Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

MnezO 18-07-10 19:19

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by FranktheTank (Post 3525001)
Deci, mi-am cumparat niste stickere cu 4tuning, de aici de pe forum cu 5 lei bucata si am luat mai multe (pt. niste prieteni carora acum nu le mai trebuie) si acum am ramas cu ele. Daca vrea careva (cu 5 lei bucata) eu mai am inca 3 stickere...

prietene stickerele 4 tuning se dau for free la evenimentele organizate de 4t din toata tara asta ! daca ai dat bani pe ele inseamna ca cineva a fost putin mai destept ca si tine no offense ! iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !

p.s de la cine ai luat stickerele (nickul celui care ti le-a vandut) pentru a primi un mic warn pe forum ! Si pentru a vedea ca stickerele 4tuning nu sunt de vanzare ci sunt pentru cei care au cont pe acest forum si nu numai !

cristi.mk4 18-07-10 20:18

Quote:

Originally Posted by gogoaudi (Post 3526841)
Stie cineva, ceva service sau ceva meserias care se acupa cu repararea statiilor de emisie-receptie . ca mi s-a defectat microfonu de la statie si as merge sa vad ce problema are... ms:???:

te duc eu la un maestru``` daca ne int maine mergem impreuna`

AnDrEiCa 18-07-10 21:55

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3526891)
prietene stickerele 4 tuning se dau for free la evenimentele organizate de 4t din toata tara asta ! daca ai dat bani pe ele inseamna ca cineva a fost putin mai destept ca si tine no offense ! iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !

p.s de la cine ai luat stickerele (nickul celui care ti le-a vandut) pentru a primi un mic warn pe forum ! Si pentru a vedea ca stickerele 4tuning nu sunt de vanzare ci sunt pentru cei care au cont pe acest forum si nu numai !

Te inseli!Eu la toata evenimentele la care am participat nu am prins nici un stiker 4tuning

MnezO 19-07-10 08:15

Eu am prins de fiecare data ! In fine !

vlad_:P 19-07-10 09:49

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3526891)
iar daca ai fi un adevarat membru al comunitatii 4 tuning ai oferii stickerele acelea celor care isi petrec timpul si pe 4 t si n dispun de stickere !

eu nu dispun de sticker si sunt membru al acestei comunitati...ajuta-ma cu un sticker

gogoaudi 19-07-10 10:40

Quote:

Originally Posted by vlad_:P (Post 3528066)
eu nu dispun de sticker si sunt membru al acestei comunitati...ajuta-ma cu un sticker

si eu sunt exact intr-o astfel de situatie,,,ajutati-ma si pe mn cu un sticker......:-P

Brabus 19-07-10 11:37

pai omu v-a spus, 5 lei bucata. daca el a platit pentru ele de ce sa le dea de pomana, si apoi 5 lei dai pe o sticla de cola de 2 l pe care apoi o pisi..... :D

andreizr1 19-07-10 11:37

Salutare , am eu citeva stickere 4tuning daca la ele te referi.

Sunt cu sigla 4 tuning.

valabil ptr toata lumea am 6 bucati , le dau cu placere , gratis

razvyrulz 19-07-10 11:46

nu va tot milogiti pentru niste stickere, luati o poza, puneti'o pe stick, mergeti la o firma de publicitate, va costa maxim 2 lei bucata.

AnDrEiCa 19-07-10 11:49

Cu ce va incanta stikerul ala pe luneta??Daca masina e tot stock:-)

vlad_:P 19-07-10 12:57

nu ma milogesc la nimeni si nici nu stau in 5 lei...vreau doar sa demonstrez ca nu-ti da nime nimic de gratis...

AnDrEiCa 21-07-10 08:55

[QUOTE=cipricipri;3498076]
Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3497730)

100% e din Baia Mare la fel ca si personajele ! ;)

Felicitari trilulistului Lucretiu BM care a castigat o excursie de doua persoane la Amsterdam (avion, cazare pentru 2 nopti plus mic dejun)!.Felicitari Baimareanului vostru:-)

https://www.trilulilu.ro/wwwluckyro/60316cdde6f94f

cristi.mk4 21-07-10 20:13

http://www.emaramures.ro/Stiri/36512...e-in-judecata-

ballack 21-07-10 20:29

asta a fost f tare :

1. "nokia 6310 i made finlandia....
telefonu merge foarte bine+ ca bateria tine in jur de 5 zile lejer
250 ron "

ne miram ca au luat note mari la BAC ...

P.S. : daca telu e MADE I FINLANDIA, tine-l tu, ca e un fake. Bogo, fi amabil si da o corectura ca ne facem de ras ...

P.P.S. : daca FINLANDIA e tara, care o fi capitala ???????????

duma numarul 2 :

"vand nokia n95 8G
are ecranu fisurat
pret 250 ron
arata foarte bine, e intro stare ireprosabila
accept combinatii
YM: [email protected]"

cum naiba e intr-o stare ireprosabila daca e ecranul fisurat ?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!

cristi.mk4 21-07-10 20:34

Finland...era o greseala :P oricum si asta conteaza..... dar de BAC nu mai vb plzz
multi care scriu corect 10/10 si nu au luat bac`u dece oare?

ballack 21-07-10 20:40

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3533836)
Finland...era o greseala :P oricum si asta conteaza..... dar de BAC nu mai vb plzz
multi care scriu corect 10/10 si nu au luat bac`u dece oare?

Aici nu e vorba de scris corect. Aici e vorba de cultura generala. Si de exprimare. Nu poti avea pretentia sa fi inteles daca vorbesti precum scrii. si nu ma refer in mod special la tine, vb in general. Cand cineva deschide gura, stii deja ce-i poate mintea.
pe forumuri, cum scrii, asa esti caracterizat. End of story !

razvyrulz 21-07-10 20:53

Ce'mi place cand va certati, Cristi, ia scrie tu corect vreo 4-5 zile pe forum si'atunci nu se va mai lua nimeni de tine ca nu stii sa scrii sau mai stiu eu ce. Dar tre sa sa scrii fara greseala sa demonstrezi :)

V'am salutat :D

bluewmaster 21-07-10 20:54

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3533853)
Aici nu e vorba de scris corect. Aici e vorba de cultura generala. Si de exprimare. Nu poti avea pretentia sa fi inteles daca vorbesti precum scrii. si nu ma refer in mod special la tine, vb in general. Cand cineva deschide gura, stii deja ce-i poate mintea.
pe forumuri, cum scrii, asa esti caracterizat. End of story !

:lol::lol::lol:

fii mai atent:lol::lol::lol:

cristi.mk4 21-07-10 21:10

Corect

AnDrEiCa 21-07-10 21:23

Quote:

Originally Posted by bluewmaster (Post 3533879)
:lol::lol::lol:

fii mai atent:lol::lol::lol:

Ce l-ai turnat:)))

MnezO 21-07-10 23:40

Nu calcati si voi pe urmele iesenilor care pe cafeneaua lor se cearta toata ziua ! Daca cineva a gresit din punct de vedere al ortografiei, nu ii sarim in cap ci ii explicam unde a gresit sa nu o faca si a doua oara, dar daca se repeta isprava atunci nu mai are nici o scuza!

FranktheTank 22-07-10 09:17

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3534260)
Nu calcati si voi pe urmele iesenilor care pe cafeneaua lor se cearta toata ziua ! Daca cineva a gresit din punct de vedere al ortografiei, nu ii sarim in cap ci ii explicam unde a gresit sa nu o faca si a doua oara, dar daca se repeta isprava atunci nu mai are nici o scuza!

Daca ai citi tot thread-ul si nu numai asta, ai vedea ca nu e prima data cand greseste...

norbi_bidi 22-07-10 11:54

Cine stie pe cineva in oras care monteaza/vinde chip-uri tuning... (bmw)

_Duma_ 22-07-10 20:10

Astazi un membru al forumului 4 tuning si presedintele clubului Redline Racing a spus DA in fata ofiterului starii civile. Cu aceasta ocazia iti uram casa piata Mihai(trx23)!!!!

razvyrulz 22-07-10 20:11

Felicitari Mihai, s'a mai dus unul :))

FranktheTank 23-07-10 08:58

Casa de Piatra!!! si vorba unui staroste care a fost la vara-mea la nunta: "Casa de Cacat" ca sa nu isi bage nimeni nasu' in ea!!!

robbyxX23 23-07-10 10:36

Felicitari Mihai, casa de piatra! :lol:

trx23 23-07-10 11:05

mersi frumos tuturor va astept sambata la chef! :)

bogo4all 23-07-10 11:38

Da-ne mai multe detalii.... :D

MnezO 23-07-10 12:12

"casa de cacat" sa nu isi bage lumea nasul in ea :) ! a mai fost mentionata si sus dar e cel mai la moda acum ;) ! Lasand gluma deoparte sa traiesti bucuros alaturi de sotia ta, dar sa iti faci catusi de putin timp si pentru cealalta pasiune si anume "automotive"!

cipricipri 23-07-10 13:20

[QUOTE=AnDrEiCa;3532422]
Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 3498076)

Felicitari trilulistului Lucretiu BM care a castigat o excursie de doua persoane la Amsterdam (avion, cazare pentru 2 nopti plus mic dejun)!.Felicitari Baimareanului vostru:-)

https://www.trilulilu.ro/wwwluckyro/60316cdde6f94f

Felicitari lui , e un videoclip beton si ma bucur ca am participat si eu la el !:rolleyes2

norbi_bidi 24-07-10 02:07

E adevarat ca in august organizeaza Istvan ceva pe aeroport?

Dany.bilan628 24-07-10 18:24

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 3538926)
E adevarat ca in august organizeaza Istvan ceva pe aeroport?

da :idea:

_Duma_ 24-07-10 18:30

insa din cauza concertului Iron Maiden din cluj cred ca se amana cateva zile, cand o sa existe informatii concrete o sa fiti informati. ;)

norbi_bidi 24-07-10 19:02

Multumim de info... asteptam o data exacta. bafta

MM11AJJ 28-07-10 10:27

https://www.220.ro/concurs/Imitatie-B...ul/ID584OYS1F/ uitati aici un prieten care participa la un concurs =))

cristiano304 29-07-10 14:53

se anunta cineva sambata la ungaria la KOE drift circuit mariapocs:evil:

bogo4all 29-07-10 17:36

pana la ce ora e deschis la dezmembrari in Busag, sau are cineva un numar de acolo?

robbyxX23 29-07-10 18:45

Programul e de la 9 la 17, nu stiu numarul de telefon..

bogo4all 29-07-10 20:44

ok ms baieti, am notat nr lui Remus, chiar cu el vroiam sa vorbesc.

All times are GMT +2. The time now is 10:24.

- Copyright 2026 4Tuning