Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

rzt_ro 22-02-11 21:48

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4111366)
Felicitari Narcis pentru aparitina pe prima pagina a site-ului 4Tuning :tenisclap
Aici puteti gasi articolul despre masina sa :arrow:https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ning-8519.html

Ms Stefan! Nu am nici un merit...eu sunt paria comunitatii 4tuning din Piatra Neamt! Esti singura persoana din oras care-mi aduce aminte de acel articol...din pacate asta spune multe!

stefan_88 22-02-11 22:01

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4111387)
Ms Stefan! Nu am nici un merit...eu sunt paria comunitatii 4tuning din Piatra Neamt! Esti singura persoana din oras care-mi aduce aminte de acel articol...din pacate asta spune multe!

Cu placere Narcis :-) , doar esti unul de-al nostru si pe langa asta ai aparut ( masina mai exact ) pe prima pagina ...deci o masina din aceasta comunitate a aparut pe prima PAGINA a unui site national / international .
In legatura cu ce ai spus mai sus " Nu am nici un merit...eu sunt paria comunitatii 4tuning din Piatra Neamt!" , nu cred ca e cineva care poate sa spuna ca nu ai niciun merit ... pentru ca BMW-ul nu s-a facut singur peste noapte , au fost niste bani investiti din "pricina" unei pasiuni . Legat de cealalta parte ca tu ai fi "paria" comunitatii ...nu cred ca a spus cineva ca tu esti oaia neagra a comunitatii , asa ca stai linistit.
Sper sa nu inceapa vreun conflict dupa acest post.
Inca o data ..felicitari pentru aparitie :!:

43_ILA 22-02-11 22:01

Re: Cine o fi noul moderator?

Adevarul e cam asta,cam toata lumea de tuning iti poarta grija...ca si mie si altora ,dar indirect...intelegi tu...la mine vin si se plang se serviciile tale si invers.
Chiar nu ma intereseaza ce si cum faci tu,le-am spus si celor care vin si barfesc.Te cunosc mai bine ca multi altii si prefer sa raman la sentimente mai vechi(adica ocel om de pus pe rana).
Oricum nu pentru asta am deschis acest topic,ci din curiozitate...si poate e acel cineva care sa ne puna iar in coloana cand e de mers la vreun eveniment,sau sa stam la aceeasi masa cum era o data(aici ma refer la toata comunitatea de tuning din piatra neamt.

GabelloU 22-02-11 22:05

Felicitari pt articol Narcis !!! 8)

P.S. trebuia sa faci e selectie la poze...inainte de postarea lor in articol:D

stefan_88 22-02-11 22:06

Desi nu mai vroiam sa postez nimic legat de treaba cu moderatorul ...vad ca nu ma pot abtine.
Din moment ce s-a ales moderatorul sectiunii Piatra Neamt ...nu stiu daca mai conteaza cine e sau de unde este , atat timp cat isi face treaba , asta e parerea mea . DAR , voi superviza si eu sectiunea Piatra Neamt ca sa nu mai fie nicio problema , vreun scandal sau mai stiu eu ce .

rzt_ro 22-02-11 22:08

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4111446)
Cu placere Narcis :-) , doar esti unul de-al nostru si pe langa asta ai aparut ( masina mai exact ) pe prima pagina ...deci o masina din aceasta comunitate a aparut pe prima PAGINA a unui site national / international .
In legatura cu ce ai spus mai sus " Nu am nici un merit...eu sunt paria comunitatii 4tuning din Piatra Neamt!" , nu cred ca e cineva care poate sa spuna ca nu ai niciun merit ... pentru ca BMW-ul nu s-a facut singur peste noapte , au fost niste bani investiti din "pricina" unei pasiuni . Legat de cealalta parte ca tu ai fi "paria" comunitatii ...nu cred ca a spus cineva ca tu esti oaia neagra a comunitatii , asa ca stai linistit.
Sper sa nu inceapa vreun conflict dupa acest post.
Inca o data ..felicitari pentru aparitie :!:

Vor mai aparea cu siguranta si alte masini care sunt mult mai potrivite din zona noastra!
Nu sunt multi cei care iti impartasesc parerile despre mine! Adevarat e ca ar fi trebuit sa nu-mi pese de rautatile unora, insa mi-e greu sa trec peste atat de usor!

rzt_ro 22-02-11 22:09

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 4111462)
Felicitari pt articol Narcis !!! 8)

P.S. trebuia sa faci e selectie la poze...inainte de postarea lor in articol:D

Ms...nu l-am pregatit eu si sunt perfect deacord cu tine! Nici nu am reusit sa trimit poze mai recente...

rzt_ro 22-02-11 22:15

Quote:

Originally Posted by 43_ILA (Post 4111449)
Adevarul e cam asta,cam toata lumea de tuning iti poarta grija...ca si mie si altora ,dar indirect...intelegi tu...la mine vin si se plang se serviciile tale si invers.
Chiar nu ma intereseaza ce si cum faci tu,le-am spus si celor care vin si barfesc.Te cunosc mai bine ca multi altii si prefer sa raman la sentimente mai vechi(adica ocel om de pus pe rana).
Oricum nu pentru asta am deschis acest topic,ci din curiozitate...si poate e acel cineva care sa ne puna iar in coloana cand e de mers la vreun eveniment,sau sa stam la aceeasi masa cum era o data(aici ma refer la toata comunitatea de tuning din piatra neamt.

Tin sa te dezamagesc din nou...nu o sa afli vreodata ca eu personal am comentat ceva legat de serviciile voastre sau ca la magazinul RedZoneTuning se barfeste pe seama serviciilor voastre! Avem atat de multe de facut, incat nu ne mai ramane timp de barfe...poate de un darts Dar si asta e un alt aspect de luat in seama!
Noi doi ne stim intradevar foarte bine si cred ca esti deacord cu mine ca nu din vina mea s-a ajuns la aceasta situatie...in fine, nu e nimic personal...te respect la fel de mult cum ma respecti si tu!
Cine ne opreste sa ne intalnim si sa stam impreuna la o masa?

rzt_ro 22-02-11 22:19

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4111466)
Desi nu mai vroiam sa postez nimic legat de treaba cu moderatorul ...vad ca nu ma pot abtine.
Din moment ce s-a ales moderatorul sectiunii Piatra Neamt ...nu stiu daca mai conteaza cine e sau de unde este , atat timp cat isi face treaba , asta e parerea mea . DAR , voi superviza si eu sectiunea Piatra Neamt ca sa nu mai fie nicio problema , vreun scandal sau mai stiu eu ce .

E al naibii de greu sa se inteleaga! E mai simplu sa dam cu bata!

Scarto 22-02-11 22:21

Eu unul nu inteleg 2 chestii ...

1) de ce e asa mare secret cine e moderator ?
2) de ce va agitati asa sa aflati ?

stefan_88 22-02-11 22:27

As fi ipocrit sa spun ca nu am fost si eu curios sa aflu cine e acest moderator , dar pana la urma mi-am spus ca nu prea mai conteaza .
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa o lasam asa cum e ...ce spuneti ? ;)

LE: Pentru YLA si Rzt_ro : Daca aveti de lamurit probleme legate de serviciile firmei unuia sau a celuilalt ..va rog sa o faceti in privat / telefon / messenger sau cel mai indicat sa va intalniti la o cafea ...si sa discutati , nu cred ca ar da bine deloc pentru imaginea voastra sa va acuzati unul pe celalalt pe forum . Sper sa nu va suparati pe mine ...sau daca aveti sa-mi reprosati ca ma bag ... o puteti face in privat . Va multumesc !

43_ILA 22-02-11 22:39

Toti sunt curiosi cine e moderatorul,multi nu posteaza,dar vad ce se intampla aici(am primit cateva telefoane in seara asta in legatura cu treaba asta:) )
Asta e!inchideti topicul ca nu mai are rost...poate pana maine dimineata depasim nr de posturi de la cafenea:)

P.S. de maine vand ciment!!!-cu toate ca e plina varianta,dar cred ca mai am si eu loc printre ei(sper sa nu aiba forum:) )

rzt_ro 22-02-11 22:44

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4111546)
As fi ipocrit sa spun ca nu am fost si eu curios sa aflu cine e acest moderator , dar pana la urma mi-am spus ca nu prea mai conteaza .
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa o lasam asa cum e ...ce spuneti ? ;)

LE: Pentru YLA si Rzt_ro : Daca aveti de lamurit probleme legate de serviciile firmei unuia sau a celuilalt ..va rog sa o faceti in privat / telefon / messenger sau cel mai indicat sa va intalniti la o cafea ...si sa discutati , nu cred ca ar da bine deloc pentru imaginea voastra sa va acuzati unul pe celalalt pe forum . Sper sa nu va suparati pe mine ...sau daca aveti sa-mi reprosati ca ma bag ... o puteti face in privat . Va multumesc !

Ai mare dreptate! Eu unul nu am avut nimic de comantat la adresa altora...din pacate unii sunt mai tari ca betonul acolo unde ar fi trebuit sa fie altceva!
Ma retrag si ma inclin!

ady_lkw 22-02-11 23:10

Quote:

Originally Posted by 43_ILA (Post 4111597)
Toti sunt curiosi cine e moderatorul,multi nu posteaza,dar vad ce se intampla aici(am primit cateva telefoane in seara asta in legatura cu treaba asta:) )
Asta e!inchideti topicul ca nu mai are rost...poate pana maine dimineata depasim nr de posturi de la cafenea:)

P.S. de maine vand ciment!!!-cu toate ca e plina varianta,dar cred ca mai am si eu loc printre ei(sper sa nu aiba forum:) )

BUNA ASTA!
CU CAT DAI SACUL?:D:D

Moderator Piatra Neamt 23-02-11 03:25

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4111466)

Multumesc de ajutor, da-mi un PM de fiecare data cand e cazul. ;)

Ali_ump 23-02-11 09:25

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4111387)

Pai abia ieri a aparut ...:rolleyes2

rzt_ro 23-02-11 10:42

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4112253)
Pai abia ieri a aparut ...:rolleyes2

Tot nu vad legatura...:confused2

Ali_ump 23-02-11 11:38

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4112547)
Tot nu vad legatura...:confused2

Pai ce si cine trebuia sa iti aduca aminte? Daca abia ieri a aparut articolul...nu stiu daca Stefan este mai bucuros ca mine indeiferent a cui realizare a fos pe prima pagina.
Cine are de apreciat apreciaza ;)

RapJustin 23-02-11 12:26

Felicitari pentru aparitie, Narcis.

rzt_ro 24-02-11 19:17

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4112721)
Pai ce si cine trebuia sa iti aduca aminte? Daca abia ieri a aparut articolul...nu stiu daca Stefan este mai bucuros ca mine indeiferent a cui realizare a fos pe prima pagina.
Cine are de apreciat apreciaza ;)

Nu vreau sa mai intru si cu tine in polemici...mi-a ajuns!
Nu mai are rost sa repet ceea ce am spus acum 2 zile...rezultatul e acelasi! daca ar fi fost oricare altul in locul meu, pariez ca apareau o mie de useri noi sau cu 25 posturi care sa-l laude...asta spune multe despre aceasta comunitate! Nu ca asta as fi urmarit, insa imi da de gandit...tie nu?

B16SIX 24-02-11 19:59

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4117491)
Nu vreau sa mai intru si cu tine in polemici...mi-a ajuns!
Nu mai are rost sa repet ceea ce am spus acum 2 zile...rezultatul e acelasi! daca ar fi fost oricare altul in locul meu, pariez ca apareau o mie de useri noi sau cu 25 posturi care sa-l laude...asta spune multe despre aceasta comunitate! Nu ca asta as fi urmarit, insa imi da de gandit...tie nu?

de ce iti da de gindit?
poate daca veneai cu o masina facuta recent te-ar fi laudat lumea
dar cum masina arata asa de citiva ani....

rzt_ro 24-02-11 20:39

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 4117686)
de ce iti da de gindit?

Asa si...?
Am la tine o masina de 2 ani si nu ai facut nimic la ea constructiv! De taiat cu flexul orice idiot e in stare...esti tu in masura sa judeci pe altii? Mai gandeste-te...

AnDrEiCa 24-02-11 20:42

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 4117686)
de ce iti da de gindit?

Serios ,nu am nimic cu nimeni,dar masina asta e facuta cu mult stil,si chiar daca are cativa ani de cand arata asa ,se prezinta mult mai bine decat multe din masinile facute de tine.

Nu lua postul meu in nume de rau.

ady_lkw 24-02-11 21:41

CATERINCA ,VRAJEALA ALTCEVA NOU NU SE VEDE PE AICI.RUSINICA

ThunderRa 25-02-11 18:55

Vine careva de pe forum maine la 22.00 la Pizza 66 la party? Ne mai vedem la fata...

buddy_lexx 25-02-11 21:07

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 4120693)
Vine careva de pe forum maine la 22.00 la Pizza 66 la party? Ne mai vedem la fata...

ce party?

GabelloU 25-02-11 22:03

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4117869)
Serios ,nu am nimic cu nimeni,dar masina asta e facuta cu mult stil,si chiar daca are cativa ani de cand arata asa ,se prezinta mult mai bine decat multe din masinile facute de tine.

Nu lua postul meu in nume de rau.

Criticule :lol: Da ce crezi ca masinile facute de Alin au ramas la el :anger:

ghici_robert 26-02-11 14:32

Azi 2 accidente urate : Un procuror din Neamt a murit si George Harabagiu a avut un accident cu o victima :
http://ziarpiatraneamt.ro/george-harabagiu-accident/

http://ziarpiatraneamt.ro/grav-accid...-piatra-neamt/

ThunderRa 26-02-11 16:00

3 accidente urate, insa al treilea nu a implicat vreo "personalitate". Sper sa ramanem la 3.

ady_lkw 26-02-11 17:37

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 4123207)
3 accidente urate, insa al treilea nu a implicat vreo "personalitate". Sper sa ramanem la 3.

CARE I AL 3 LEA?

mihairadu 27-02-11 09:04

Am fost acolo la 2 minute dupa accident, Harabagiu era foarte speriat si era incuiat in masina, dupa cum scrie si in articol. Toata lumea se lua de el chiar daca acesta nu zicea nimic. VIteza nu avea si cred ca victima consumase "putin" alcool. Oricui se putea intampla, Doamne fereste!

ThunderRa 27-02-11 21:26

Din pacate au fost 5 de toate, in aceeasi zi.

GabelloU 28-02-11 00:43

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 4127381)
Din pacate au fost 5 de toate, in aceeasi zi.

Care au fost cele 5 accidente?

inceparetul 05-03-11 22:58

buna seara.am intrat inapoi pe forum dupa aproape un an.Alin nu mai e sufletut tuning in Piatra?eu nu mai stau in Romania,dar vad multa cearta.cine e noul presedinte al comunitatii Nemtene?

Alin nu mai e Sufletul tuningului Pietrean?scuze,eu am plecat definitiv din tara de un an,dar vad multa cearta.Jonson,tu nu spui nimic?

DarkNight_Racer 06-03-11 16:01

:lol: daca s-a schimbat moderatorul nu inseamna k cineva e presedinte in piatra!...

buddy_lexx 09-03-11 19:56

Domnu Narcis..tocmai citeam posturile anterioare..si am vazut ceva mentionat de darts ... si ghici ce ...mi-am adus aminte ca am auzit ca joci bine darts.
te inscrii pe sambata la campionat??? eu din pacate lucrez :((((
oricum tare as vrea sa fac un joc si cu tine si cu johnson(care`i pe locul 3 in clasamentul local ) :D
Deci cu ocazia asta va provoc ! :twisted::twisted:

rzt_ro 10-03-11 07:19

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4156657)
Domnu Narcis..tocmai citeam posturile anterioare..si am vazut ceva mentionat de darts ... si ghici ce ...mi-am adus aminte ca am auzit ca joci bine darts.
te inscrii pe sambata la campionat??? eu din pacate lucrez :((((
oricum tare as vrea sa fac un joc si cu tine si cu johnson(care`i pe locul 3 in clasamentul local ) :D
Deci cu ocazia asta va provoc ! :twisted::twisted:

RedZoneTuning este unul din sponsorii evenimentului de sambata:D
Cu siguranta voi fi prezent desi sunt inca incepator...avem insa sperante ca Jonson va face o figura frumoasa!:lol:

johnson 10-03-11 08:47

Multumesc pt incurajari, dar sa nu uitam ca e etapa nationala, cu participarea celor mai buni din tara, chiar daca e sa ma laud putin, sunt pe 3 pe Moldova si 12 la general. Participa de ex Daniel Racoveanu, campion national la 3 sporturi diferite, mai cunoscut unora pt partida de skandenberg cu Oncescu. Va asteptam sa vizionati meciurile, nu costa nimic si s-ar putea sa va placa, iar daca vreti sa si participati cu atat mai bine

buddy_lexx 10-03-11 21:57

Prezent ca si concurent :D:D ne vedem acolo !
De abia astept! hi hi hi

rzt_ro 10-03-11 22:53

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4159820)
Prezent ca si concurent :D:D ne vedem acolo !
De abia astept! hi hi hi

poti trece maine pe la magazin pt o sesiune de antrenamente:lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning