lejer 250 ron " ne miram ca au luat note mari la BAC ... P.S. : daca telu e MADE I FINLANDIA, tine-l tu, ca e un fake. Bogo, fi amabil si da o corectura ca ne facem de ras ... P.P.S. : daca FINLANDIA e tara, care o fi capitala ??????????? duma numarul 2 : "vand nokia n95 8G are ecranu fisurat pret 250 ron arata foarte bine, e intro stare ireprosabila accept combinatii YM: [email protected]" cum naiba e intr-o stare ireprosabila daca e ecranul fisurat ?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??! |
Finland...era o greseala :P oricum si asta conteaza..... dar de BAC nu mai vb plzz
multi care scriu corect 10/10 si nu au luat bac`u dece oare? |
Quote:
pe forumuri, cum scrii, asa esti caracterizat. End of story ! |
Ce'mi place cand va certati, Cristi, ia scrie tu corect vreo 4-5 zile pe forum si'atunci nu se va mai lua nimeni de tine ca nu stii sa scrii sau mai stiu eu ce. Dar tre sa sa scrii fara greseala sa demonstrezi :)
V'am salutat :D |
Quote:
fii mai atent:lol::lol::lol: |
Corect
|
Quote:
|
Nu calcati si voi pe urmele iesenilor care pe cafeneaua lor se cearta toata ziua ! Daca cineva a gresit din punct de vedere al ortografiei, nu ii sarim in cap ci ii explicam unde a gresit sa nu o faca si a doua oara, dar daca se repeta isprava atunci nu mai are nici o scuza!
|
Quote:
|
Cine stie pe cineva in oras care monteaza/vinde chip-uri tuning... (bmw)
|
Astazi un membru al forumului 4 tuning si presedintele clubului Redline Racing a spus DA in fata ofiterului starii civile. Cu aceasta ocazia iti uram casa piata Mihai(trx23)!!!!
|
Felicitari Mihai, s'a mai dus unul :))
|
Casa de Piatra!!! si vorba unui staroste care a fost la vara-mea la nunta: "Casa de Cacat" ca sa nu isi bage nimeni nasu' in ea!!!
|
Felicitari Mihai, casa de piatra! :lol:
|
mersi frumos tuturor va astept sambata la chef! :)
|
Da-ne mai multe detalii.... :D
|
"casa de cacat" sa nu isi bage lumea nasul in ea :) ! a mai fost mentionata si sus dar e cel mai la moda acum ;) ! Lasand gluma deoparte sa traiesti bucuros alaturi de sotia ta, dar sa iti faci catusi de putin timp si pentru cealalta pasiune si anume "automotive"!
|
[QUOTE=AnDrEiCa;3532422]
Quote:
|
E adevarat ca in august organizeaza Istvan ceva pe aeroport?
|
Quote:
|
insa din cauza concertului Iron Maiden din cluj cred ca se amana cateva zile, cand o sa existe informatii concrete o sa fiti informati. ;)
|
Multumim de info... asteptam o data exacta. bafta
|
https://www.220.ro/concurs/Imitatie-B...ul/ID584OYS1F/ uitati aici un prieten care participa la un concurs =))
|
se anunta cineva sambata la ungaria la KOE drift circuit mariapocs:evil:
|
pana la ce ora e deschis la dezmembrari in Busag, sau are cineva un numar de acolo?
|
Programul e de la 9 la 17, nu stiu numarul de telefon..
|
ok ms baieti, am notat nr lui Remus, chiar cu el vroiam sa vorbesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning